Kορωvοϊός- Άpχισαν ΠAΛΙ Τα Όργαvα: Σε «Kαθoλικό» Lockdown Η Παpακάτω Περιoχή Από Αύpιο (5/5)

0
3470

Kορωvοϊός- Άpχισαν ΠAΛΙ Τα Όργαvα: Σε «Kαθoλικό» Lockdown Η Παpακάτω Περιoχή Από Αύpιο (5/5)

Με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας.

Το lockdown τίθεται σε ισχύ από την Τετάρτη 5 Μαΐου και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα 10 Μαΐου και ώρα 06:00 για λόγους Δημόσιας Υγείας – Ποιά μέτρα αποφασίστηκαν – 49 κρούσματα εντοπίστηκαν σήμερα Τρίτη…

Με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας.

49 κρούσματα εντοπίστηκαν σήμερα Τρίτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eρwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας: Ξαφvική Eπαvασύνδεση Φέρvει «Aπpόoπτες» Aλλαγές Σε 5 Ζώδια

Το lockdown τίθεται σε ισχύ από την Τετάρτη 5 Μαΐου και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα 10 Μαΐου και ώρα 06:00 για λόγους Δημόσιας Υγείας – Ποιά μέτρα αποφασίστηκαν.

Η απόφαση πάρθηκε στη διάρκεια έκτακτης σύσκεψης στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας και κατόπιν εισήγησης μελών της Επιτροπής επιδημιολόγων, εισήγησης του Δημάρχου της περιοχής και λαμβάνοντας υπόψιν την επιδημιολογική έξαρση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Survivor: Tους «Kάρφωσε» O Ζαχαροπλάστης! Ο Kώστας Παπαδόπoυλoς «Eδειξε» Tην Tελική Tριάδα

Σε καθεστώς καθολικού lockdown τίθεται από την Τετάρτη 05-05-2021 και ώρα 06:00 έως

και τη Δευτέρα 10-05-2021 και ώρα 06:00, η Κάλυμνος, για λόγους Δημόσιας Υγείας, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «Avτiο» Στην Μοvαξιά Aυτά Tα 5 Ζώδια: Ο Eρμής Στους Διδύμoυς Ζωvτανεύει Παλιά Εpwτικά Πάθη

Σημειώνεται πως σήμερα Τρίτη, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τον εντοπισμό 49 κρουσμάτων στην Κάλυμνο, ενώ χθες είχαν ανακοινωθεί 31.

Ποιο συγκεκριμένα, αποφασίζεται:

1. Η προσωρινή επιβολή περιορισμού κατ’ οίκον των κατοίκων και η απαγόρευση κυκλοφορίας καθ’ όλο το 24ωρο, εξαιρουμένης της κίνησης με κατοικίδιο ζώο, ατομικά και πέριξ της μόνιμης κατοικίας (sms κωδικός 6) ή για λόγους υγείας (sms κωδικός 1) ή για λόγους τροφοδοσίας (sms κωδικός 2- και με εξαίρεση το διάστημα μεταξύ 18:00 και 06:00 της επόμενης) ή για λόγους εργασίας (για τις υπηρεσίες που μένουν ανοικτές και με τη σχετική βεβαίωση).

2. Επιτρέπεται η μετακίνηση των κατοίκων εκτός των γεωγραφικών ορίων της νήσου Καλύμνου για λόγους υγείας, πιστοποιούμενων από σχετικές βεβαιώσεις υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Απiστευτο Survivor Spoiler 4/5: Aυτοi Κερδίζουν Σήμεpα Την Δεύτεpη Aσυλiα (Pics)

3. Επιτρέπεται η μετακίνηση προς τη νήσο Κάλυμνο μόνο των μόνιμων κατοίκων και του προσωπικού τροφοδοσίας οχημάτων επιδεικνύοντας τα σχετικά έγγραφα. Συγκεκριμένα στους μόνιμους κατοίκους και στο προσωπικό τροφοδοσίας οχημάτων που θα μεταβαίνουν ακτοπλοϊκώς από Πειραιά προς τη νήσο Κάλυμνο θα διενεργείται τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου SARS-CoV-2 (rapid) από υγειονομικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τη Λιμενική Αρχή και την πλοιοκτήτρια εταιρεία.

4. Η αναστολή λειτουργίας καταστημάτων λιανεμπορίου και υγειονομικού ενδιαφέροντος, με εξαίρεση καταστήματα τροφίμων (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία), φαρμακείων και πρατηρίων υγρών καυσίμων. Από την αναστολή λειτουργίας εξαιρούνται οι υπηρεσίες διανομής προϊόντων (delivery) έως τις 23:00.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Εξάγωvο Αφροδiτης-Ποσειδώvα Φέρνει Εκπλήξεις: Mετά Από Kαιρό «Xαμογελά» Η Tύχη Σε Έpwτα-Xρήμα Για 3 Ζώδια

5. Η αναστολή οικοδομικών εργασιών στη νήσο Κάλυμνο.

6. Η αναστολή συναθροίσεων/δημόσιων ή κοινωνικών εκδηλώσεων ανεξαρτήτως χώρου ιδιωτικού ή δημόσιου, εσωτερικού ή εξωτερικού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άση Μπήλιου Πρoειδοποιεί Για Τρίγωvο Αφροδiτης-Πλούτωvα: Επιτέλους «Γυρiζει» Ο Tρoχός Σε Έpwτα-Xρήμα Για 5 Ζώδια

7. Η αναστολή λειτουργίας λαϊκών αγορών.

8. Η αναστολή θρησκευτικών τελετών, με εξαίρεση κηδείες με την παρουσία έως 9 ατόμων α’ βαθμού συγγένειας (sms κωδικός 5) και τέλεση λειτουργιών, λατρευτικών συνάξεων, ιεροπραξιών, μυστηρίων και κάθε είδους θρησκευτικών τελετών, αποκλειστικά και μόνο από θρησκευτικό/ούς λειτουργό/ούς και το αναγκαίο βοηθητικό προσωπικό χωρίς την παρουσία άλλων φυσικών προσώπων.

9. Η λήψη μέριμνας από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Καλυμνίων για την τροφοδοσία και την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα κ.α.) των κατοίκων της νήσου Καλύμνου και για την κάθε είδους συνδρομή σε περιπτώσεις κατοίκων χρονίως πασχόντων και αναξιοπαθούντων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Φετιvός Mάιος ΜΑΣ ‘Kρύβει’ Eκπλήξεις: Kαρμικές «Συναvτήσεις» & Nέoι Έρwτες Για 5 Ζώδια

10. Η λήψη μέριμνας της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών (ΠΕ.ΠΥ.Δ.) Νοτίου Αιγαίου για συνδρομή σε προσωπικό και μέσα, όπου και όταν απαιτηθεί.

11. Η επιτήρηση και ανάληψη κάθε αναγκαίας ενέργειας από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση (ΓΕ.ΠΑ.Δ.) Νοτίου Αιγαίου για την τήρηση του κατ’ οίκον και γεωγραφικού περιορισμού των κατοίκων της νήσου Καλύμνου….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...