Κoρωνoϊός: Άvοιγμα Σχολεiων! Το Nέο «Σκληpό» Μέτρο Πoυ ΔΕΝ Περιμέvαμε

0
1323

Κoρωνoϊός: Άvοιγμα Σχολεiων! Το Nέο «Σκληpό» Μέτρο Πoυ ΔΕΝ Περιμέvαμε

Πιο νέο μέτρο έρχεται για τα σχολεία;

Όπως ενημέρωσε, η απόφαση θα λαμβάνεται από τον αρμόδιο διευθυντή Εκπαίδευσης μετά από εισήγηση του διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της οικείας περιφερειακής ενότητας…

Πιο νέο μέτρο έρχεται για τα σχολεία;

Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Nέα Σελήvη Σεπτεμβρiου: Η Λiτσα Πατέρα Πρoειδοποιεί! Mεγάλες Οι Aλλαγές και Νέoι Έpwτες Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

Όπως ενημέρωσε, η απόφαση θα λαμβάνεται από τον αρμόδιο διευθυντή Εκπαίδευσης μετά από εισήγηση του διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της οικείας περιφερειακής ενότητας.

Το μήνυμα πως επιστρέφουμε στα θρανία τηρώντας τα μέτρα, ακούγοντας τους καθηγητές, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών, έστειλε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Εικόνα «Mιλάει» Από Μόvη της: Η Σκopδά Κpάζει Το “Big Brother” & Ξεχvάει Τα Δικά της

Κατά τη σημερινή τακτική ενημέρωση για την εξέλιξη του κορονοϊού στην Ελλάδα, με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, τον επίκουρο καθηγητή του τμήματος Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ

και μέλος της επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Γκίκα Μαγιορκίνη και την καθηγήτρια λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Βάνα Παπαευαγγέλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> The Bachelor: Η Γvωστή Παίκτρια Πoυ Άφησε «Άφωvο» Τον Παvαγιώτη! Bivτεο

Θα κλείσουν τμήματα, ίσως και σχολεία

Η κα Κεραμέως ανακοίνωσε ότι προωθείται νέα νομοθετική ρύθμιση αναφορικά με τις αρμοδιότητες για την αναστολή λειτουργίας τμήματος ή σχολικής μονάδας.

Όπως ενημέρωσε, η απόφαση θα λαμβάνεται από τον αρμόδιο διευθυντή Εκπαίδευσης μετά από εισήγηση του διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της οικείας περιφερειακής ενότητας, πάντοτε σε εφαρμογή του ισχύοντος πρωτοκόλλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κoρωvοϊός: Συvαγερμός Mετά Τα 372 Kρoύσματα! Τα Nέα «Σκληpά» Μέτρα Πoυ ΔΕΝ Περιμέvαμε

Τονίζοντας πως πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, αναγνώρισε πως ασφαλώς και θα χρειαστεί να κλείσουν τμήματα, να κλείσουν ενδεχομένως σχολεία.

Αναφερόμενη στην πρωτοβουλία για θέσπιση ομάδα κρούσης μεταξύ υπουργείου Υγείας, Παιδείας, της Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ, τόνισε ότι κρίνεται αναγκαία ώστε να υπάρξει κεντρική διαχείριση και καθοδήγηση κατά την πρώτη αυτή περίοδο που θα είναι πιο απαιτητική. Επιπλέον, επανέλαβε ότι έχει δημιουργηθεί από το υπουργείο Παιδείας η ιστοσελίδα “Μαθαίνουμε ασφαλείς”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άση Μπήλιου Για Το Τρίγωvο Ήλιoυ Με Δiα: Kαρμικές «Συναvτήσεις» & Nέοι Έpwτες Για 4 Ζώδια

Προσδιόρισε πως οι προτεραιότητες είναι δύο, αφενός να δημιουργήσουμε όσο πιο απρόσκοπτα γίνεται την εκπαιδευτική διαδικασία, αφετέρου να προστατεύσουμε την πολύτιμη υγεία των μαθητών, των εκπαιδευτικών, των οικογενειών…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...