Έρχοvται Σκληρά «Γεγοvότα» MEΣΑ Στο Nοέμβριο! Αυτά Τα Ζώδια Θα Χωpίσουν ΠPIN Bγει Ο Μήvας

0
29413

Έρχοvται Σκληρά «Γεγοvότα» MEΣΑ Στο Nοέμβριο! Αυτά Τα Ζώδια Θα Χωpίσουν ΠPIN Bγει Ο Μήvας

Δες τώρα τι λέει για το ζώδιο σου- Για ποια ζώδια “χτυπάει” το καμπανάκι;

Δυστυχώς, για τα ζώδια που θα δείτε παρακάτω ο Νοέμβριος θα είναι ένας αρκετά δύσκολος μήνας συναισθηματικά που είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει κάποιες σχέσεις στο τέλος τους. Καυγάδες, ένταση και ζήλια…

Η εποχή του Σκορπιού που διανύουμε

από τις 23 Οκτωβρίου δεν επηρεάζει το ίδιο όλα τα ζώδια!

Κάποια τα ευνοεί πολύ, με ευκαιρίες στα επαγγελματικά και ευημερία στην προσωπική ζωή είτε με νέους έρωτες είτε με ευτυχία και αρμονία μέσα στη σχέση και κάποια άλλα απλά θα τα φτάσει στα άκρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Πέμπτης: Παλιά Ερwτικά Πάθη «Xαράζoυν» ΝEA Πoρεiα Σε 4 Ζώδια

Καυγάδες, ένταση και ζήλια θα πρωταγωνιστήσουν αυτό το μήνα στη ζωή του που διανύουμε από τις 23 Οκτωβρίου δεν επηρεάζει το ίδιο όλα τα ζώδια! Κάποια τα ευνοεί πολύ, με ευκαιρίες στα επαγγελματικά και ευημερία στην προσωπική ζωή είτε με νέους έρωτες είτε με ευτυχία και αρμονία μέσα στη σχέση και κάποια άλλα απλά θα τα φτάσει στα άκρα.

Δυστυχώς, για τα ζώδια που θα δείτε παρακάτω ο Νοέμβριος θα είναι ένας αρκετά δύσκολος μήνας συναισθηματικά που είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει κάποιες σχέσεις στο τέλος τους.

Καυγάδες, ένταση και ζήλια θα πρωταγωνιστήσουν αυτό το μήνα στη ζωή των παρακάτω ζωδίων και ο χωρισμός μπορεί να είναι το αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Λίτσα Πατέρα ΜΑΣ Πρoειδoποιεί: Άκpως «Σκοτειvή» H Aυριαvή Mέρα Για 4 Ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά για κάθε ζώδιο για να είστε προετοιμασμένοι μήπως και σώσετε την κατάσταση πριν είναι πολύ αργά:

ΤΑΥΡΟΣ

Από σαράντα κύματα φαίνεται πως θέλει να σε περάσει ο Νοέμβριος τουλάχιστον

σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου! Με αρκετή ένταση και καθόλου ησυχία θα κυλήσει ο μήνας και θα σαρώσει στο πέρασμα του. Η Νέα Σελήνη μάλιστα στις 4 Νοεμβρίου θα κορυφώσει την κατάσταση και απρόσμενα γεγονότα στη σχέση σου μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε οριστικό χωρισμό.

Κράτα την ψυχραιμία σου όσο μπορείς ή αν μπορείς κράτα αποστάσεις ασφαλείας και κάτσε λίγο μόνος σου προκειμένου να αποφύγεις το χειρότερο. Αν πάλι νιώθεις ότι αυτή είναι η εξέλιξη της σχέσης και ο χωρισμός έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό τότε αυτή είναι η στιγμή να το πάρεις απόφαση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άση Μπήλιου Για Αvάδρομη Αφροδiτη Στον Aιγόκερω: Γυρiζει Επιτέλoυς Ο «Tροχός» Σε Έρwτα-Xρήμα Για 5 Ζώδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να είναι ο μήνας σου και να έχεις την τιμητική σου, όμως από ό,τι φαίνεται αυτός

ο Νοέμβριος δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τον προηγούμενο. Οι εξελίξεις που έρχονται είναι ραγδαίες και μάλλον όχι θετικές. Αυτό το διάστημα η σχέση σου θα κρέμεται σε τεντωμένο σχοινί έτοιμο να κοπεί, οπότε χρειάζεται να δώσεις πολύ μεγάλη προσοχή.

Οι αφορμές για τσακωμούς θα βγαίνουν συνέχεια μέσα από παρεξηγήσεις και ασυνεννοησίες και έτσι δεν θα διανύσεις και την πιο ήρεμη περίοδο της ζωής σου. Η Νέα Σελήνη στις 4 Νοεμβρίου θα σε επηρεάσει αρκετά τις προηγούμενες και τις επόμενες ημέρες και ίσως σε φέρει εκτός ορίων πράγμα που μπορεί να σε οδηγήσει στην απόφαση να τελειώσεις τη σχέση σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τηv «Παpάτησε» Για Xάρη Tης Eλέvης: Δείτε Tην Πpώηv Τoυ Πανταζόπουλου Πoυ Ξετρελαίvει Aκόμα Τoυς Άvτρες (Pics)

ΖΥΓΟΣ

Δυστυχώς και για σένα Ζυγέ οι δυσάρεστες εξελίξεις μάλλον θα σου χτυπήσουν την πόρτα

μέσα στο Νοέμβριο! Είσαι και εσύ μέσα στα ζώδια που επηρεάζεται από τη Νέα Σελήνη στα ερωτικά του με τρόπο όχι θετικό.

Το να αισθάνεσαι ασφαλής συναισθηματικά με το σύντροφο σου είναι για σένα το Α και το Ω, όμως αν συνεχίσεις τις έντονες σκηνές, τις ζήλιες και τις τόσες ανασφάλειες τότε τα πράγματα δεν θα πάνε καλά! Προσπάθησε να αποφύγεις όλα τα παραπάνω και να περιορίσεις λίγο τον εαυτό σου αλλιώς μέσα σε αυτό το μήνα θα δεις τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου να σε αποχαιρετά οριστικά εκεί που δεν θα το περιμένεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Φτάvουν Mεγάλες «Φoυρτoύνες» ΠΡIN Bγει Ο Νoέμβριος: Γι’ Aυτά Τα Ζώδια Θα Είvαι Ο Χειpότερoς Mήνας Tης Χροvιάς

ΚΡΙΟΣ

Και για σένα Κριέ ο Νοέμβριος δεν είναι ο μήνας για να αράξεις ήσυχος και ανέμελος!

Πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα και να προσπαθείς να διακρίνεις τα κακά σημάδια που μπορεί να σε φτάσουν σε κακό τέλος με τον ή τη σύντροφο σου! Τώρα το ξέρεις, το διάβασες μάλλον παντού… η ένταση θα είναι η καλύτερη σου φίλη αυτό το διάστημα οπότε «οπλίσου» με υπομονή και άσε και κάτι να πέσει κάτω!

Η ζήλια του αγαπημένου σου είναι πολύ πιθανό να σε φτάσει στα όρια σου και είναι και το χειρότερο που μπορεί να σου κάνει αφού η ελευθερία σου δεν θέλεις με τίποτα να καταπατάται. Σε αυτήν την περίπτωση σκέψου πολύ σοβαρά το μέλλον αυτής της σχέσης. Αν τα πράγματα δεν αλλάζουν μήπως ήρθε η ώρα να πας παρακάτω και να βρεις την υγειά σου; πηγη

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...