Κορωvoϊός: Η Ανακοivωση Χαpδαλιά! Το Nέο Πανελλαδικό Mέτpο Που Θα Δυσαpεστήσει

0
1288

Κορωvoϊός: Η Ανακοivωση Χαpδαλιά! Το Nέο Πανελλαδικό Mέτpο Που Θα Δυσαpεστήσει

Νέο πανελλαδικό μέτρο θα ισχύει.

Πρόσθετα μέτρα, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. Δημιουργείται πλέον ειδική…

Νέο πανελλαδικό μέτρο θα ισχύει.

“Σκοπός είναι να μην πάμε σε πρόσθετα μέτρα”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κoρωvoϊός: Μη Αvαστρέψιμη Πλέoν Η Κατάσταση! «Κλεiδωσε» η Ημερομηviα Για Το Γεvικό Lοckdown

Δημιουργείται πλέον ειδική πλατφόρμα στο gov.gr όπου οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται για τα μέτρα που ισχύουν στην περιοχή τους για τον κορωνοϊό.

Πρόσθετα μέτρα, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης, 22.09.2020, κατά την τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eσκασε Διαppοή Πoυ «Kαiει» Το The Bachelor: Aυτά Τα Κορίτσια Είvαι ‘MEΣΑ’ Στη Biλα! (Pics)

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε πως από την Πέμπτη, 24.09.2020,

αναστέλλονται όλες οι υπαίθριες θεατρικές παραστάσεις σε όλη τη χώρα, εκτός των θερινών κινηματογράφων, ενώ έδωσε επιπλέον λεπτομέρειες για το πώς θα λειτουργεί η πλατφόρμα που θα μας δείχνει τα ισχύοντα μέτρα αναλόγως την περιοχή που βρισκόμαστε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τσάμπα O Mεγάλoς Nτόpος: Τα Nέα «Nτpοπιαστικά» Πλάvα Πoυ Eπαιξαν Στο Big Brother! (Ρics)

Ο κ. Χαρδαλιάς σχολιάζοντας τα όσα λέγονται περί lockdown ή τη λήψη επιπλέον μέτρων σημείωσε πως “ο σκοπός είναι να μην πάμε σε πρόσθετα μέτρα”, αλλά να εφαρμοστούν αυτά που ισχύουν ενώ τόνισε πως βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη φάση, ειδικά στην Αττική και ακόμη περισσότερο στο κέντρο της Αθήνας που είναι σε “πορτοκαλί” επίπεδο.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα νέα μέτρα που έχουν επιβληθεί, δίνοντας έμφαση σε αυτά που αφορούν στην τηλεργασία στον Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Κάνοντας μάλιστα, αναφορά, στην σταδιακή προσέλευση και αποχώρηση των εργαζομένων στην εργασία τους ώστε να αποσυμφορηθούν τα Μέσα Μεταφοράς…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Νέα Αδιαvόητη Εικόvα Στο Big Brother: Eδειξαν Τον Θέμη «Εκεi» Πoυ ΔΕN Eπρεπε! (Pic)

Δείτε όλα όσα ανακοίνωσε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...