Θρίλερ Πάτρας: Δεν Τα Yπολόγισε Σωστά Η Ρούλα! Το ΝΕΟ Στοιχεiο Που «ΑΠΟΤΕΛΕΙΩNΕΙ» Την Πισπιρίγκου (Ρic)

0
2579

Θρίλερ Πάτρας: Δεν Τα Yπολόγισε Σωστά Η Ρούλα! Το ΝΕΟ Στοιχεiο Που «ΑΠΟΤΕΛΕΙΩNΕΙ» Την Πισπιρίγκου (Ρic)

Νέες ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση.

Η 9χρονη Τζωρτζίνα κατέληξε ύστερα από δηλητηρίαση με ισχυρή δόση κεταμίνης. Το προηγούμενο διάστημα και ενώ ήταν καλά στην υγεία της έπαθε ανακοπή. Το νέο βιολογικό υλικό που βρέθηκε, αναμένεται…

Νέες ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση.

Κι όμως, βρέθηκε νέο βιολογικό υλικό της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Φως στα αίτια ανακοπής της Τζωρτζίνας αναμένεται να ρίξουν τα νέα ευρήματα βιολογικού υλικού του παιδιού. Πρόκειται για ένα στοιχείο το οποίο είχε ληφθεί πριν από την πρώτη ανακοπή που υπέστη η Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, βρέθηκε ένα νέο στοιχείο της Τζωρτζίνας στα εργαστήρια του Καραμανδάνειου νοσοκομείου, που είχε ληφθεί πριν το παιδί μείνει τετραπληγικό.

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, βρέθηκε δείγμα αίματος της Τζωρτζίνας στα εργαστήρια του Καραμανδάνειου νοσοκομείου, που είχε ληφθεί πριν το παιδί μείνει τετραπληγικό.

Η 9χρονη Τζωρτζίνα κατέληξε ύστερα από δηλητηρίαση με ισχυρή δόση κεταμίνης. Το προηγούμενο διάστημα και ενώ ήταν καλά στην υγεία της έπαθε ανακοπή.

Το νέο βιολογικό υλικό που βρέθηκε, αναμένεται να διαφωτίσει τα αίτια της μεταστροφής στην υγεία του παιδιού και ενδεχομένως να οδηγήσει στα αίτια της ανακοπής.

Την ίδια ώρα σοκαριστικοί είναι οι διάλογοι της μητέρας του παιδιού, Ρούλας Πισπιρίγκου

8-66

με τον πατέρα του, Μάνο Δασκαλάκη, αφότου η Τζωρτζίνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Είσαι ο άνθρωπος που για 8 χρόνια ζούσα για αυτόν και τώρα λες “δε θέλω να την ξαναδώ” , ποια δε θες να ξαναδείς. Σε ευχαριστώ πολύ και εύχομαι το παιδί σου να μην βρεθεί στη θέση μου ποτέ και να είμαστε έξω από ένα δωμάτιο να δούμε αν πέθανε ή αν ζει» λέει η Πισπιρίγκου στον Δασκαλάκη μέσω μηνυμάτων.

«Αντί να είσαι κοντά στο παιδί σου πας και της λες ό,τι να ναι, μέχρι να γίνει κι αυτό φωτογραφία. Γιατί τότε εσύ θα πρέπει να αυτοκτονήσεις, όχι εγώ», του στέλνει σε άλλο μήνυμα η 33χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...