Κων/ντίvου και Ελένης: Tρελά Εpwτευμέvος με Hθοποιό Aπό το 50-50 ο «Μάvθος»! Είναι Mαζί 5 χρόvια

0
260

Κων/ντίvου και Ελένης: Tρελά Εpwτευμέvος με Hθοποιό Aπό το 50-50 ο «Μάvθος»! Είναι Mαζί 5 χρόvια

Δείτε φωτογραφίες από νέα σπάνια έξοδό τους!

Κων/ντίνου και Ελένης: Οι 2 τους κρατάνε χαμηλούς τόνους και σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις. Ηθοποιοί και οι δύο, αγαπούν το θέατρο και όποτε βρίσκουν χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, παρακολουθούν…

Οι δυο τους κρατάνε χαμηλούς τόνους και σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις.

Ηθοποιοί και οι δύο, αγαπούν το θέατρο και όποτε βρίσκουν χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, παρακολουθούν φίλους και συναδέλφους του σε θεατρικές παραστάσεις.

Ο Βασίλης Κούκουρας και η Βάνα Ραμπότα, είναι ένα από τα ζευγάρια της εγχώριας σόου μπιζ, που κρατούν τη σχέση τους κυριολεκτικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε φωτογραφίες από τη νυχτερινή τους έξοδο

Το βράδυ της Τετάρτης, η Βάνα Ραμπότα και ο Βασίλης Κούκουρας βρέθηκαν στην πρεμιέρα

της παράστασης «The Sunset Limited» στο θέατρο Το Τρένο στο Ρουφ. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι λίγο πριν την έναρξη της παράστασης.

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν στην περιοδεία της παράστασης «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα».

Οι ρόλοι που έκαναν γνωστό τον Βασίλη Κούκουρα στο τηλεοπτικό κοινό ήταν

ο χαρακτήρας Μάνθος Φουστάνος, στην πετυχημένη σειρά του ANT1 «Κωνσταντίνου και Ελένης», και ο χαρακτήρας Βασίλης Παπαδόπουλος, στη σειρά «Εμείς κι εμείς». Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου είχε μια συγκινητική τηλεφωνική συνομιλία με την τηλεοπτική «μοναδική του αγάπη» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Από το 2014, έχει σχέση με την επίσης ηθοποιό Βάνα Ραμπότα, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή το 2005 στο ρόλο της Ειρήνη Καραμπέτη στην κωμική σειρά «Πενήντα Πενήντα».

Εκεί συμπρωταγωνίστησε μαζί με τους Πέτρο Φιλιππίδη, Παύλο Χαϊκάλη, Σάκη Μπουλά, Άβα Γαλανοπούλου και Μαρία Ανδρούτσου με τη σειρά να σημειώνει μεγάλη επιτυχία…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...