Lockdown: Είναι Πλέov Οριστικό! Μόλις Αvακοινώθηκε: «Ξεχάστε Τις Γιopτές»

0
9372

Lockdown: Είναι Πλέov Οριστικό! Μόλις Αvακοινώθηκε: «Ξεχάστε Τις Γιopτές»

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα.

Είναι πλέov οριστικό. Επεσήμανε μάλιστα, πως η κατάσταση που βιώνει η χώρα λόγω του ιού είναι εξαιρετικά δύσκολη και πως το Εθνικό Σύστημα Υγείας δοκιμάζεται σημαντικά. Ξεκάθαρο είναι το μήνυμα για τις…

Όπως θα δείτε, είναι πλέov οριστικό.

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πρoβλέψεις Toυ Σαββάτου: Παλιά Εpwτικά Πά8η «Ζωvτανεύουν» Πάλι Για 4 Ζώδια

Ξεκάθαρο είναι το μήνυμα που ήρθε για τις φετινές γιορτές που πλησιάζουν καθώς, όπως τονίζει, πρέπει «να ξεχάσουμε τα Χριστούγεννα».

Επεσήμανε μάλιστα, πως η κατάσταση που βιώνει η χώρα λόγω του κορωνοϊού είναι εξαιρετικά δύσκολη και πως το Εθνικό Σύστημα Υγείας δοκιμάζεται σημαντικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> The Bachelor: Ο Βασιλάκος Τις Aφησε Όλες Στα «Kρύα» Τoυ Λoυτpού! Διέppευσαν Φωτo Aγκαλιά Με Τη Nικήτpια (Pics)

«Ξεχάστε τα Χριστούγεννα»:

με αυτή τη φράση η Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα πως οι φετινές γιορτές θα είναι πολύ διαφορετικές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τέλος Τα Ψέματα: Έpχεται Από Δευτέpα! Το ΝEΟ Σκληpό «Mέτρο» Mετά Το Lockdown Αν ΔEN Πέσoυν Τα Kρoύσματα

Σύμφωνα με την κ. Παγώνη -όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο- μέχρι το καλοκαίρι θα είμαστε με τη μάσκα και εφόσον πάνε όλα καλά, το επόμενο φθινόπωρο θα έχουμε κλείσει την πόρτα στον κορωνοϊό.

Παράλληλα, η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αναφέρθηκε στις πολύ δύσκολες στιγμές που βιώνουν

οι γιατροί στα νοσοκομεία όλης της χώρας, ενώ χαρακτήρισε δραματική την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Δεν ΜΑΣ «Έκpυψαν» Tiποτα Στο Bachelor: Τα ΝEA Πλάvα Σiας-Bασιλάκoυ Ξεπέρασαν Kάθε Πpοηγούμεvο (Pics)

«Τα δημοτικά σχολεία στη συμπρωτεύουσα θα έπρεπε να έχουν κλείσει από την προηγούμενη εβδομάδα», σχολίασε η ίδια και προσέθεσε σε συνέντευξή της στο CNN Greece:

«Η εικόνα στη Θεσσαλονίκη δεν πρόκειται να βελτιωθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς τα κρούσματα θα συνεχίσουν να αυξάνονται και τα νοσοκομεία στην περιοχή θα συνεχίζουν να πιέζονται σημαντικά».

Αναφορικά με το πότε θα αποδώσουν τα νέα μέτρα η κ. Παγώνη υπογράμμισε πως απαιτούνται περίπου δέκα ημέρες για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα.  Για τη στρατηγική του «ακορντεόν», σημείωσε πως θα ήταν καλό να αποφευχθεί, ωστόσο ανάλογα με την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Λiτσα Πατέρα ΜΑΣ Πpoειδοπoιεi: Kαpμικές Συvαvτήσεις & Nέoι Έpwτες Γι’ Aυτά Τα 4 Ζώδια

Όσο για την επίταξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας στα ιδιωτικά θεραπευτήρια δήλωσε πως η δύσκολη κατάσταση που βιώνει το ΕΣΥ καθιστά αναγκαίες τέτοιου είδους κινήσεις.

Αισιόδοξη για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Παράλληλα, τόνισε πως η ελληνική κοινωνία έχει κουραστεί, αν και είναι καθοριστικό στην παρούσα φάση να τηρηθούν τα μέτρα ώστε να μειωθεί η διασπορά του ιού. Σε ό,τι αφορά στο εμβόλιο σημείωσε ότι είναι πολύ αισιόδοξο το μήνυμα το οποίο μας έδωσε η Pfizer, προσθέτοντας, ωστόσο ότι οι μελέτες ακόμα δεν έχουν τελειώσει και ότι βρίσκεται στην τρίτη φάση.

«Ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα πάνε καλά και θα είναι ένα ασφαλές εμβόλιο, αλλά αφού τελειώσει η τρίτη φάση αυτό τον μήνα, τον Νοέμβριο, όπως είπαν, μετά πρέπει να πάρει την έγκριση από την επιτροπή», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Όταν ξεκινήσουν από τις αρχές του χρόνου να έρχονται τα εμβόλια στην πατρίδα μας γιατί κάθε χώρα θα πάρει ανάλογα με τον πληθυσμό της, τότε θέλει και κάποιες διαδικασίες», κατέληξε εξηγώντας ότι τα εμβόλια θα γίνουν με σειρά προτεραιότητας…πηγή

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...