Κώστας Λεφάκης: Ο Φετιvός Δεκέμβpης ΦEΡΝΕΙ Avατροπές! Φτάνουν Νέoι «ΔΥΝΑΤOΙ» Έρwτες Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

0
60863

Κώστας Λεφάκης: Ο Φετιvός Δεκέμβpης ΦEΡΝΕΙ Avατροπές! Φτάνουν Νέoι «ΔΥΝΑΤOΙ» Έρwτες Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Για ποια τυχερά ζώδια “χτυπά” το καμπανάκι;

Ο φετινός Δεκέμβρης θα σας φέρει σε επαφή με πρόσωπα που θα σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προώθηση της καριέρας σας. Αισθηματικά, εσείς…

Ριζικές αλλαγές για κάποια ζώδια μέσα στο Δεκέμβριο…

Ο φετινός Δεκέμβρης θα σας φέρει σε επαφή με πρόσωπα που θα σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προώθηση της καριέρας σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Επιτέλους, Λένε «ΑNTIO» Στην Εργέvικη Zωή: Κριοί Κι Άλλα 4 Ζώδια ΒΡΙΣΚ0ΥΝ Το Mεγάλο Έρwτα Mέχρι Τα Χpιστούγεννα

Αισθηματικά, εσείς που έχετε σοβαρό δεσμό θα θελήσετε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και να βρείτε λύσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Ερωτικά, θα αρχίσει να πνέει νέος άνεμος και, όσο διστακτικοί και αν είστε στην αρχή, άλλο τόσο δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στη συνέχεια.

Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023 του Κ. Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Τον μήνα αυτόν φαίνεται να δημιουργούνται καλύτερες προϋποθέσεις σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Επαγγελματικά ωστόσο θα υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με τους συνεργάτες σας γι’ αυτό διατηρήστε την ψυχραιμία σας και χειριστείτε με διπλωματία τις καταστάσεις που θα προκύψουν. Στα οικονομικά σας να είσαστε συγκροτημένοι και μην κάνετε ανοίγματα ώστε να έχετε άνεση την περίοδο των εορτών.

Τα αισθηματικά σας θα αρχίσετε να τα βλέπετε με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Προσέξτε όμως τις κινήσεις σας γιατί από την μια θα θέλετε να αναλάβετε περισσότερες δεσμεύσεις αλλά από την άλλη θα υπάρχει και διάθεση για περιπέτειες. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες αυτές για φλερτ και ερωτικά παιχνίδια με τις καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε προς το τέλος του μήνα!

Ταύρος

Πριν το κλείσιμο της χρονιάς αυτής θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε με τις εκκρεμότητες σας και να φανείτε συνεπείς στις υποσχέσεις που δίνετε. Στα εργασιακά σας δεν είναι ευνοϊκές οι μέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να κάνετε τις ριζικές αλλαγές που επιθυμείτε γι’ αυτό προετοιμάστε τώρα κατάλληλα το έδαφος και μετά προχωρήστε. Στα οικονομικά σας θα εισπράξετε χρήματα που περιμένατε και έτσι θα κάνετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας την περίοδο των εορτών.

Η ερωτική σας ζωή θα αρχίσει να σταθεροποιείται καθώς η Αφροδίτη διανεύει το ζώδιο του Σκορπιού. Όσοι έχετε ξεκαθαρίσει τα προβλήματα που είχατε με το ταίρι σας και μπορείτε τώρα να κάνετε μια καινούρια αρχή μεταξύ σας. Οι ελεύθεροι πάνω σε μια μετακίνηση θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας επηρεάσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε η ΝΕΑ Σελήvη Δεκεμβρiου & Φέρvει Δώpα! H Tύχη «ΧΑΓΕΛΑ» Σε Έρwτα-Xρήμα Για Κριούς Κι Ακόμη 4 Ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δεκέμβριος θα σας φέρει σε επαφή με πρόσωπα που θα σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προώθηση της καριέρας σας. Ο Ερμής περνά στον Τοξότη την περίοδο των γιορτών και σας βοηθά να κερδίσετε υποθέσεις που εκκρεμούν, ή να ισορροπήσετε τα έξοδα με τα έκτακτα έσοδα που θα έχετε.

Ο Άρης επίσης από τον Τοξότη έχει βαλθεί να εξαφανίσει το μέτρο που είχατε σκεφτεί να βάλετε στα προσωπικά και αισθηματικά σας, όπως και να κερδίσετε τις εντυπώσεις σε κάποιο σημαντικό περιβάλλον. Ο Κρόνος όμως από τους Ιχθύς δεν επιτρέπει να βασιστείτε αποκλειστικά στο συναίσθημα, αλλά να υπολογίσετε και στην πρακτική σας καθημερινότητα. Οι γιορτές προβλέπονται ποικίλες και ενδιαφέρουσες!

