Κορωvoϊός: Δεν Θα Το Απoφύγoυμε! To Nέο «Σκληpό» Μέτρο Πριv Την Kαραvτίνα

0
2164

Κορωvoϊός: Δεν Θα Το Απoφύγoυμε! To Nέο «Σκληpό» Μέτρο Πριv Την Kαραvτίνα

Το νέο μέτρο που κρίνεται πλέον αναγκαίο.

Το μέτρο που έρχεται, μόλις λίγο πριν μπει την καραντίνα. Παραμένει στο τραπέζι το lockdown, αλλά ως το τελευταίο μέτρο. Το ενδεχόμενο καραντίνας μονοπώλησε χτες την συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Υγείας…

Το νέο μέτρο που κρίνεται πλέον αναγκαίο.

Το μέτρο που έρχεται, μόλις λίγο πριν μπει την καραντίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «Αvτίο» Στη Mοvαξιά ΠΡΙN Bγει ο Σεπτέμβριoς: Aυτά Τα Ζώδια Θα Έχoυν Eπανασύvδεση ‘Mέσα’ Στο Μήvα

Παραμένει στο τραπέζι το lockdown, αλλά ως το τελευταίο μέτρο.

Το ενδεχόμενο καραντίνας μονοπώλησε χτες την συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Υγείας.

Αναλυτικά, μιλώντας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας για «τις διάφορες καθημερινές αναφορές για lockdown στην Αττική ή οπουδήποτε αλλού» επεσήμανε πως «σκοπός είναι να μην πάμε σε επόμενα μέτρα και αυτή είναι η πεμπτουσία της προσπάθειας που κάνουμε, να εφαρμόσουμε με συνέπεια δηλαδή αυτά που έχουν ήδη ανακοινωθεί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> To «Tεpμάτισαν» Στο Bachelor: Οι Εικόνες Πoυ ΔΕN Χpειαζόταν Να Δoύμε! Φωτo

Αντιπαρέταξε στη σχετική συζήτηση, η οποία είχε ως αφετηρία και τις δημόσιες παρεμβάσεις

μελών της Επιτροπής των ειδικών για τον ιό, τα «διαχρονικά», πλέον, όπλα κατά του κορονοϊού, δηλαδή την κοινωνική απόσταση, τη μάσκα – «που πρέπει να γίνει απαραίτητα καθημερινό αξεσουάρ» – και την τήρηση των κανόνων υγιεινής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Koρωvoϊός: Όλα Eτοιμα Για Το Lockdown! Το Nέο «Σκληpό» Μέτρο Πoυ Θα Αιφvιδιάσει Πoλλούς

Τόνισε, μάλιστα, πως «αν εφαρμόσουμε το τρίπτυχο το οποίο αποτελεί τον βασικό μας κανόνα από την πρώτη μέρα της πανδημίας, δεν χρειάζεται να πάρουμε παραπάνω μέτρα. Εάν όλοι μας φοράμε τη μάσκα, αν όλοι μας κρατήσουμε τις αποστάσεις, αν όλοι μας είμαστε προσεκτικοί στα θέματα υγιεινής, είναι η καλύτερη απάντηση, είναι το καλύτερο lockdown απέναντι στον ιό, είναι η άμυνα απέναντι στον ιό».

Ωστόσο, τούτο «δεν σημαίνει ότι κάθε μέρα δεν παρατηρούμε τα επιμέρους κριτήρια

ή επιμέρους ζητήματα που μπορούν να προκύπτουν. Όλα λειτουργούν κλιμακωτά. Έχουμε εργαλεία για να μπορέσουμε να σταματήσουμε την οποιαδήποτε έξαρση ή επέκταση του ιού, του ιικού φορτίου σε οποιεσδήποτε περιοχές και, από κει και πέρα, το lockdown είναι η τελευταία λύση για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε κάτι το οποίο μπορεί να μην αποδίδει», σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πες Moυ Το Ζώδιο Τoυ Nα Σου Πω, ΠΩΣ Θα Τoν «Φέpεις» Aμέσως Koντά σου

Μάσκα παντού το επόμενο μέτρο

Παράλληλα, κληθείς να απαντήσει τι εννοεί λέγοντας «κλιμακωτά μέτρα» o αρμόδιος υφυπουργός αποκάλυψε πως «το μέτρο που αφορά στην καθολική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, είναι ένα επόμενο βήμα από την φάση που βρισκόμαστε τώρα».

Σε αυτό το σημείο επανέλαβε πως τα όποια μέτρα, «κλιμακωτά φτάνουν στο τελευταίο μας μέτρο που είναι το lockdown, από το οποίο θεωρώ ότι είμαστε αρκετά μακριά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eδειξαν Το «Aπiστευτο» Πάλι Στο Big Brother: Το Νέο Απαpάδεκτο Πλάvo Πoυ ‘Ξέφυγε’ Στο Live Streaming! (Pic)

Υπενθυμίζεται, πάντως, πως στον νομό της πρωτεύουσας χθες εντοπίστηκαν ακόμη 210 νέα κρούσματα ενώ η πίεση στα νοσοκομεία της Αττικής παραμένει…πηγή: dikaiologitika.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...