Λέvε «Αvτίο» Στη Μοvαξιά Aυτά Tα 4 Ζώδια: Το Τρiγωνο Σελήvης Με Δiα ΜΑΣ Φέρvει Ερwτικές Ανατροπές

0
1343

Λέvε «Αvτίο» Στη Μοvαξιά Aυτά Tα 4 Ζώδια: Το Τρiγωνο Σελήvης Με Δiα ΜΑΣ Φέρvει Ερwτικές Ανατροπές

Δες τώρα τι φέρνει στο ζώδιο σου- Ποια ζώδια ευνοούνται από την νέα Σελήνη;

Μια ξαφνική πρόταση για ραντεβού που θα λάβετε θα αναπτερώσει το ηθικό σας, έρχονται ευχάριστες αναστατώσεις. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο ανάμεσα σε εσάς και το παλιό σας ταίρι, τα λόγια που θα…

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου

και το τρίγωνο της με το Δία στο ζώδιο των Ιχθύων.

Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο που κυβερνά ακριβώς μία ημέρα μετά την έκλειψη φαίνεται πως θα επανέλθουν οι ισορροπίες σε σχέσεις αλλά και στα συναισθήματα σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Γι’ Aυτό «ΣKΑNE» Από Zήλια Oι Eχθροi Τoυς: Tα 3 Zευγάpια Ζωδίων Πoυ ΔEN Τα Xωpίζει Καvένας

Μια ξαφνική πρόταση για ραντεβού που θα λάβετε θα αναπτερώσει το ηθικό σας, έρχονται ευχάριστες αναστατώσεις. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο ανάμεσα σε εσάς και το παλιό σας ταίρι, τα λόγια που θα ακούσετε θα αλλάξουν το μέλλον σας.

Οι Ερωτικές Προβλέψεις Για Σήμερα 11/6/2021

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, απελευθερωμένη και ζωηρή θα εμφανιστεί τόσο η στάση σας όσο και η καρδιά σας. Ο αυθορμητισμός σας θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για επανασυνδέσεις αλλά και για ολοκαίνουργιες γνωριμίες. Σήμερα θα φλερτάρετε και θα σας φλερτάρουν, το γοητευτικό παρουσιαστικό σας θα τραβήξει τα κατάλληλα βλέμματα, το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε και να σας ερωτευτεί. Ανοίγεται προοπτική σχέσης με άτομο ενδιαφέρουσας ίσως και εξτρίμ προσωπικότητας!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, παρορμητική θα είναι η στάση σας, δε θα είναι συγκρατημένες οι αντιδράσεις σας. Στις επαφές με το ταίρι σας, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις καταπιεστικές απαιτήσεις, επιλέξτε έναν πιο διπλωματικό τρόπο έκφρασης και δράσης. Εσείς οι ελεύθεροι θα την κυνηγήσετε τη νέα γνωριμία. Η στάση σας θα ενθαρρύνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να ‘ρθει πολύ κοντά σας, αποφύγετε τις διακυμάνσεις στη συμπεριφορά σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> O Kώστας Λεφάκης Πρoειδοποιεi Για Αποψιvή Eκλειψη: Φτάvουν «Καρμικές» Συναvτήσεις & Νέοι Έρwτες Για 5 Ζώδια

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, απελευθερωμένη, ζωηρή και αυθόρμητη θα είναι η στάση σας, σήμερα θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα με κατάληξη εσείς και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να ξεκινήσετε σχέση έντονης έλξης. Μια ξαφνική πρόταση για ραντεβού που θα λάβετε θα αναπτερώσει το ηθικό σας, έρχονται ευχάριστες αναστατώσεις. Από σήμερα ξεκαθαρίζει το τοπίο ανάμεσα σε εσάς και το παλιό σας ταίρι, τα λόγια που θα ακούσετε θα αλλάξουν το μέλλον σας!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρει το θάρρος να σας ανοίξει την καρδιά του, θα περάσετε σε έντονες συναισθηματικές εξομολογήσεις δεν αποκλείεται να καταλήξετε σε έναρξη σχέσης. Ανοίγεται καινούργιος ορίζοντας, είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε, δε θα βάλετε φρένο στις αισθήσεις σας. Έρχονται έντονες συναισθηματικές εξελίξεις που θα αποτελέσουν βάση νέας αρχής, αλλάζουν τα δεδομένα σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε Eπιτέλους & Η Σειpά Tους: Γι’ AYTA Τα Ζώδια, ΦTANOYN Aλλαγές “Φωτιά” ME Την Νέα Έκλειψη

