Κoρωvoϊός- Συναγερμός Mετά Τις Εικόvες Συvωστισμού: H Kivηση-MAT Πoυ Kόβει «Μαχαiρι» Tις Άσκoπες Mετακιvήσεις

0
348

Κoρωvoϊός- Συναγερμός Mετά Τις Εικόvες Συvωστισμού: H Kivηση-MAT Πoυ Kόβει «Μαχαiρι» Tις Άσκoπες Mετακιvήσεις

To νέο μέτρο της κυβέρνησης.

Συναγερμός στη κυβέρνηση. Οι λοιμωξιολόγοι, βλέποντας τις εικόνες στην αγορά τις τελευταίες μέρες χτύπησαν καμπανάκι στην κυβέρνηση, καθώς υπάρχει ο φόβος για τρίτο κύμα κορονοϊού και πρέπει να εξεταστούν…

To νέο μέτρο της κυβέρνησης.

Τα SMS στο 13033 αυξήθηκαν κατά 13%

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Οι Epwτικές Πρoβλέψεις Tης Τρίτης: Παλιoi Έpwτες «Αvατρέπoυν» Kαταστάσεις Σε 4 Ζώδια

Μετά τις εικόνες του συνωστισμού που παρατηρήθηκαν το Σαββατοκύριακο στους δρόμους της Αθήνας αλλά και όλης της χώρας, φαίνεται πως έρχεται φρένο για τα ψώνια, και θα υπάρχει αυστηρό χρονικό όριο μέσω εφαρμογής στο e-katanalotis.

Οι λοιμωξιολόγοι, βλέποντας τις εικόνες στην αγορά τις τελευταίες μέρες χτύπησαν καμπανάκι στην κυβέρνηση, καθώς υπάρχει ο φόβος για τρίτο κύμα κορονοϊού και πρέπει να εξεταστούν κάποια εναλλακτικά σενάρια. Μετά τις εικόνες του συνωστισμού που παρατηρήθηκαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Lοckdοwn: Προθεσμiα 72 Ωρών Για Mετακίvηση Eκτός Nομoύ! Τα Χαpτιά Πoυ Aπαιτούvται

Αυξήθηκαν τα SMS

Τα SMS στο 13033 αυξήθηκαν κατά 13% φθάνοντας τα 4 εκατομμύρια. Το γεγονός αυτό έβαλε σε σκέψεις το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για μία νέα εφαρμογή που θα μπαίνει κόφτης στην χρήση τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Nέα Παvσέληνος Ιαvουαρίoυ ΜΑΣ Kρύβει Αvατροπές: Τα 6 Tυχερά Ζώδια Πoυ Θα ΔOYN «Αλλαγές» Σε Έpwτα-Xρήμα

Ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, επιβεβαίωσε τις αναφορές ότι η κυβέρνηση μελετά σχέδιο για χρονικό περιορισμό στους πολίτες για να κάνουν τις αγορές τους, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός, στο πλαίσιο των μέτρων για τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού.

Η κυβέρνηση επεξεργάζεται ένα μοντέλο που θα περιλαμβάνει εφαρμογή στο κινητό, sms, αλλά και έγγραφη βεβαίωση για τους ηλικιωμένους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Koρωvoϊός- Σημειώστε ΑYTHN Την Ημερομηνία: Φτάvει Η «Eπιστpoφή» Στην Kανovικότητα

Εφαρμογή e – katanalotis

Οι καταναλωτές θα μπορούν μία φορά την ημέρα να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα και θα πρέπει μέσα στο χρονικό περιθώριο των δύο ωρών να προβούν όλες τις αγορές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Βάσω Λασκαpάκη-Λευτέpης Σoυλτάτoς: Moλις Αvακοiνωσαν Τα Ευχάpιστα Κι Έπεσαν «Bρoχή» Οι Eυχές! Φωτo

Θα υπάρχουν 2 τρόποι:

  1. Εφαρμογή στο smartphone (με σχετικό χρονόμετρο)

2. Sms 2 στο 13033 (θα αποστέλλεται link με χρονόμετρο)

**Το χρονόμετρο θα ενεργοποιείται με το πάτημα του link και θα μετρά αντίστροφα τις δύο ώρες ενώ θα επιτρέπεται μία φορά την ημέρα η ενεργοποίησή του…πηγή dikaiologitika.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...