Λαυρέvτης Μαχαιρiτσας: Tραγική Ειρωvεία η Τελευταiα του Ανάρτηση Λiγες Ώρες Πριv Φύγει Από τη ζωή

0
454

Λαυρέvτης Μαχαιρiτσας: Tραγική Ειρωvεία η Τελευταiα του Ανάρτηση Λiγες Ώρες Πριv Φύγει Από τη ζωή

Πάγωσε το πανελλήνιο στο άκουσμα τις θλιβερής είδησης.

H τελευταία ανάρτηση του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή – Θλίψη σε όλη την Ελλάδα έχει προκαλέσει η δυσάρεστη είδηση του ξαφνικού 8ανάτου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έφυγε…

Θλίψη σε όλη την Ελλάδα έχει προκαλέσει η δυσάρεστη

είδηση του ξαφνικού 8ανάτου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες τον άτυχο τραγουδοποιό, βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του, η κόρη του. (ΔEITE EΔΩ)

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μεταφέρθηκε από το σπίτι του στο Βόλο στο νοσοκομείο στις 6:45 το πρωί αλλά ήταν ήδη νεκρός και ενώ οι γιατροί έκαναν προσπάθειες ανάταξης, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον επαναφέρουν.

Tραγική Ειρωvεία η Τελευταiα του Ανάρτηση

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας βρισκόταν σε περιοδεία και έδωσε την τελευταία του συναυλία

με τον Νίκο Πορτοκάλογλου την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» στον Βόλο.

Λίγες ώρες πριν τον 8άνατό του, ωστόσο, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε κάνει την τελευταία του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε στα instastories την αφίσα της μεγάλης συναυλίας που επρόκειτο να πραγματοποιήσει αύριο, Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, στο Ηρώδειο.

Η βραδιά θα ήταν ένα μουσικό ταξίδι με σκοπό τη στήριξη των 30.000 παιδιών που αγκαλιάζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί»….πηγή

Δείτε πιο κάτω την ανάρτησή του:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...