«Γοvατίζουν» Την Kυβέρvηση Τα 262 Nέα Κpoύσματα: Το Νέο Σκληpό Mέτρο Με Την Υπογpαφή λoιμωξιoλόγων

0
3939

«Γοvατίζουν» Την Kυβέρvηση Τα 262 Nέα Κpoύσματα: Το Νέο Σκληpό Mέτρο Με Την Υπογpαφή λoιμωξιoλόγων

Τα θέλαμε, τα πάθαμε.

Το νέο σκληρό μέτρο – Τεράστια ανησυχία έχει προκαλέσει στους λοιμωξιολόγους και την Κυβέρνηση η ανακοίνωση 262 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού το απόγευμα της Τετάρτης. Σύμφωνα με τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας κύριο…

Τεράστια ανησυχία έχει προκαλέσει στους λοιμωξιολόγους

και την Κυβέρνηση η ανακοίνωση 262 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού το απόγευμα της Τετάρτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> To Eξάγωνο Σελήvης Στoυς Διδύμoυς Kρύβει Αvατρoπές: Εpwτικές Eπιστρoφές «Αvαστατώνoυν» Το Παρών Σε 3 Ζώδια

Σύμφωνα με τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας Νικόλαο Σύψα, είναι ζωτικής σημασίας να συμμορφωθούν οι πολίτες στα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του φονικού κορωνοϊού, με τον ίδιο να τονίζει πως τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο επικίνδυνα με την επιστροφή των νέων από τα νησιά.

Τότε είναι που η διασπορά θα πάρει τρομακτικές διαστάσεις, καθώς είναι μαθηματικά βέβαιο πως όσοι ασυμπτωματικοί και με ήπια συμπτώματα νοσούν, θα κολλήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> O Kώστας Λεφάκης ΜΑΣ Πρoειδoποιεi: Mεγάλη «Αvάσα» Σε Έpwτα-Xρήμα Για 5 Ζώδια

«Δυστυχώς ο ιός σκοτώνει. Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων. Είναι κρίσιμη η στιγμή

και μπορεί να εκτραπούν τα πράγματα. Φοβόμαστε πως όταν επιστρέψουν στα αστικά κέντρα αυτοί που παραθέριζαν στα νησιά θα την πληρώσουν οι αγαπημένοι τους άνθρωποι. Δεν πρέπει να παίζουμε με την επιδημία. Σκοτώνει και δεν κάνει διακρίσεις. Απευθύνω ύστατη έκκληση στους πολίτες να τηρούν με θρησκευτική ευλάβεια τα μέτρα. Η επιδημία δείχνει τα δόντια της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kορωvοϊός: Μόλις Αvακοινώθηκε! Δεν Αvοίγουν Tα Σχολεία Στις 7 Σεπτεμβpίου

Έχουμε πολλαπλές αρνητικές εξελίξεις. Υπάρχει διπλασιασμός κρουσμάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που έγινε απότομα και κρούσματα σε γηροκομεία. Σε Ισπανία και Γαλλία στα γηροκομεία έγινε το Βατερλώ. Όλες αυτές οι εξελίξεις δεν προοιωνίζουν ένα καλό μέλλον.

Είμαστε με το ένα πόδι στο δεύτερο κύμα και το μόνο παρήγορο είναι πως ο αριθμός των

διασωληνωμένων είναι ακόμα μικρός. Αν όμως συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις», είπε χαρακτηριστικά, ανακοινώνοντας πως θα υπάρξει πρόταση της επιστημονικής κοινότητας για νέα μέτρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Nέα Σελήvη Στoν Ταύpο Φέρvει Aνατρoπές: Το Παpελθόν «Eισχωρεi» Πάλι Στο Παpών Για 3 Ζώδια

«Θα συζητηθεί το θέμα από την επιτροπή εμπειρογνωμόνων ενδεχομένως και αύριο. Θα αφορά τον περιορισμό των ανθρώπων που θα είναι μαζί σε ανοιχτό χώρο», σχολίασε ξεκαθαρίζοντας πως οι νέοι κυρίως δεν δέχονται να κυκλοφορούν με μάσκες στις διακοπές του και φυσικά ούτε να τηρούν τις αποστάσεις.

Ενδεικτικό της όλης κατάστασης είναι οι εκατοντάδες φωτογραφίες που κυκλοφορούν, στις οποίες απεικονίζονται νέοι άνθρωποι να συνωστίζονται σε beach bars, συναυλίες και άλλα μέρη διασκέδασης, σε νησιά και όχι μόνο.

Όπως ακούγεται εντόνως, η Κυβέρνηση συζητά ακόμα και το ενδεχόμενο δεύτερου όχι όμως πριν τα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου.

Και όπως φαίνεται… τα χειρότερα έρχονται….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...