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα δώσετε άνοιγμα στις καινούργιες ερωτικές προκλήσεις που θα υπάρξουν, επιθυμία σας θα είναι να ανανεωθείτε διαγράφοντας τα παλιά. Παίρνετε απόφαση να τερματίσετε αποτυχημένες παρελθοντικές σχέσεις, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να χαράξετε ολοκαίνουργια ερωτική πορεία. Στα δίχτυα της ελκυστικότητα σας θα πιαστεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, και επειδή από την πρώτη στιγμή που θα μιλήσετε θα εκδηλωθεί έλξη αμοιβαία, γι αυτό πολύ καλά θα κάνετε και θα περάσετε σε άμεσες πράξεις!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, τηλεφωνήματα και απρόοπτες συναντήσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Εσείς που τσακωθήκατε με το ταίρι σας σήμερα θα τα βρείτε, θα ανοίξετε τις καρδιές σας, θα διαλευκανθούν τα σκοτεινά σημεία. Περάστε σε προσεγγίσεις θα βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε, σε περίπτωση χωρισμού θα υπάρξει άνοιγμα επανασύνδεσης. Εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε ευκαιρία καινούργια γνωριμίας, ελκυστικό πρόσωπο θα κλέψει την καρδιά σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έκλειψη & Αvάδρομoς Ερμής ΜΑΣ Φέρvουν Aνατροπές: Ερwτικές Eπιστροφές «Ζωντανεύουν» Πάθη Γι’ Αυτά Τα 5 Ζώδια

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει στην επιφάνεια την αισιόδοξη, τολμηρή, ίσως και εξτρεμιστική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αναλάβετε ρίσκα περνώντας σε νέες αναζητήσεις. Δεκτικοί θα φανείτε στις προτάσεις που θα σας κάνουν, ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας αναστατώσει συναισθηματικά, προμηνύεται θερμή συνάντηση. Δεν αποκλείεται να κλείσει η μέρα σας με έναρξη σταθερής σχέσης, είτε με καινούργιο άτομο, είτε με πρώην ταίρι σας!

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η επικοινωνία σας θα είναι θερμή, θα υπάρξουν αποκαλύψεις αισθημάτων. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα υποκύψει στο ελκυστικό σας ταπεραμέντο, η γοητεία του δε θα σας αφήσει να αδιαφορήσετε. Ευχάριστες συναντήσεις και συνομιλίες θα δώσουν νέα πνοή στην ψυχολογία σας, με το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε οι επαφές σας θα πάρουν πολύ γρήγορα έκταση και βάθος. Ετοιμαστείτε για ξαφνικό ξεκίνημα σταθερής σχέσης…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άση Μπήλιου Πρoειδοποιεi Για Xθεσιvή Έκλειψη: Τα 4 Tυχερά Ζώδια Που Θα Eχουν «Kάθετες» Aλλαγές Στη Zωή Τους

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ατίθαση και παρορμητική θα είναι η στάση σας, οι κινήσεις σας θα είναι αυθόρμητες και εκδηλωτικές. Σήμερα θα υπάρξουν συναντήσεις και προτάσεις που θα διευρύνουν τον ορίζοντα σας. Με δική σας πρωτοβουλία θα τακτοποιηθεί ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια, λήγει το στάδιο της αναμονής, θα προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θερμή θα είναι η ανταπόκριση του!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, παίρνετε απόφαση να τηλεφωνήσετε στο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην καρδιά σας, καταφθάνει ραντεβού μέσα σε κλίμα αμοιβαίας έλξης. Συναισθηματικά θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως αποκαλυπτικοί, θα μιλήσετε ανοιχτά γι αυτά που αισθάνεστε, σήμερα να είστε σίγουροι πως θα βρείτε την ανταπόκριση που επιθυμείτε. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να τρενάρετε την απάντηση σας σε πρόταση επανασύνδεσης που θα λάβετε, ίσως την επανένωση να μην τη θεωρήσετε πολύ καλή ιδέα.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, παίρνετε τα πάνω σας, αναλαμβάνετε δυναμική δράση, άμεσος, θερμός και οικείος θα είναι ο τρόπος επικοινωνίας σας. Τολμηροί θα φανείτε στις προσεγγίσεις σας, με αυθορμητισμό θα πλησιάσετε το άτομο που θα τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα βρείτε το άγνωστο πρόσωπο με το οποίο θα συνομιλήσετε. Κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανόν να επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η αστρολογική όψη της ημέρας θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, θα κινηθείτε δυναμικά και αισιόδοξα βάζοντας φραγή σε τυχόν αναστολές. Ευχάριστη πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας θα σας αναζωογονήσει, θα ξεμπλοκάρει στάσιμες καταστάσεις, ουσιαστικά θα προκύψει άνοιγμα για καινούργιο ξεκίνημα. Απολαύστε τα ευχάριστα γεγονότα που έρχονται, η μέρα σας θα κλείσει με θερμή πρόταση για προσωπικό ραντεβού, κάποιοι από εσάς θα ξαναερωτευτείτε…….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...