Μαχητικά Rafale «ΙΣ0ΠΕΔΩΣΑΝ Τουpκική Bάση (Ρics)

0
16423

Μαχητικά Rafale «ΙΣ0ΠΕΔΩΣΑΝ Τουpκική Bάση (Ρics)

Δεν ήξεραν από που τους ήρθε- Τα Rafale τελικά, ΔΕΝ παίζουν…

Οι Τούρκοι στρατιώτες που φύλαγαν την συγκεκριμένη βάση, ήταν χαλαροί στην σκοπιά τους, όταν άκουσαν τον χαρακτηριστικό ήχο που αφήνει η τροχιά του πρώτου πυραύλου…

Οι Τούρκοι δεν ήξεραν από που τους ήρθε.

Διέλυσαν κτηριακές εγκαταστάσεις και συστήματα αεράμυνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Πpοβλέψεις Της Κυριακής! Παλιά Πάθη «ΧΤΥΠ0ΥΝ» Δυvατά Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

Τέσσερα αεροσκάφη σαν αυτά που αγόρασε η Ελλάδα, χτύπησαν και έφυγαν σπέρνοντας τον τρόμο από ενενήντα χιλιόμετρα απόσταση χωρίς οι Τούρκοι να αντιληφθούν από που τους ήρθε…

Οι Τούρκοι, στην τουρκική αεροπορική βάση Al-Watiya στην Λιβύη, υπέστησαν πανωλεθρία, όταν οι θέσεις τους βομβαρδίστηκαν από αγνώστου… εθνικότητας γαλλικά μαχητικά Rafale.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> 14 «Bpώμικα» Μυστικά Για Να Kάvεις Έναv Άντpα Nα Λιώvει! Με Tο 3ο Μάλιστα, ‘XΑN0YN’ Όλoι Tην… Mπάλα

Οι Τούρκοι στρατιώτες που φύλαγαν την βάση της Αλ Ουατίγια,

ήταν χαλαροί στην σκοπιά τους, όταν άκουσαν τον χαρακτηριστικό ήχο που αφήνει η τροχιά ενός πυραύλου.

Δευτερόλεπτα αργότερα ξέσπασε το πρώτο κύμα της κόλασης με εκρήξεις που διέλυσαν κτηριακές εγκαταστάσεις και συστήματα αεράμυνας των «γειτόνων» που υπήρχαν εγκατεστημένα στην βάση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> H Νέα Σελήvη Στους Διδύμoυς ΑΠOΨΕ Φέρvει Αvατροπές: Τα 3 Tυχεpά Ζώδια Πoυ Θα Έχουν «Γ0ΥΡΙ» Σε Έρwτα-Xρήμα

Το αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα Hawk καθώς και το πολυδιαφημισμένο Τουρκικό Hisar στάθηκε αδύνατο να αντιμετωπίσει το κύμα επίθεσης που εξαπέλυσαν τον περασμένο Ιούλιο τα αόρατα όπως αποδείχτηκε γαλλικά μαχητικά.

Αυτά που δεν περιορίστηκαν στο πρώτο χτύπημα αλλά εξαπέλυσαν άμεσα

και δεύτερο για να τελειώνει η δουλειά από απόσταση 90 έως 100 χιλιομέτρων. Οι Τούρκοι στην βάση της Αλ Ουατίγια δεν κατάλαβαν ποτε τι τους χτύπησε και όταν όλα τελείωσαν η βάση ήταν κατεστραμμένη ενώ υπήρξαν και κάποιοι τραυματίες.

Η συγκεκριμένη επιτυχία της αποστολής των Rafale οφείλεται εν πολλοίς στο επιθετικό ραντάρ Spectra που διαθέτουν τα συγκεκριμένα γαλλικά μαχητικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Xήρα Aποφάσισε Nα ‘ΠΕΤΑΞΕΙ’ Tα Ρούχα Τoυ Συγχωρεμέvου! Tης «Kόπηκε» η Avάσα M’ ΑΥΤ0 Πoυ Bpήκε Ψάχvoντας (Ρics)

Το βασικό όπλο του SPECTRA είναι ότι πρόκειται για ένα «επιθετικό» ραντάρ το οποίο επιτίθεται σε αυτά του αντιπάλου και τα μπλοκάρει κατά τρόπο που να φαίνεται ότι λειτουργούν χωρίς να συμβαίνει αυτό. Ακόμα και το ραντάρ των υπερσύγρονων F-35 λειτουργεί με γνώμονα να κάνει το μαχητικό «αόρατο» με την λειτουργία stealth και όχι να επιτεθεί μπλοκάροντας το εχθρικό ραντάρ.

Tο πρώτο Rafale που παρέλαβε η Πολεμική Αρεοπορία μας

Στην συγκεκριμένη επιχείρηση τα Rafale που «χτύπησαν» ανήκαν στην Πολεμική Αεροπορία της Αιγύπτου, αφού η Γαλλία δεν ήθελε να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην αποστολή, για να μην προκαλέσει τριγμούς στο ΝΑΤΟ.

Οι Γαλλικές Υπηρεσίες Πληροφοριών συνέβαλλαν με τον τρόπο τους στην όχι και τόσο ριψοκίνδυνη αποστολή που έπιασε την Τουρκική αεράμυνα στην Αλ Ουατίγια κυριολεκτικά στον ύπνο, όταν χτύπησαν τα Rafale… πηγή

Δείτε το “χτύπημα” στο παρακάτω βίντεο:
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...