Καρκίνος

Ο Δεκέμβριος είναι ενδιαφέρων μήνας όμως δεν πρέπει να πιστέψετε σε υποσχέσεις και σε ωραία λόγια που θα ακούτε αλλά να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σα, κυρίως σαν προοπτική, αλλά θα πρέπει να επιστρατεύσετε την υπομονή σας για να μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα και να κερδίσετε την εκτίμηση των ανωτέρων σας.

Αντίστοιχα θα πρέπει να προσέξτε τις κινήσεις που θα κάνετε στα οικονομικά σας ιδιαίτερα αν βρίσκεστε στο μέσο κάποιων διακανονισμών για να έχετε στο τέλος θετική έκβαση. Στα αισθηματικά σας καλό θα είναι να είσαστε επιφυλακτικοί με τις γνωριμίες που θα κάνετε γιατί μπορεί πάνω στον ενθουσιασμό σας μπορεί να κάνετε λάθη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Τρίγωvο Αφροδίτης- Κρόνου Ήρθε Να ‘KAΨΕΙ’ Καpδιές! Φτάvει «ΞΑΦΝΙKH» Επαvασύνδεση Γι’ Αυτά Τα 4 Ζώδια

Λέων

Τον Δεκέμβριο προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι και να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και έξοδα κυρίως κατά την περίοδο των εορτών. Στα εργασιακά σας είναι ευνοϊκή περίοδος για συζητήσεις και επαφές με κόσμο που θα σας βοηθήσουν στην προώθηση της καριέρας σας. Θα υπάρξουν παρεξηγήσεις με τον σύντροφο σας και θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε άμεσα για να του διαλύσετε τις υποψίες και τις αμφιβολίες.

Γίνετε πιο τρυφεροί και πιο ρομαντικοί και εκφράστε τα βαθιά συναισθήματα που τρέφετε για αυτόν γιατί μόνο θα αποκτήσει εμπιστοσύνη και πάλι σε σας. Οι ελεύθεροι ξεκαθαρίστε με εφήμερες και περιστασιακές καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν και αναζητήστε κάτι πιο ουσιαστικό και πιο σοβαρό!

Παρθένος

Αυξημένες υποχρεώσεις και πολλές ευθύνες σας περιμένουν και τα πράγματα θα είναι δύσκολα για σας. Μην αφήσετε την ψυχολογία σας να επηρεαστεί αρνητικά, αντιθέτως πιέστε τον εαυτό σας να κινηθεί δυναμικά αντιμετωπίζοντας τις διάφορες καταστάσεις που θα συμβούν με επιτυχία. Γενικότερα προσέξτε την διαχείριση των χρημάτων σας και μην ανοιχτείτε καθόλου αυτή την περίοδο.

Αισθηματικά, εσείς που έχετε σοβαρό δεσμό θα θελήσετε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και να βρείτε λύσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Ερωτικά, θα αρχίσει να πνέει νέος άνεμος και, όσο διστακτικοί και αν είστε στην αρχή, άλλο τόσο δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στη συνέχεια.

Ζυγός

Το μήνα των Χριστουγέννων θα υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις σε ορισμένους τομείς γι’ αυτό δεν πρέπει να ασκήσετε πίεση στο περιβάλλον σας για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που δύσκολα θα μπορέσετε να τις διορθώσετε. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό είναι θετικά διακείμενη στις οικονομικές σας δοσοληψίες. Διαχειριστείτε με προσοχή τα έσοδά σας και μην κάνετε άσκοπες αγορές για να μπορέσετε να κρατήσετε κάποια χρήματα που αργότερα θα σας χρειαστούν.

Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα νιώσετε την ανάγκη να πλησιάσετε περισσότερο τον σύντροφο σας επιδιώκοντας να μάθετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες του. Οι αδέσμευτοι θα γνωρίσετε ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και θα νιώσετε πολύ άνετα μαζί τους!

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας φροντίζει για τη βελτίωση της διάθεσης, αλλά και της φυσικής σας κατάστασης. Είστε περισσότερο αισιόδοξοι από άλλες περιόδους και αυτό θα έχει αντίκτυπο σε όλες σας τις δραστηριότητες. Επαγγελματικά κρατήστε θετική στάση απέναντι σε οτιδήποτε καινούριο, αλλά φροντίστε να σας περιλαμβάνει, είτε τώρα, είστε στο εγγύς μέλλον.

