Aλλαγή Mέσα Σε 72 Ώρες: Το Πpώτο Lockdown ΜONO Για Αvεμβολίαστους «Εκτιvάσσει» Τα Νούμερα

0
22630

Aλλαγή Mέσα Σε 72 Ώρες: Το Πpώτο Lockdown ΜONO Για Αvεμβολίαστους «Εκτιvάσσει» Τα Νούμερα

Τα νούμερα μίλησαν.

Το αποτέλεσμα του πειράματος άφησε άφωνους τους πάντες. Την ώρα που οι περισσότερες χώρες συζητούν ακόμα για το lockdown μόνο για τους ανεμβολίαστους, μια χώρα της Ευρώπης έχει ήδη κάνει…

Τα νούμερα μίλησαν.

Το αποτέλεσμα του πειράματος άφησε άφωνους τους πάντες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λίτσα Πατέρα Για NEΑ Σελήvη Νoεμβρίου: Kαρμικές «Συvαντήσεις» & Ξαφvικές Επαvασυνδέσεις Για 3 Ζώδια

Την ώρα που οι περισσότερες χώρες συζητούν ακόμα για το lockdown μόνο για τους ανεμβολίαστους, μια χώρα της Ευρώπης έχει ήδη κάνει το πείραμα και βλέπει και τα πρώτα αποτελέσματα.

Το ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης στην συγκεκριμένη χώρα είναι περίπου στο 64%, ποσοστό που όπως αποδεικνύεται δεν επαρκεί για να αναχαιτίσει ένα τέταρτο πανδημικό κύμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kορωvοϊός- Eκτακτο Διάγγελμα: Aυτά Θα Αvακοινώσει Αύpιο Ο Πpωθυπουργός

 Η χώρα αυτή, μόλις είδε να ξεπερνιέται το φράγμα των 10.000 κρουσμάτων

την ημέρα πήρε τη μεγάλη απόφαση. Ο λόγος για την Αυστρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kορωvοϊός- Κλείδωσαν Οι Αποφάσεις: Aυτά Είvαι Τα ΝEA Μέτρα Που θα Αvακοινώσει Η Κυβέρvηση

Το αντιεμβολιαστικό μπλοκ παραμένει συμπαγές ή μάλλον παρέμενε έως και τη Δευτέρα, οπότε και τέθηκαν σε ισχύ πολύ αυστηρότερα μέτρα: ο κανονισμός 2G επεκτάθηκε σε ολόκληρη τη χώρα σε μεγάλα τμήματα της δημόσιας ζωής.

Πλέον μόνο όσοι έχουν εμβολιαστεί ή έχουν αναρρώσει έχουν πρόσβαση σε εγκαταστάσεις αναψυχής και εστίαση. Η είσοδος σε καφέ, εστιατόρια, κομμωτήρια, σε ξενοδοχεία, κινηματογράφους και σε εκδηλώσεις άνω των 25 συμμετεχόντων επιτρέπεται μόνο σε όσους επιδεικνύουν πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή ανάρρωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άvτα Λεούση ΜΑΣ Πρoειδοπoιεi: Mετά Από Kαιρό «Γυρiζει» Ο Τροχός Σε Έpwτα-Xρήμα Για 3 Ζώδια

Στους ανεμβολίαστους επιτρέπεται η έξοδος από το σπίτι μόνο για να αγοράσουν

τα απαραίτητα τρόφιμα, να εργαστούν, να πάνε στο γιατρό και να αθληθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Δόθηκε Xροvοδιάγραμμα: Σημειώστε Την Ημερομηvία! Tότε Ξεμπεpδεύουμε Με Το 4ο Kύμα Κoρωvοϊού & Παύoυν Οι Πεpιορισμοί

Έχουν ήδη περάσει 72 ώρες από την έναρξη του πρώτου lockdown για ανεμβολίαστους και η Αυστρία βλέπει τα πρώτα αποτελέσματα: «Το lockdown για ανεμβολίαστους αποδίδει ήδη», δηλώνει ο καγκελάριος Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ σε συνέντευξη στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP: «Την περασμένη εβδομάδα εμβολιάστηκαν επιπλέον 500.000 άνθρωποι. Είναι ακριβώς αυτό που θέλαμε να επιτύχουμε. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Θέλω να εμβολιαστούν οι ανεμβολίαστοι και όχι να τους κλείσω στα σπίτια τους.

Δεν μπορώ να φανταστώ πως τα δύο τρίτα του πληθυσμού θα αποδέχονταν ένα καθολικό lockdown από αλληλεγγύη με το 33% του πληθυσμού που δεν εμβολιάζεται. Στόχος μας είναι να αποφευχθεί η κατάρρευση της ιατρικής περίθαλψης στη χώρα».

Το μισό εκατομμύριο που έσπευσε να εμβολιαστεί λίγο πριν και μετά την είδηση του ειδικού lockdown δείχνει σύμφωνα με την αυστριακή κυβέρνηση ότι το μέτρο έχει άμεσα και δραστικά αποτελέσματα και μάλιστα υπάρχει η πρόβλεψη ότι ο αριθμός θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο μέσα στο επόμενο δεκαήμερο που θα ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του lockdown… πηγη