Λιάγκας: «Οφεiλω Εγώ, Να τη Δω Aυτήν στην Παραλiα;»! Σχόλια ‘Φωτιά’ του Δημoσιογράφου για Plus Size μοvτέλο

0
2745

Λιάγκας: «Οφεiλω Εγώ, Να τη Δω Aυτήν στην Παραλiα;»! Σχόλια ‘Φωτιά’ του Δημoσιογράφου για Plus Size μοvτέλο

Το βίντεο που ακολουθεί τα λέει όλα.

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για μία από τις διαγωνιζόμενες του GNTM2 – Μάλλον δεν συμφωνεί ο Γιώργος Λιάγκας με τη φιλοσοφία του plus size. Και σίγουρα δεν πείθεται από αυτού του είδους…

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

για μία από τις διαγωνιζόμενες του GNTM2…

Μάλλον δεν συμφωνεί ο Γιώργος Λιάγκας με τη φιλοσοφία του plus size. Και σίγουρα δεν πείθεται από αυτού του είδους τον ακτιβισμό για τους διαφορετικούς σωματότυπους γυναικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Δoύκισσα Nομικού: Η Πρώτη Φωτo Της Nεογέvνητης Kόρης της! Eλιωσε το Διαδίκτυο

Γι’ αυτό, ίσως, και με αφορμή το plus size κορίτσι που έχει μπει στο σπίτι του GNTM, την Κατερίνα Πεφτίτση, ο παρουσιαστής και μέσα από την εκπομπή του «Μεσημέρι», προχώρησε σε μερικά αρκετά σκληρά σχόλια, τα οποία θα συζητηθούν.

«Να ξεκινήσουμε από την κοπέλα αυτή, την Πεφτίτση. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά, δεν ξέρω πώς να το πω, δε λέω χοντρή, να πρέπει να τη δούμε και να πρέπει αυτή να πείσει τον εαυτό της πως είναι υπέρβαση να βγαίνει να αλειφθεί με λάδι και να είναι υγρή στην παραλία σαν διαφήμιση της Greenpeace.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Χειλoυδάκη Κάνει Δημόσια ‘Βούκινο’ το Λιάγκα: «Να Eύχεται το Παιδi του, Nα μην Του Bγει Ποτέ…»

Οφείλω εγώ, να τη δω αυτήν στην παραλία, με τα παραπάνω κιλά; Δε θέλω να τη δω γιατί αυτή δεν θα γίνει ποτέ μοντέλο. Γιατί αυτό με το plus size πολύ ωραία καραμέλα», είπε αρχικά ο παρουσιαστής, όμως δεν σταμάτησε εκεί.

«Εγώ θεωρώ πως παίρνουν τους ανθρώπους με τα παραπάνω κιλά και τους ξεφτιλίζουν. Εγώ είμαι χοντρός και είμαι ο τελευταίος που μιλάω. Αλλά το ότι είμαι παραπάνω κιλά και κλαίω που κυλίστηκα με το λίπος στην παραλία, δεν το καταλαβαίνω. Άρα, λοιπόν, εμένα που με λένε χοντρό στον δρόμο, να βγω και εγώ με τις πατσές στην παραλία και να πω….»…πηγή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κατερίvα Πεφτiτση: Συγκλοvίζει το Πρώτo της Μήvυμα Mετά την Aποχώρησή της από το GNTM 2

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...