Λέvε «Aντio» Στην Μοvαξιά Το Φετιvό Φθιvόπωρο: Τα 4 Tυχερά Ζώδια Πoυ Βpίσκουν Το Mεγάλο Έpwτα

0
18937

Λέvε «Aντio» Στην Μοvαξιά Το Φετιvό Φθιvόπωρο: Τα 4 Tυχερά Ζώδια Πoυ Βpίσκουν Το Mεγάλο Έpwτα

Μην απογοητεύεσαι- Ποια είναι τελικά αυτά τα τυχερά ζώδια;

Συνήθως οι άνθρωποι τείνουν να ερwτευονται τα Καλοκαίρια. Ο ήλιος, η ανεμελιά, η διασκέδαση, μας κάνει να έχουμε έντονη την επιθυμία για ρομαντισμούς και αγκαλιές κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι…

Συνήθως οι άνθρωποι τείνουν να ερwτευονται τα Καλοκαίρια.

Ο ήλιος, η ανεμελιά, η διασκέδαση, μας κάνει να έχουμε έντονη την επιθυμία για ρομαντισμούς και αγκαλιές κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Av Έvας Άvτρας Κάvει ‘ΑΥΤA’ Tα 12 Πράγματα, Σε Λατρεύει! Eιδικά Mε Tο 2ο, Παvτρέψου Toν Aμέσως

Παρόλα αυτά, τα συναισθήματα σου δεν μπορείς να τα ελέγξεις! Υπάρχουν και κάποια ζώδια που θα ερwτευτούν το Φθινόπωρο 2020!

Έτσι μπορεί να μην βρήκες τον ερwτα το Καλοκαίρι του 2020, όμως για κάποια ζώδια, φαίνεται πως το Φθινόπωρο θα είναι ο μήνας τους. Παρακάτω λοιπόν θα δούμε ποια είναι τα 4 ζώδια, που σύμφωνα με την Αστρολογία θα ερwτευτούν το Φθινόπωρο του 2020.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aυτά Tα Σημάδια Δείχvoυν, Ότι Tην Eχει «Πατήσει» Aγρια Mαζί σoυ

Τα 4 ζώδια που θα ερwτευτούν το Φετινό Φθινόπωρο 

Κριός

Το Κριαράκι μας πέρασε δύσκολο Καλοκαίρι. Ανασφάλειες, νεύρα, εσωτερικές ανησυχίες,

οικονομικές ανασφάλειες. Είχε διάθεση από τις αρχές του Καλοκαιριού να υποδεχτεί τον ρομαντισμό στη ζωή του, αλλά φαίνεται πως το Καλοκαίρι δεν ήταν η εποχή του.

Το Φθινόπωρο λοιπόν φαίνεται πως θα είναι η κατάλληλη εποχή για εκείνον έτσι ώστε να ερwτευτει. Θα έχει χαλαρώσει από τις ανασφάλειες και θα είναι έτοιμος να αφεθεί.

Επίσης, οι συναισθηματικές δυσκολίες που πέρασε το Καλοκαίρι τον έχουν οδηγήσει στην αδιαφορία όσων αφορά τα εrωτικα. Και ως γνωστόν, τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άvτα Λεούση ΜΑΣ Πρoειδοπoιεί: Το Παpελθόν «Επιστpέφει» Δυvαμικά Για 3 Ζώδια

Παρθένος

Ο Παρθένος φαίνεται πως έμεινε για πολύ καιρό μόνος του. Ως γνωστόν είναι ζώδια

που σε αυτά τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολοι και εσωστρεφείς. Ένας Παρθένος θα προσπαθήσει να βγάλει από την μύγα ξίγκι έτσι ώστε να βρει το λάθος σε αυτόν που τον διεκδικεί και να τον απορρίψει.

Φαίνεται όμως πως μετά από μια μεγάλη αποχή, το Φθινόπωρο θα είναι η ιδανική περίοδος για να βρει το άλλο του μισό! Έχει λύσει πολλές από τις ανασφάλειες του, τον έχει κουράσει η μοναξιά και έχει την διάθεση και τον χρόνο να δώσει μια ευκαιρία εκεί έξω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αλλάζoυν «OΛΑ» Πριv Bγει Το 2020: Τα 6 Ζώδια Πoυ Θα Έχoυν Eπιτέλoυς Eπανασύvδεση

Σκορπιός

Ο Σκορπιός μας είναι ως γνωστόν ένα πολύ δυναμικό και ανεξάρτητο ζώδιο.

Παρόλα αυτά, του αρέσει να πειραματίζεται στον ερwτα και αγαπάει πολύ το φλερτ. Το Καλοκαίρι του 2020 δεν ήταν ακριβώς αδιάφορο ερwτικα για τον Σκορπιό αλλά δεν ήταν και αυτό που θα ήθελε.

Με υπομονή και επίμονη κερδίζεις όμως! Κι αν φλερτάρεις όπου σταθείς και όπου βρεθείς, κάποια στιγμή θα τύχει να γνωρίσεις και αυτόν που δε θα μείνει μόνο στο απλό φλερτ μαζί σου. Κάτι τέτοιο θα γίνει και το Φθινόπωρο του 2020 για τον Σκορπιό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Nέα Σελήvη Στον Σκoρπιό Φέρvει Αvατροπές: Εpwτικές Eπιστρoφές «Aλλάζoυν» Δεδομέvα Σε 3 Ζώδια

Καρκίνος

Το Καρκινάκι μας μπορεί να είναι ευαίσθητο ζώδιο όμως φαίνεται ότι πολλές φορές

κλείνεται στον εαυτό του, από ανασφάλεια. Ξέρει ότι όταν δένεται με έναν άνθρωπο, δεν θα είναι για λίγο και δεν έχει πληγωθεί λίγες φορές στη ζωή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε Το Τρίγωvο Aφροδiτης Με Τον Ποσειδώvα: Εκπληρώvονται «Όvειρα» Σε Έpwτα-Χpήμα Για 6 Ζώδια

Φαίνεται λοιπόν πως το Καλοκαίρι του 2020, προσπαθήσει να μείνει μακριά από το συναίσθημα για να προστατεύσει τον εαυτό του. Επειδή όμως όσο σκληρό κι αν το παίζει, είναι βαθιά συναισθηματικό και ρομαντικό ζώδιο, το Φθινόπωρο του 2020 δε θα κρατηθεί! Θα βρει αυτόν ή αυτή που θα του ταράξει τα νερά και δε θα φοβηθεί να αφεθεί…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...