Κοpωνoϊός – Επίδομα 800 Eυρώ: Aυτοί Θα το Πάpουν Χωpiς αiτηση

0
1000

Κοpωνoϊός – Επίδομα 800 Eυρώ: Aυτοί Θα το Πάpουν Χωpiς αiτηση

Δείτε όλες τις τελευταίες διευκρινήσεις.

Το επίδομα των 800 ευρώ χωρίς αίτηση, θα πάρει μια μεγάλη μερίδα πολιτών. Ποιοι δεν θα χρειαστεί να κάνουν αίτηση, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις. Επίδομα 800 ευρώ για τον κορονοϊό περιμένουν εκατομμύρια…

Το επίδομα των 800 ευρώ, χωρίς αίτηση θα πάρει μια μεγάλη μερίδα πολιτών.

Ποιοι δεν θα χρειαστεί να κάνουν αίτηση, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις. Επίδομα 800 ευρώ για τον κορονοϊό περιμένουν εκατομμύρια πολίτες, αρχές Απριλίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Σωτήpης Τσιόδpας: Η Αποστομωτική Απάvτηση Τoυ Στη «Λάσπη» Πoυ Δέχτηκε Για την Εκκλησiα! Φωτό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Παππά για την τηλεόραση του Star, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα οι εργαζόμενοι που είναι μισθωτοί θα πρέπει να κάνουν μια αίτηση – δήλωση σε πλατφόρμα που θα ανακοινωθεί.

Διαφορετικά είναι τα δεδομένα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις που πλήττονται, για το διάστημα ‪15 Μαρτίου-30 Απριλίου‬, θα δοθεί στις αρχές Απριλίου ενίσχυση 800 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κoρωvοϊός-Eλλάδα: Nόσησε ο Πpώτος 17χροvος στην Χώpα! Αυξάνονται τα κpούσματα

Ο έκτακτος μισθός των 800 ευρώ έως τα τέλη Απριλίου θα δοθεί

και σε όσους απασχολούνται σε επιχειρήσεις που λειτουργούν με μείωση του τζίρου τους και όχι μόνο σε επιχειρήσεις που έχουν κλείσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κoροvοϊός-Eλλάδα: Mόλις Ανακοινώθηκε! Έpχεται Κλεiσιμο των Σoύπερ Μάpκετ τις Κυpιακές! Bivτεο

Πρόκειται για εργαζομένους των οποίων η εργασία –και ο μισθός– έχει ανασταλεί, ενώ οι επιχειρήσεις τους συνεχίζουν να λειτουργούν με μειωμένο προσωπικό.

Την ενίσχυση των 800 ευρώ θα λάβουν και όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι της χώρας. Δεν θα χρειαστεί, δηλαδή, να αποδείξουν μείωση τζίρου, αλλά θα είναι αυτοδικαίως δικαιούχοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κoρωvοϊός- Η Εiδηση Πoυ Όλoι Πεpίμεναν: «Kυκλοφοpούμε το Φάρμακο Mέσα Στις Επόμεvες 7-10 ημέpες»

Μάλιστα σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις οι ελεύθεροι επαγγελματίες

δεν θα χρειαστεί να κάνουν αίτηση. Θα πάρουν το επίδομα είτε απευθείας είτε με ένα τηλεφώνημα. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιοι από τα δύο θα εφαρμοστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κοpωvοϊός-Eλλάδα: Μην Κάνετε Aυτό το «Έyκλημα» Στα Σoύπερ Mάpκετ…

Το επίδομα των 800 ευρώ θα δοθεί σε όσους απολύθηκαν ή εξαναγκάσθηκαν σε παραίτηση από 1ης Μαρτίου. Υπενθυμίζεται ότι πάνω από 40.000 απολύθηκαν τον Μάρτιο.

Η αποζημίωση θα καταβληθεί το πρώτο 10ήμερο του Απριλίου. Το ποσό της οικονομικής ενίσχυσης θα δοθεί μέσω αιτήσεων που θα κάνουν οι εργοδότες και υπεύθυνων δηλώσεων που πρέπει να υποβάλουν οι εργαζόμενοι στο σύστημα Εργάνη…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...