Η περίοδος των Χριστουγέννων θα εστιάσει την προσοχή σας στα οικονομικά, προσφέροντάς σας ευκαιρίες ανάπτυξης και αύξησης του εισοδήματός σας. Οι άλλοι θα παίξουν ρόλο στην καθημερινότητά σας, γι αυτό φροντίστε να είστε επιφυλακτικοί σε ότι τους συμπεριλαμβάνει. Οι ελεύθεροι ευνοείστε στις αισθηματικές σας επιδιώξεις, ενώ οι έχοντες σχέση κάνετε εκκαθαρίσεις με περισσότερο θάρρος.

Τοξότης

Ο Άρης στο ζώδιό σας ευθύνεται για τη βιασύνη και την ορμητικότητά σας. Φροντίστε να συγκρατείτε την παρόρμηση, ιδιαίτερα σε τομείς που σας επηρεάζουν πρακτικά. Οικονομικά και επαγγελματικά βλέπετε βελτίωση, έστω και αν τον πρώτο λόγο τον έχουν κάποιοι άλλοι. Η διάθεση για περιπέτεια είναι αυξημένη, αλλά το πρώτο εικοσαήμερο νιώθετε εγκλωβισμένοι και ανικανοποίητοι.

Οι αλλαγές θα συμβούν το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα όταν ο Ερμής περάσει στο ζώδιό σας και αλλάξει τα δεδομένα. Μέχρι τότε φροντίστε να μην έχετε οριστικοποιήσει τα σχέδιά σας, να μην έχετε πει τίποτα εξ ανάγκης, καθώς οι συνθήκες θα στραφούν σε εύνοια για σας και έστω και την τελευταία στιγμή, θα κάνετε αυτό που θέλετε και θα βρεθείτε εκεί που σας ευχαριστεί!

Αιγόκερως

Ο Ερμής στο ζώδιό σας το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου θεωρεί ότι πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με την συμπεριφορά σας γιατί θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας και δεν πρέπει να είσαστε εριστικοί απέναντι σε όλους. Γίνετε πιο δημιουργικοί και ευέλικτοι και μην κολλάτε σε λεπτομέρειες.

Στα εργασιακά σας θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις τις οποίες θα τις συζητήσετε με τους συνεργάτες σας και θα αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στη δουλειά σας. Στα προσωπικά σας θα λύσετε τα προβλήματα που υπήρχαν και θα βρείτε την χρυσή τομή με τον σύντροφο σας ενώ οι ελεύθεροι θα κάνετε πολλές αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση με αποτέλεσμα να έχετε πολλές κατακτήσεις, ιδιαίτερα στις κοινωνικές συναναστροφές στο διάστημα των εορτών.

Υδροχόος

Θα αντιμετωπίσετε αρκετές εντάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον καθώς θα έρθουν στην επιφάνεια παλιά προβλήματα. Από εσάς εξαρτάται κατά πόσο θα μπορέσετε να κοντρολάρετε τα νεύρα σας και να χειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία. Στα εργασιακά σας θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και θα πρέπει να έχετε ξεκάθαρο μυαλό για να κλείσετε τις κατάλληλες συμφωνίες που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη.

Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένατε και θα πιεστείτε για να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Στα αισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμη σχέση θα πρέπει να μάθετε να συζητάτε τα προβλήματα που έχετε με τον σύντροφο σας με ήρεμους τόνους και να αποφεύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς!

Ιχθύες

Αποβάλλετε τις ανασφάλειες σας και γίνετε πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί πάνω σε κάποια θέματα που σας απασχολούν αποφεύγοντας προστριβές και διαπληκτισμούς με τους δικούς σας ανθρώπους. Στον επαγγελματικό στίβο χρησιμοποιήστε την διορατικότητα σας για να βρείτε τις σωστές λύσεις και να βάλετε πιο γερές βάσεις για το μέλλον σας.

Στον οικονομικό τομέα θα ξοδέψετε χρήματα για να εξοπλίσετε καλύτερα κάποιους χώρους σας και θα πρέπει να προσέξτε να μην ξεφύγετε πολύ και αγοράστε άσκοπα πράγματα, κυρίως την περίοδο των εορτών. Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα αντιμετωπίσετε κάποιες έντονες καταστάσεις με τον σύντροφο σας που θα σας προβληματίσουν για την πορεία και το μέλλον της σχέσης σας… πηγη

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ...