Κoρωvοϊός- Mετά Το 50% Των Εμβολιασμών: Η Πpώτη Xώρα Πoυ «Επιστpέφει» Στην Kαvονικότητα

0
1173
Athens, Greece, October 24, 2020 / Αθήνα, 24 Οκτωβρίου, 2020

Κoρωvοϊός- Mετά Το 50% Των Εμβολιασμών: Η Πpώτη Xώρα Πoυ «Επιστpέφει» Στην Kαvονικότητα

Τα πρώτα καλά νέα, μετά από καιρό.

Πρόσβαση σε χώρους αναψυχής όπως γυμναστήρια και θέατρα θα έχουν οι εμβολιασμένοι ή όσοι που έχουν αναρρώσει από τη νόσο και θεωρείται ότι έχουν ανοσία. Η συγκεκριμένη χώρα, άνοιξε σήμερα, Κυριακή….

Τα πρώτα καλά νέα, μετά από καιρό.

Άνοιξαν τα καταστήματα σήμερα για όλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πρoβλέψεις Tης Κυριακής: Παλιές Aγάπες «Γράφoυv» Nέα Iστορiα Για 4 Ζώδια

Πρόσβαση σε χώρους αναψυχής όπως γυμναστήρια και θέατρα θα έχουν οι εμβολιασμένοι ή όσοι που έχουν αναρρώσει από τη νόσο και θεωρείται ότι έχουν ανοσία.

Η συγκεκριμένη χώρα άνοιξε σήμερα, Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου, τμήματα της οικονομίας, χαρακτηρίζοντας την κίνηση αρχή της επιστροφής στους κανονικούς ρυθμούς ζωής, χάρη στην εκστρατεία ανοσοποίησης στο πλαίσιο της οποίας έχουν χορηγηθεί εμβόλια κατά της COVID-19 σχεδόν στον μισό πληθυσμό της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Bάσω Λασκαράκη: Έγκυoς Στo Δεύτεpo Παιδi; Η Aπoκάλυψη MEΣΑ Aπό Tο Νοσoκομεiο- Φωτo

Τα καταστήματα ήταν ανοικτά για όλους σήμερα το πρωί, όμως πρόσβαση σε χώρους

αναψυχής όπως γυμναστήρια και θέατρα θα έχουν οι εμβολιασμένοι ή όσοι που έχουν αναρρώσει από τη νόσο και θεωρείται ότι έχουν ανοσία – και διαθέτουν το πιστοποιητικό Green Pass («Πράσινο Πάσο») που χορηγείται μέσω εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα από το υπουργείο Υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Kοpιτσάκι Πoζάρει Με Τoυς Nεαρoύς Γονείς Τoυ: 17 Xρόvια META, Kοιτάζει Πιo Πpoσεκτικά Τη Φωτo & Eπαθε S0Κ (Pics)

Ο λόγος για το Ισραήλ, στο οποίο συνεχίζουν να ισχύουν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Απαγορεύεται ο χορός στις αίθουσες δεξιώσεων, ενώ οι συναγωγές, τα τεμένη και οι εκκλησίες μπορούν να δέχονται τους μισούς μόνο από τους πιστούς που θα επιτρέπονταν υπό κανονικές συνθήκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Τετράγωvο Αφροδiτης Με Aρη ‘Κpύβει” Aλλαγές: Epwτικές Eπιστpoφές Θα «Aναστατώσoυv» Aυτά Τα 3 Ζώδια

Η σημερινή χαλάρωση των μέτρων, έναν χρόνο ακριβώς μετά το πρώτο καταγεγραμμένο

κρούσμα κορονοϊού στο Ισραήλ, εντάσσεται στο σχέδιο της κυβέρνησης να ανοίξει περαιτέρω την οικονομία τον επόμενο μήνα, όταν ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου διεκδικεί την επανεκλογή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> O Kώστας Λεφάκης ΜΑΣ Προειδοποιεi Για Mάρτιo: Δυvατές «Avατρoπές» Σε Έpwτα-Xρήμα Για 5 Ζώδια

Το Ισραήλ έχει χορηγήσει τουλάχιστον μια δόση του εμβολίου της Pfizer στο 45% και πλέον των 9 εκατ. κατοίκων του, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας. Το πρόγραμμα των δύο δόσεων έχει μειώσει τις μολύνσεις με COVID-19 κατά 95,8%, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου.

Το Ισραήλ έχει καταγράψει πάνω από 740.000 κρούσματα και 5.500 θανάτους λόγω της ασθένειας, γεγονός που έχει προκαλέσει επικρίσεις προς την κυβέρνηση Νετανιάχου για την κάποιες φορές ανομοιόμορφη εφαρμογή τριών εθνικών lockdowns. Η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί ότι δεν θα υπάρξει τέτοιου είδους καθολική καραντίνα για τέταρτη φορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Koρωvoϊός- Mόλις Ανακοιvώθηκε: «Παράταση Lοckdοwn Μέχpι Τέλoς Τoυ…»

Οι μαθητές του δημοτικού και των δύο τελευταίων τάξεων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ξεκίνησαν σήμερα τα μαθήματα στις πόλεις του Ισραήλ όπου τα ποσοστά κρουσμάτων έχουν τεθεί υπό έλεγχο. Οι υπόλοιποι μαθητές αναμένεται να επιστρέψουν έως τον επόμενο μήνα, ύστερα από σχεδόν ένα χρόνο τηλεκπαίδευσης…πηγή 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...