Lockdown: H Συμφωvία Που «Ξεκλειδώνει» Το Πάσχα Στο Χωριό! Τις Επόμενες Μέρες Οι Αvακοινώσεις

0
1537

Lockdown: H Συμφωvία Που «Ξεκλειδώνει» Το Πάσχα Στο Χωριό! Τις Επόμενες Μέρες Οι Αvακοινώσεις

Πότε θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις;

«Ξεκλειδώνει» το Πάσχα στο χωριό. Η «νέα συμφωνία» που θα απελευθερώσει τις δραστηριότητες – Στόχος να αντιμετωπιστεί η μεταδοτικότητα και όχι να περιοριστεί η μετακίνηση – Καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις….

Πότε θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις;

Η «νέα συμφωνία» που θα απελευθερώσει τις δραστηριότητες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πρoβλέψεις Tης Κυριακής: Παλιoi Έpwτες «Χτυπoύν» Πάλι Την Πόpτα Σε 4 Ζώδια

Στόχος να αντιμετωπιστεί η μεταδοτικότητα και όχι να περιοριστεί η μετακίνηση – Καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις η πορεία του εμβολιασμού αλλά και η πίεση στο ΕΣΥ.

Άλλο ένα μικρό βήμα χαλάρωσης των μέτρων του lockdown γίνεται από αύριο αφού το λιανεμπόριο σηκώνει ρολά, έστω και με αυστηρούς περιορισμούς σε Αχαΐα και Θεσσαλονίκη.

Πλέον απομένει μόνο η Κοζάνη, ενώ η συζήτηση για τις επόμενες εβδομάδες επικεντρώνεται στο κατά πόσο θα επιτραπεί η μετακίνηση μεταξύ νομών για τις ημέρες του Πάσχα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κάμερες «Tσάκωσαv» Τους Eκτελεστές Του Γιώργoυ Kαραϊβάζ- Το Πρώτo Βivτεο Ντoκουμέvτο (Vid)

Σύμφωνα με το protothema.gr, το έχουν επιβεβαιώσει τα τελευταία 24ωρα,

κυβερνητικά στελέχη με τις δημόσιες τοποθετήσεις τους, το να επιτραπούν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έpχovται Μεγάλες «Φουpτούvες» MEΣΑ Στov Aπρiλιo: Γι’ Aυτά Τα Ζώδια Θα Eivαι Ο Δυσκoλότεpoς Μήvας Της Χpοvιάς

Ωστόσο με δεδομένο πως μόλις τώρα έγιναν κάποια βήματα αποσυμπίεσης και δεν έχει αποτυπωθεί η επιδημιολογική επιβάρυνση των κινήσεων αυτών, είναι ακόμα πρόωρη η συζήτηση και οι όποιες προβλέψεις.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά οι επιστήμονες επιθυμούν πριν λάβουν οποιαδήποτε απόφαση να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το πόσο επηρέασαν τα βήματα χαλάρωσης του lockdown που έχουν τις προηγούμενες εβδομάδες πριν λάβουν οποιαδήποτε απόφαση. Στο πλαίσιο αυτό οι επόμενες τρεις εβδομάδες, έως το Πάσχα θα είναι αναγνωριστικές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εικόνες-Ντpοπή: Αποτpοπιασμός Με Τις Φωτo Tου Nεκpού Γιώpγoυ Καpαϊβάζ (Pics)

Τα ημερήσια κρούσματα, η πίεση στο ΕΣΥ αλλά και η πορεία αξιοποίησης των self tests

θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο να δώσουν το πράσινο φως οι λοιμωξιολόγοι στις υπερτοπικές μετακινήσεις. Άλλωστε γνωρίζουν και οι ίδιοι πως αποτελεί πρόθεση της κυβέρνησης να τις επιτρέψει ενώ είναι αντιληπτό πλέον πως μετά από έναν χρόνο περιορισμών και οι ίδιοι οι πολίτες δεν επιθυμούν να κάνουν Πάσχα κλεισμένοι στα σπίτια τους και μακριά ακόμα και από τους στενούς τους συγγενείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Εξάγωvο Eρμή Με Κρόvο MAΣ Kρύβει Eκπλήξεις! Kαρμικές Συvαντήσεις & Eπανασυvδέσεις Για 5 Ζώδια

«Είναι στις προθέσεις μας. Οι αποφάσεις θα ληφθούν λίγο πριν το Πάσχα με βάση την εικόνα της επιδημιολογικής κατάστασης», είπε χθες χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας δείχνοντας προς την κατεύθυνση μίας πολιτικής απόφασης η οποία πάντως πρέπει να λάβει το «ΟΚ» των ειδικών.

Τούτων δοθέντων η αντιμετώπιση της πανδημίας περνά από την ερχόμενη εβδομάδα

σε μία νέα φάση, ή «μία νέα συμφωνία», όπως έγραψε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος σε χθεσινή ανάρτησή του στο Facebook στην οποία μεταξύ άλλων τόνιζε πως στόχος πλέον δεν είναι να μειωθεί η κινητικότητα αλλά να αντιμετωπιστεί η μεταδοτικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Δολοφοviα Καpαϊβάζ: Το Μοιpαiο Λάθος Των Eκτελεστών Που Απoκαλύπτει Την Tαυτότητα Τους

Στην εν λόγω ανάρτηση πάντως, «πίσω από τις λέξεις» φαινόταν η αποτύπωση των διαθέσεων της κυβέρνησης να χρησιμοποιήσουν ως ένα από τα βασικά όπλα κατά της πανδημίας τα self tests προκειμένου όχι μόνο να αποτυπωθεί όσο το δυνατόν καλύτερη η επιδημιολογική κατάσταση της χώρας αλλά και να απελευθερωθούν περαιτέρω δραστηριότητες…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...