Στην Eλλάδα Ο Mεταλαγμέvoς Κορωvoϊός: Tα ΝΕΑ Μέτρα Πoυ Φέρvουν Τα Πάvω-Kάτω

0
2186

Στην Eλλάδα Ο Mεταλαγμέvoς Κορωvoϊός: Tα ΝΕΑ Μέτρα Πoυ Φέρvουν Τα Πάvω-Kάτω

Νέα πιο σκληρά μετρά.

Νέα ψυχρολουσία μετά την εμφάνιση κρουσμάτων μεταλλαγμένου ιού. Το νέο στέλεχος του κορωνοϊού φέρνει νέα μέτρα. Στην Ελλάδα έφτασε το μεταλλαγμένο στέλεχος του κορωνοϊού που πρωτοεμφανίστηκε στηv….

Νέα πιο σκληρά μετρά.

Νέα ψυχρολουσία μετά την εμφάνιση κρουσμάτων μεταλλαγμένου ιού. Το νέο στέλεχος του κορωνοϊού φέρνει νέα μέτρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αλλάζουν ΠΛΕON Όλα: Τα 3 Nέα «Σκληpά» Mέτρα Στα Σχoλεiα Για Να Αvοiξουν Στις 11 Γεvάρη

Στην Ελλάδα έφτασε το μεταλλαγμένο στέλεχος του κορωνοϊού που πρωτοεμφανίστηκε στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά και μία ακόμα μετάλλαξη κορωνοϊού από την Ταϊλάνδη, προκαλώντας τεράστια ανησυχία τόσο στις υγειονομικές Αρχές όσο και στην κυβέρνηση.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι αυτή τη στιγμή γνωστά, πρόκειται για έξι κρούσματα -ταξιδιώτες από τη Βρετανία- που εντοπίστηκαν σε έλεγχο του Ιδρύματος Ιατροβιοτεχνολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Kώστας Λεφάκης ΜΑΣ Πρoειδoποιεί Για Ιαvουάριo: Μεγάλες «Eξελίξεις» Σε Έpwτα-Xpήμα Για 5 Ζώδια

Αμέσως μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο καραντίνας, ενώ πως αποδείχτηκε από το μοριακό

τεστ, όλοι τους είναι θετικοί σε μεταλλαγμένο στέλεχος κορωνοϊού, οι τέσσερις στο μεταλλαγμένο στέλεχος που εντοπίζεται στη Μεγάλη Βρετανία και οι άλλοι δύο σε αυτό της Ταϊλάνδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aση Μπήλιου Για Tην ΝEA Χροvιά: Μετά Από Καιρό «Χαμογελά» Η Τύχη Σε 3 Ζώδια

Το γεγονός αυτό ανησυχεί εξαιρετικά τους λοιμωξιολόγους, οι οποίοι είναι βέβαιοι πως τα κρούσματα του μεταλλαγμένου ιού είναι σαφώς περισσότερα και πιθανότατα δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως στην περίπτωση που υπάρχουν κι άλλοι ασθενείς, ο μεταλλαγμένος ιός έχει ήδη ξεκινήσει να διασπείρεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω, οι επόμενες ενέργειες της κυβέρνησης έχουν πέσει στο τραπέζι, προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα η πιθανή διασπορά του μεταλλαγμένου κορωνοϊού. Τα νέα μέτρα αποτελούν… μονόδρομο, μιας και τα 6 σημερινά κρούσματα δεν αντιμετωπίζονται ως μεμονωμένα περιστατικά κι αυτό διότι όπως αποδεικνύεται, οι ταξιδιώτες αυτοί δεν ελέγχθησαν στα αεροδρόμια της Μεγάλης Βρετανίας, πριν ταξιδέψουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τοv Ξέχασε Τον Bασιλάκo Aμέσως Mετά Το Bachelor: Τpελά Εpwτευμένη Η Αντζελivα Με Aγκαλιές & Φιλιά (Pics)

Τα νέα μέτρα

Στην περίπτωση που ο μεταλλαγμένος ιός εντοπιστεί και σε άλλους πολίτες, τα νέα μέτρα θα έρθουν σε λιγότερες από 24 ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έμειvαν ΟΛΟI «Kόκκαλo» Με Την ΝΕΑ Της Φωτo: Ξεπέpασε Kάθε Πρoηγούμεvο H Aφροδiτη Του Big Brother (Ρic)

Το πρώτο «πακέτο» περιλαμβάνει «φρένο» στο άνοιγμα των σχολείων -τα οποία δεν θα ανοίξουν στις 11 του μήνα αλλά σίγουρα μετά τις 18-, αλλά και παράταση lockdown η οποία έτσι κι αλλιώς ήταν δεδομένη μέχρι τέλος του μήνα.

Τέλος, μελετάται και το σενάριο 12ωρης απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 17:00 το απόγευμα έως τις 05:00 το πρωί, αντί του 21:00 – 05:00 που ισχύει σήμερα…πηγή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πες Μου Το Zώδιο Σoυ Nα Σου Πω, ΠOΙΟ Ζώδιο Eίναι ‘Tελικά’ Tο Aλλo Σου Mισό

Δείτε όλα όσα ανακοινώθηκαν στο παρακάτω βίντεο:
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...