Κοpωνoϊός-Eλλάδα: Aυτό το Σαββατοκύpιακο «Παiζεται» Το Μεγάλο Χαpτί Για την Χώpα

0
425

Κοpωνoϊός-Eλλάδα: Aυτό το Σαββατοκύpιακο «Παiζεται» Το Μεγάλο Χαpτί Για την Χώpα

«Παίζεται» το μεγάλο χαρτί για την χώρα.

Ο κορωνοϊός -το γνωρίζει ολόκληρη η υφήλιος πια- «καλπάζει», προσβάλλοντας τη μία χώρα μετά την άλλη, με τα κρούσματα ν’ αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Η Ελλάδα δεν κατάφερε να «ξεφύγει» από την…

Aυτό το Σ/Κ «παίζεται» το μεγάλο χαρτί για την χώρα.

Ο κορωνοϊός -το γνωρίζει ολόκληρη η υφήλιος πια- «καλπάζει», προσβάλλοντας τη μία χώρα μετά την άλλη, με τα κρούσματα ν’ αυξάνονται ολοένα και περισσότερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κοpοvοϊός-Bivτεο! Συγκλοvίζει Aσθεvής Aπό MΕΘ: «Δεν Mποpώ να Αναπνεύσω. ΜHN Pισκάpετε, θα Kαταλήξετε Eδώ»

Η Ελλάδα δεν κατάφερε να «ξεφύγει» από την πανδημία, καθώς εδώ και 20 περίπου μέρες είμαστε κι εμείς μία από τις πληγείσες χώρες.

Επτά πλέον οι νεκροί στην Ελλάδα από τον κορονοϊό.

Στην μακάβρια λίστα προστέθηκε 87χρονος από την Δαμασκηνιά, που άφησε την τελευταία του πνοή στο Μαμάτσειο Κοζάνης.

Τελευταία προειδοποίηση Μητσοτάκη:

Θέμα χρόνου η απαγόρευση κυκλοφορίας αν δεν τηρηθούν τα μέτρα

Από την συμπεριφορά που θα επιδείξουν οι πολίτες το Σαββατοκύριακο αλλά και από την πορεία της εξάπλωσης της νόσου θα εξαρτηθεί αν τελικά ο Πρωθυπουργός θα ανακοινώσει την απαγόρευση της κυκλοφορίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> H Άση Μπήλιου Πρoειδοπoιεί Για Κoρωvοϊό: «Aυτά Τα 4 Ζώδια Να Πρoσέξουν Πεpισσότερο»

“Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι μία ευκαιρία να δείξουμε την κοινωνική μας ευθύνη: Αφού δεν θα έχουμε καμία επαγγελματική υποχρέωση, δεν κυκλοφορούμε! Μένουμε στο σπίτι”, είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμα του προς τον ελληνικό λαό.

Το βέβαιο είναι πως στην περίπτωση που επαναληφθούν τα όσα συνέβησαν το προηγούμενο

Σαββατοκύριακο στις παραλίες και τα χιονοδρομικά κέντρα ή το συνωστισμό που υπήρξε τις προηγούμενες μέρες στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης, και τα ακτοπλοϊκά ταξίδια στα νησιά, τότε είναι σίγουρο πως την ίδια στιγμή θα υπάρξει καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Παράδειγμα Προς Μiμηση: Τα 2 Μέτpα της Χώpας Πoυ «Tσάκισε» Τον Coνid-19 Χωpίς καραvτίνα

Πρόκειται άλλωστε για ένα μέτρο που βρίσκεται στο τραπέζι από τις αρχές της εβδομάδας αλλά ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί, καθώς αρχικά εκτιμήθηκε πως θα προκαλούσε πανικό, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκεται και η ΕΛ.ΑΣ για την υλοποίηση του μέτρο στην περίπτωση που ληφθεί τελικά η απόφαση.

Τσιόδρας: Αδιανόητο τα καράβια να είναι γεμάτα σαν να ήταν 15αύγουστος

Ο κ. Τσιόδρας απηύθυνε για μία ακόμα φορά έκκληση στους πολίτες να μείνουν στο σπίτι της και να προστατεύσουν τις ευπαθείς ομάδες από τη μετάδοση του ιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Cονid-19: Η Eυχάpιστη Εiδηση Επιβεβαιώνεται! Η Λύση Βρiσκεται σε Πασίγvωστο φάpμακο

«Δεν γίνεται τα πλοία μας να έχουν εικόνα Δεκαπενταύγουστου και να είναι γεμάτα. Αυτό υποβαθμίζει την προσπάθειά μας», τόνισε.

Τελευταία προειδοποίηση

Πάντως τόσο Πρωθυπουργός όσο και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας σε δηλώσεις τους άφησαν ορθάνοιχτο αυτό το ενδεχόμενο δίνοντας ουσιαστικά μια τελευταία ευκαιρία σε όσους εξακολουθούν να μην εφαρμόζουν τα περιοριστικά μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για την προστασία της δημόσιας υγείας.

“Το οπλοστάσιο των μέτρων περιορισμού που μπορεί να πάρει η κυβέρνηση έχει σχεδόν εξαντληθεί. Το κακό θέλει έναν κρίκο δίπλα του για να απλωθεί. Και αυτή την αλυσίδα του τρόμου μπορούμε να τη σπάσουμε αν κάνουμε ένα βήμα πίσω. Ας μείνουμε σπίτι, αποφεύγοντας όλες τις περιττές επαφές” τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πρoβλέψεις της Παρασκευής: Παλιoί Έpwτες «Χτυπoύν» Πάλι Τη Πόpτα σε 4 Ζώδια

Ας ευχηθούμε όλοι, αυτό το Σαββατοκύριακο να βάλουμε “φρένο” στον ιό…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...