Λαυρέvτης Μαχαιρίτσας: Συγκλονiζει Το Πρώτο Μήνυμα της Κόρης του Μετά την κηδεία

0
438

Λαυρέvτης Μαχαιρίτσας: Συγκλονiζει Το Πρώτο Μήνυμα της Κόρης του Μετά την κηδεία

Άκρως συγκινητικό το πρώτο μήνυμα της κόρης του

Μερικές ώρες μετά την κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, η μοναχοκόρη του, Μαρία Κλάρα έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω Facebook. Συγκεκριμένα η 25χρονη κόρη του αγαπημένου καλλιτέχνη ευχαρίστησε όλους όσους…

Η συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook

Από πολύ νωρίς χθες, φίλοι και συνάδελφοί του άρχισαν να συγκεντρώνονται στο κοιμητήριο του Ζωγράφου.

Τελευταίο «Αντίο» Στον Aγαπημένο Τραγoυδιστή! Ήταν Όλοι εκεί

Στο Κοιμητήριο Ζωγράφου συγγενείς, φίλοι και στενοί συνεργάτες είπαν το τελευταίο αντίο στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 63 ετών σκορπίζοντας θλίψη στο πανελλήνιο. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Το Σπαρακτικό Στεφάνι της Συζύγου και της Κόρης του

Τα στεφάνια είναι δεκάδες, ωστόσο αυτό της συζύγου και της κόρης του

του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ραγίζει καρδιές στη κυριολεξία καρδιές. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Μερικές ώρες μετά την κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, η μοναχοκόρη του, Μαρία Κλάρα έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ζώδια Σήμερα!! Τι Λέvε τα Ζώδια για Σήμερα Πέμπτη 12 / 9

Συγκεκριμένα η 25χρονη κόρη του αγαπημένου καλλιτέχνη ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στην κηδεία του πατέρα της αλλά και όλο τον κόσμο για την αγάπη που έστειλε στην οικογένεια της.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρίας Κλάρας Μαχαιρίτσα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τραγωδiα στα Γλυκά Nερά: Νεκpό 3 Μηvών Mωρό από Eπίθεση σκύλoυ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήσασταν εκεί, αλλά και όσους μου έστειλαν. Η μεγαλύτερη απόδειξη σε μια σχέση χρονών ανάμεσα στο πατέρα μου με το καθέναν από εσάς. Μια αμοιβαία σχέση όπως κάθε υγιής σχέση που υπάρχει αγάπη. Πίσω από τα τραγούδια, ένα μεγαλείο. Ένας άνθρωπος που είχε μόνο αγάπη για να μοιράζεται 24 ώρες το 24ωρο. Χωρίς ποτέ να κουράζεται.

Ένας άνθρωπος που με τεράστια ευφυΐα πόναγε για τη παιδεία και τη ποιότητα κυρίως των νέων. Πόναγε για όλους χωρίς καλούπια. Καθηλωτικός, μεταδοτικός, απλός, σοφός, χαβαλές, αισιόδοξος, καλόκαρδος χωρίς καμία κακία. Η όποια αρνητική πλευρά ήταν απλά μια παιδική αθωότητα. Αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι ακόμα να μοιραστεί για το κόσμο που ζούμε…Ένα τελευταίο δώρο για σας….Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...