Κωvσταντίνου και Ελέvης: Μάχη Για Την Zωή της Δίvει Γvωστή Πρωταγωvίστρια! Φωτo

0
859

Κωvσταντίνου και Ελέvης: Μάχη Για Την Zωή της Δίvει Γvωστή Πρωταγωvίστρια! Φωτo

Δύσκολες ώρες για την γνωστή ηθοποιό.

Μάχη για την ζωή της δίνει πρωταγωνίστρια του Κωνσταντίνου και Ελένης – Κρίσιμη μάχη δίνει η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του Κωνσταντίνου και Ελένης- Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται εδώ…

Μάχη για την ζωή της δίνει πρωταγωνίστρια του Κων/ντίνου & Ελένης

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται εδώ και μερικές ημέρες η γνωστή ηθοποιός, έχοντας διακομιστεί εσπευσμένα εκεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Zώδια Σήμερα!! Τι Λέvε τα Ζώδια Για Σήμερα Δευτέρα 17/2/2020

Κρίσιμη μάχη δίνει η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του Κωνσταντίνου και Ελένης και συγκεκριμένα η μητέρα της… “Ελένης Βλαχάκη”, Μάρθα Καραγιάννη!

Η Ντόρα Ντούμα που είναι καλή φίλη της Μάρθας Καραγιάννη και με την οποία συγκατοικούν τα τελευταία χρόνια αποκάλυψε πως η αγαπημένη ηθοποιός νοσηλεύεται.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη. Πάμε καλά. Θερμή παράκληση μην μου στέλνετε μηνύματα δεν μπορώ να απαντώ. Ευχαριστώ», έγραψε στο facebook χωρίς να εξηγήσει τι συνέβη στην ηθοποιό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θρήvος Στην showbiz: Nεκpή η Πασίγvωστη Παρoυσιάστρια

Ενώ φιλικό τους πρόσωπο έγραψε στη σελίδα της Ντόρας Ντούμα.

 

«Ο θείος Γιάννης λέει: Αυτές τις μέρες η σκέψη και η καρδιά μου είναι στην Αγαπημένη πρωταγωνίστρια και προσωπική φίλη Μάρθα Καραγιάννη, που τον τελευταίο καιρό νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aυτό θα Πεi «Kότσια»: Αρραβωνιάζεται Στα 76 της η Μαρiα Ιωαvvίδου! Bivτεο

Μάρθα μου, εσύ μέσα από τη λάμψη σου Πάντα ήσουν αγωνίστρια.. Και με τον φύλακα Άγγελο που σε Ευλόγησε η ζωή να έχεις τόσα χρόνια δίπλα σου (Ntora Douma), είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα ξαναβρεθούμε και θα χορέψουμε όλοι μαζί σε χορούς κυκλωτικους, που λέει και ο Νιόνιος. Έτσι.. Για τη χαρά της ζωής. Καλημέρα σε όλους…»…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...