Eρχovται Μεγάλες «Φoυρτoύvες» MEΣΑ Στoν Νοέμβpιo: Γι’ Aυτά Τα Ζώδια Θα Eivαι ο Xειρότερoς Mήνας

0
19429

Eρχovται Μεγάλες «Φoυρτoύvες» MEΣΑ Στoν Νοέμβpιo: Γι’ Aυτά Τα Ζώδια Θα Eivαι ο Xειρότερoς Mήνας

Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν μέσα στον μήνα;

Mέσα στο Νοέμβρη υπάρχουν πολλές αφορμές για να μπεις σε γιορτινή διάθεση, αν εξαιρέσεις όλα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη με την εξάπλωση της πανδημίας. Ο φετινός όμως θα έχει μια διαφορετική επιρροή…

Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν μέσα στον μήνα;

Θα το έχεις ήδη καταλάβει, αν είσαι ένα από αυτά ζώδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Πρoβλέψεις Tης Κυριακής: Παλιές Aγάπες «Γράφoυv» Nέα Iστoρiα Για 4 Ζώδια

Mέσα στο Νοέμβρη υπάρχουν πολλές αφορμές για να μπεις σε γιορτινή διάθεση, αν εξαιρέσεις όλα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη με την εξάπλωση της πανδημίας.

Ο φετινός όμως, θα έχει μια διαφορετική επιρροή για τον καθένα και υπάρχουν κάποια ζώδια που θα τον βιώσουν πιο δύσκολα από όλα. Μόλις βγούμε από την εποχή του Σκορπιού, μετά μιλάμε ξανά για γιορτινό πνεύμα.

Τα ζώδια που θα βιώσουν έναν δύσκολο Νοέμβριο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τhe Bachelor: Τους Ξέφυγε «ΠAΛΙ» Στο Μοντάζ! To Πλάvο Παiκτριας Πoυ Άφησε Άφωvο Mέχρι & Τον Bασιλάκo (Pic)

Παρθένος: Χρειάζεται να δράσεις αλλά δε νιώθεις την αυτοπεποίθηση για να το κάνεις

Είτε πρόκειται για τα προσωπικά είτε για τα επαγγελματικά, ο Νοέμβρης θα σε δοκιμάσει με παραπάνω από έναν τρόπο. Από τη στιγμή που ο κυβερνήτης σου μπαίνει σε ορθή τροχιά στον 2ο οίκο σου που έχει σχέση με τα οικονομικά, την απόλαυση και την αίσθηση ασφάλειας, θα είσαι απασχολημένη με μια ακόρεστη ανάγκη να ικανοποιήσεις και θερίσεις όλα όσα έχεις καταπιέσει αλλά δεν υπάρχει ανάγκη να επισπεύσεις τη διαδικασία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Kώστας Λεφάκης ΜΑΣ Πρoειδοπoιεί: Mετά Από Kαιρό «Aλλαγές» Σε Εpwτικά & Χpήμα Για 5 Ζώδια

Ο Ποσειδώνας θα ορθοδρομήσει στον 7ο οίκο σου που έχει σχέση με τις σημαντικές συνεργασίες που μπορεί να αποκαλύψουν μια σειρά από αλήθειες που δεν περίμενες. Με την σεληνιακή έκλειψη αυτού του μήνα στον Δίδυμο να ενεργοποιεί τον 10ο οίκο σου που έχει να κάνει με την καριέρα, με τους ανθρώπους εξουσίας και την δόξα, δεν θα έχεις επιλογή από το να βγεις στο προσκήνιο. Ξέρεις τι κάνεις οπότε κράτα τα μάτια σου στο έπαθλο.

Ζυγός: Η ζώνη ασφαλείας σου μοιάζει άγνωστος κόσμος

Τίποτα στη ζωή δεν έρχεται εύκολα. Η ισορροπία, η αρμονία και το αισθητικά ικανοποιητικό

περιβάλλον που ψάχνεις αυτή τη βδομάδα χρειάζεται να κερδισθεί και αν είναι κάτι στη ζωή σου που δεν βρίσκεται σε στέρεο έδαφος, τότε άφησέ το να πέσει. Γιατί να κρατιέσαι από κάτι που δεν αξίζει τον χρόνο σου και την ενέργειά σου;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «ΑΝTIO» Στη Μοvαξiα Mέσα Στο Νoέμβριο: Τα 3 Tυχερά Ζώδια Πoυ Βρiσκoυν Το Mεγάλο Έpwτα

Χάρη στον κυβερνήτη σου, η Αφροδίτη επηρεάζει τον 2ο οίκο σου που έχει να κάνει με τα χρήματα, τα έσοδα και τις αξίες και θα έχεις μια ή δύο “εύρηκα” στιγμές. Αν και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η επιρροή του Δία ενώνεται με τον Πλούτωνα στον 4ο οίκο σου που έχει σχέση με το σπίτι, την οικογένεια και τα συναισθηματικά θεμέλια. Είναι ώρα να ξαναχτίσεις τον εαυτό σου από την αρχή αλλά μην αγχώνεσαι. Είσαι πιο κοντά στον τερματισμό από όσο νομίζεις.

Υδροχόος: Δεν έχεις τον έλεγχο και σου τη δίνει

Υπάρχει πολύ κίνηση στον 12ο οίκο σου που αφορά την παράδοση, την πτώση, το κλείσιμο

και το κάρμα τα τελευταία χρόνια αλλά ο συνδυασμός του Δία με τον Πλούτωνα είναι εδώ για να κλείσει η συμφωνία. Αν απέφευγες την αλήθεια για κάτι ή σου λείπει η μετριοφροσύνη όταν μιλάμε για ελαττώματα, είναι ώρα να πεις αντίο στην άρνηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kακά Μαντάτα: Eρχεται «Παpάταση» Στο Lockdown

Ο Ποσειδώνας θα ορθοδρομήσει στον 2ο οίκο σου που έχει να κάνει με τις αξίες, τα οικονομικά και την άνεση οπότε είτε επεκτείνεις τα οικονομικά σου ή αποφεύγεις τη χρεοκοπία, αυτή θα είναι μια επιβεβαίωση της πραγματικότητας. Η έκλειψη της Σελήνης θα ταράξει τον 5ο οίκο σου της αναγνώρισης, της πίστης, της ευτυχίας και του ρομαντισμού οπότε ίσως υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ. Να είσαι ο αυθεντική με τον εαυτό σου και με τους άλλους. Τα υπόλοιπα θα γίνουν μόνα τους….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...