Κoρωvoϊός: Η Πιο Ευχάpιστη Ανακοivωση Σήμερα: Έλληvες Eπιστήμovες «Aπόμovωσαν» Tο DNA Toυ Ioύ

0
1163

Κoρωvoϊός: Η Πιο Ευχάpιστη Ανακοivωση Σήμερα: Έλληvες Eπιστήμovες «Aπόμovωσαν» Tο DNA Toυ Ioύ

Η πιο ευχάριστη ανακοίνωση σήμερα.

Mεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι Έλληνες επιστήμονες απομόνωσαν το DNA του κορωνοϊού – Την ανάγκη να τηρούνται οι αποστάσεις αφαλείας των 2 μέτρων για τον κορωνοϊό που έχουν ορίσει οι ειδικοί επισήμανε στον…

Mεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι Έλληνες

επιστήμονες απομόνωσαν το DNA του κορωνοϊού.

Αν ο κορωνοϊός επιστρέψει το φθινόπωρο «θα έχουμε βρει κάποιο συνδυασμό φαρμάκων που θα είναι πιο αποτελεσματικός»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κοpωvoϊός-Ελλάδα: Eχoυμε & Καλά Nέα! Aυτή Είvαι η Ημεpομηvία Πoυ Θα «Υποχωpήσει» ο Iός στη χώpα! Φωτό

Την ανάγκη -όπως θα ακούστε στο παρακάτω ηχητικό- να τηρούνται οι αποστάσεις αφαλείας των 2 μέτρων για τον κορωνοϊό που έχουν ορίσει οι ειδικοί επισήμανε στον ΘΕΜΑ 104,6 η καθηγήτρια στην Ιατρική Σχολή και διευθύντρια της Ά Πανεπιστημιακής ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, κ. Αναστασία Κοτανίδου.

«Εάν τηρήσουμε τις αποστάσεις των 2 μέτρων, δεν είναι εύκολo να κολλήσουμε»

είπε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας ότι η Ελλάδα μπορεί να είναι υπερήφανη καθώς «ελάχιστοι γιατροί από αυτούς στην πρώτη γραμμή έχουν αρρωστήσει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Όταv η Γυvαiκα «Πάψει» Ν’ Aγαπάει Έvαv Άvδpα, Συμβαiνoυν ‘Aυτά’ τα 9 Πράγματα! Το 7ο, Σημαiνει Σiγουρo Xωpισμό

«Με τον αέρα δεν μεταδίδεται τόσο πολύ αν είμαστε σε ανοιχτό χώρο και σε απόσταση ο ένας από τον άλλο. Τα 7-8 μέτρα αφορούν την απόσταση που φτάνουν τα σταγονίδια όταν φταρνίζεται κανείς» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά τα φάρμακα που δοκιμάζονται στους ασθενείς η κυρία Κοτανίδου είπε ότι

«κανένας συνδυασμός δεν έχει φτάσει σε ασφαλές συμπέρασμα» καθώς «ακόμα τα νούμερα που έρχονται από αξιόπιστες πληροφορίες δεν είναι τόσο μεγάλα ώστε να φτάσουμε σε ασφαλή συμπεράσματα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πέτσας: Hμεpομηνία «Στοiχημα»! Τότε Θα Χαλαpώσουν Τα Αυστηpά τα Μέτpα

Η ίδια δήλωσε αισιόδοξη ότι αν ο κορωνοϊός επιστρέψει το φθινόπωρο «θα έχουμε βρει κάποιο συνδυασμό φαρμάκων που θα είναι πιο αποτελεσματικός. Πρέπει να αντέξουμε και εάν επανέλθει θα είμαστε πολύ πιο προετοιμασμένοι».

Αποκάλυψε, δε, ότι και Έλληνες επιστήμονες έχουν απομονώσει το DNA του ιού «και προσπαθούμε να βρούμε τα σημεία του στα οποία ενδεχομένως να μπορέσουμε να παρέμβουμε».

Ερωτηθείσα για την αντοχή του ιού για μεγάλο χρονικό διάστημα στον ανθρώπινο οργανισμό η κυρία Κοτανίδου είπε ότι «αυτή τη στιγμή υπάρχουν άνθρωποι σε εμάς που έχουν νοσήσει και παραμένει θετικό το επίχρισμα μέτα από αρκετές ημέρες – παραπάνω από 3-4 εβδομάδες – χωρίς συμπτώματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι μεταδίδουν. Ακόμα δεν ξέρουμε τη λογική της παραμονής του ιού στο ρινοφάρυγγα. Αυτοί που κολλάνε αρρωσταίνουν στις πρώτες 5-7 ημέρες, πολύ δύσκολα θα μεταφέρουν τον ιό μετά από 10 ημέρες»…πηγή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Οι 2 Παράγovτες «Κλειδi» Πoυ Καθοpίζουν, Αν Θα Πεpάσεις Τον Κoρωvoϊό Χωpίς Συμπτώματα

Ακούστε όλα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω ηχητικό:

https://soundcloud.com/user-86009823/20200406a-2

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...