Ο Kώστας Λεφάκης ΜΑΣ Πρoειδοπoιεί: Mετά Από Kαιρό «TYΧΗ» Σε Έpwτα-Χρήμα Για 5 Ζώδια

0
9676

Ο Kώστας Λεφάκης ΜΑΣ Πρoειδοπoιεί: Mετά Από Kαιρό «TYΧΗ» Σε Έpwτα-Χρήμα Για 5 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Για ποια ζώδια «χτυπάει» το καμπανάκι;

Ακολουθούν αναλυτικές προβλέψεις από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη. Οι μέρες εξακολουθούν να είναι επεισοδιακές, ωστόσο ο ερχομός μιας καλύτερης εποχής είναι δεδομένος. Πολλά θα…

Οι μέρες εξακολουθούν να είναι επεισοδιακές,

 

ωστόσο ο ερχομός μιας καλύτερης εποχής είναι δεδομένος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας: Ξαφvική Eπαvασύvδεση «Ξυπvάει» Αvαμvήσεις Για 5 Ζώδια

Πολλά θα μεσολαβήσουν ενώ το ένα γεγονός θα διαδέχεται το άλλο με ταχύτητα. Μέσα σε αυτό ωστόσο θα υπάρξουν και πολλά αισιόδοξα μηνύματα…

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 14 έως 20/6/2021

ΚΡΙΟΣ

Οι συμπτώσεις θα δώσουν μια νέα προοπτική στην διαχείριση του εισοδήματος σας. Η αξιοποίηση των εκφραστικών σας μέσων θα παίξει σημαντικό ρόλο. Η επικοινωνία, η διπλωματία, η προσπάθεια θα λειτουργήσει υπέρ σας. οι αντιξοότητες και τα εμπόδια δεν θα λείψουν, αλλά παρά τις περιστασιακές απογοητεύσεις, συναισθηματικές και οικονομικές αλλά ο ‘Άρης από τον Λέοντα θα σας κρατήσει ψυχικά σθεναρούς και θα σας σώσει από αιφνίδιους κινδύνους που δεν αποκλείεται να ξεσπάσουν εμπρός σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Σταθμίστε τις δυνάμεις σας, κρατήστε τις βασικές ισορροπίες, ελέγχετε τα περιθώρια που έχετε, μην έρθετε σε αντίθεση με το νόμο, να θυσιάσετε την πραγματοποίηση επιθυμιών προκειμένου να καλύψετε υποχρεώσεις. Ότι θετικό πετύχετε θα αποτελέσει εχέγγυο για τους επόμενους μήνες που και τότε θα περάσετε μια δυσκολία στις σχέσεις και στις συναλλαγές σας. Προσέξτε το πώς θα διαχειριστείτε τα συναισθήματα, το χρόνο, την αλλαγή των προτεραιοτήτων σας. Μην χάσετε ευκαιρίες για οικονομικές λύσεις και να προτιμήσετε την συνθηκολόγηση από την αντίδραση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε Το Φλoγερό Τρίγωvο Ήλιoυ-Ποσειδώvα: Το Παρελθόv Κάνει «Aισθητή» Την Παρoυσία Τoυ Στο Παρόv Για 3 Ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα σας επιτρέπει να κάνετε ρυθμίσεις χρεών, αναθεώρηση τρόπου ζωής, αλλαγή προγραμμάτων και αναθεώρηση σχέσεων, κυρίως συναισθηματικών και κοινωνικών είναι απαραίτητα στην διάρκεια του μήνα αυτού. Εσείς πάντως παρουσιάζεστε αρκετά υποστηριγμένοι. Οι καταστάσεις θα παραμείνουν ωστόσο εύθραυστες. Δεν πρέπει να κάνετε κάτι που θα λειτουργήσει εις βάρος ή που θα προκαλέσει μια ζημιά σε ένα νευραλγικό τομέα της ζωής σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα σας επηρεάσει λιγότερο αρνητικά και περισσότερο θετικά. Είναι βλέπετε πολύ δυνατή η επιρροή της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο σας. οι άνθρωποι θα βοηθήσουν την κάλυψη των αναγκών σας. Η εστία πολέμου παραμένει στον οικογενειακό χώρο αλλά και αυτή φαίνεται να περιορίζεται και σιγά σιγά να σβήνει. Η σχετικά καλή καθημερινότητα σας βοηθά να συντηρήσετε τα κεκτημένα σας. Η προσωπική σας ζωή θα έχει αναταράξεις αλλά στο χέρι σας είναι να την διασώσετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> ‘Kαταπέλτης’ H Aλέσια Nτέμετζ Για Aλέξη Παππά: «Aυτός Είvαι Ο Σoβαρός Λόγoς Που Χωpίσαμε» (Vid)

ΛΕΩΝ

Οι νευραλγικοί άξονες της ζωής σας όπως είναι καριέρα και οικογένεια χρειάζονται προσοχή και επιμέλεια. Δυσκολίες εμπόδια και πικρίες δεν θα λείψουν. Ο Άρης περνά στο ζώδιό σας και θα σας βοηθήσει να αλλάξετε σχέδια, τακτική, προγράμματα, να αντικαταστήσετε απώλειες, να ξεπεράσετε πικρίες. Άλλωστε σύντομα θα περάσει η δική σας εκδοχή που είναι εγγύηση μιας ασφάλειας και προετοιμασία μιας καλύτερης εποχής που θα προκύψει σύντομα με τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αιφνιδιασμένοι από τα γεγονότα θα τρέξετε σε διάφορες κατευθύνσεις. Η έκλειψη έχει αφήσει τα σημάδια της στο κοινωνικό περιβάλλον, Κάποιοι παραμένουν αμετανόητοι και σας ταλαιπωρούν. Οι ρυθμοί αλλάζουν και οι συχνότητες επίσης σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες. Παραμένετε εκτεθειμένοι και πρέπει να προσέχετε. Ακολουθήστε το ένστικτο και αποδεχτείτε καθυστερήσεις ενός επιμένοντος ανάδρομου Ερμή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> H Άση Μπήλιου Πρoειδοποιεi Για Αvάδρομο Κρόvο: Φτάνoυν Καpμικές «Συναvτήσεις» & Επαvασυνδέσεις-Φωτιά Για 5 Ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Αισθητή αλλαγή του κλίματος και των διαθέσεων κάποιων εξωτερικών παραγόντων. Τυχόν παράπλευρες απώλειες οφείλονται στις συνέπειες την προηγηθείσης έκλειψης. Δεν λείπουν και τα καλά σημάδια, μόνο που δεν είναι τόσο εμφανή για να σας εμψυχώσουν. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο εφιστά την προσοχή σας τόσο στις δημόσιες εμφανίσεις σας, όσο και στις κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Τα οικονομικά σας προβληματίζουν ακόμα μια φορά. Φανείτε επιεικείς με τον εαυτό σας και κατανοήστε τους άλλους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συναισθηματικές αναμοχλεύσεις συνεχίζονται. Τα κοινωνικά επεισόδια πληθαίνουν. Η ορατότητα είναι θαμπή. Η ακύρωση ενός σχεδίου κρίνεται αναπόφευκτη, αλλά η συμμετοχή σας σε μια νέα μάχη, υποχρεωτική. Ο Άρης εγκαθίσταται στον Λέοντα και αυτό θα κρατήσει πολύ. Η φροντίδα ή η προστασία της δουλειάς σας γίνεται άμεση προτεραιότητα. Στα ερωτικά ευνοούνται μόνο οι μυστικές συναντήσεις και σχέσεις. Στα κοινωνικά μια παρεξήγηση μπορεί να πάρει μεγάλη έκταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aυτά Eίvαι Tα 4 Zευγάρια Ζωδίων, Πoυ ΔEΝ «Πpόκειται» Nα Tα Xωρίσει Kαvείς

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σεισμικές δονήσεις στον τομέα των σχέσεων συνεχίζονται. Ο ανάδρομος Ερμής δοκιμάζει τα νεύρα τα δικά σας αλλά και των άλλων. ΤΟ πέρασμα της Αφροδίτης από τον Καρκίνο αποδεικνύεται ανίσχυρο για να καλύψει τις μεγάλες ανάγκες σας. Η εμφάνιση του Δία στους Ιχθύς δίνει προμηνύματα για το μέλλον. Οι καθημερινές αντιξοότητες δεν υποχωρούν, ενώ το τετράγωνο του Ουρανού με τον Κρόνο, μειώνει το αποτέλεσμα στις προσπάθειες που καταβάλλετε και στις συνεννοήσεις που θέλετε να επιτύχετε. Μόνο η φαντασία σας βοηθά να δραπετεύσετε νοερά, εκεί που θα θέλατε να βρίσκεστε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάρρωση του σώματος και της ψυχής σας, γίνεται με αργό ρυθμό. Οι αιφνίδιες αλλαγές στη ζωή των άλλων ματαιώνουν την πραγματοποίηση των δικών σας επιθυμιών. Η αναμονή για κάτι που θέλετε πολύ παρατείνεται. Ωστόσο δεν θα λείψουν κάποιες σύντομες στιγμές χαράς στην ερωτική σας ατζέντα. Ό Ποσειδώνας παραμένει υποστηρικτής των ονείρων και των επιθυμιών σας. Ακολουθήστε γνώριμους δρόμους για να περπατήσετε και ασφαλή μέρη να βρεθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτά που θα προκύψουν τις μέρες που ακολουθούν πρέπει να τα λάβετε σοβαρά υπόψη. Μια αλληλουχία πλανητικών όψεων έρχεται να δοκιμάσει τις σχέσεις, τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Για λίγο θα νιώσετε ότι χάνεστε μέσα σε ένα χάος, ή ζείτε το σενάριο ενός πολιτικού θρίλερ. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και προπαντός μην παίρνετε αποφάσεις. Διατηρήστε τις απαραίτητες ισορροπίες, μεταθέστε δύσκολα εγχειρήματα και μη φορτώνετε τον προϋπολογισμό σας με νέα έξοδα!

ΙΧΘΥΕΣ

Νιώθετε ότι βρίσκεστε στην άκρη ενός γκρεμού, καθώς ρεύματα σας έχουν παρασύρει από μέρες. Ο από μηχανής όμως θεός θα λειτουργήσει σαν μια σωσίβια λέμβο και θα απομακρύνει τον κίνδυνο. Οι συνέπειες της προηγηθείσας έκλειψης συνεχίζουν να επιβαρύνουν οτιδήποτε υπάρχει και κινείται μεταξύ σπιτιού και δουλειάς. Η συμπαράσταση που περιμένατε, αποδεικνύεται πολύ θαμπή ή ανίσχυρη. Η μοίρα σας συνιστά να στηριχτείτε θαρραλέα στις δικές σας δυνάμεις και να «αποκεφαλίσετε» τη Λερναία Ύδρα……..πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...