Κίνηση-Mατ Aπό Νiκο Χαρδαλιά: Το NEO «Δραστικo» Mέτpo Πoυ Mηδεvίζει Τις Aσκoπες Mετακιvήσεις

0
4603

Κίνηση-Mατ Aπό Νiκο Χαρδαλιά: Το NEO «Δραστικo» Mέτpo Πoυ Mηδεvίζει Τις Aσκoπες Mετακιvήσεις

Oι αλλαγές & τι θα ισχύει στα SMS 13033 από σήμερα.

Κίνηση-Mατ- Από σήμερα στις 6 το πρωί της Πέμπτης και μέχρι τις 16 Μαρτίου, ημέρα Τρίτη, ισχύουν τα νέα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, μεταξύ……

Oi αλλαγές & τι θα ισχύει στα SMS 13033 από σήμερα.

Από σήμερα στις 6 το πρωί της Πέμπτης και μέχρι τις 16 Μαρτίου, ημέρα Τρίτη, ισχύουν τα νέα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Προβλέψεις Tης Πέμπτης: Συvάντηση Mε Παλιά Aγάπη «Avατpέπει» Δεδoμέvα Σε 4 Ζώδια

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, μεταξύ των οποίων, διευκρίνισε τις αλλαγές για τα SMS κατ’ εξαίρεση μετακίνησης.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε πως όσον αφορά στο SMS ισχύουν οι εξής διαφοροποιήσεις σε όλη την Ελλάδα ανεξαρήτως επιδημιολογικού κινδύνου:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> O Aρης Στους Διδύμoυς Aύριο Φέρvει Αvατρoπές: Εpwτικές Eπιστρoφές «Αλλάζoυν» Πoρεiα Σε 6 Ζώδια

Στο SMS 2 για μετακίνηση για προμήθεια βασικών αγαθών, αλλά και στο SMS 3 όσον

αφορά στο σκέλος των τραπεζών, η μετακίνηση θα πραγματοποιείται μόνο εντός του οικείου δήμου ή σε απόσταση ως 2 χιλιόμετρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θα Τη Ζήλευαν & Οι Νικήτpιες: Η Aπiστευτη Mεταμόρφωση Tης Ρlus-Size Ξαvθιάς Πoυ «Eκoψαν» Στο GΝΤΜ! Φωτo

Για το SMS 6 που αφορά στην άθληση, αυτή θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο πεζή ή με ποδήλατο. Δεν θα μπορεί δηλαδή να στείλει κωδικό 6 κανείς σε όλη την Ελλάδα να μεταβεί με το αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα.

Στη μετακίνηση 4 τα ελεγκτικά όργανα θα πρέπει να ζητάνε επιπλέον αποδεικτικά προκειμένου να διαπιστώνεται η επάρκεια της κατ’ εξαίρεση μετακίνησης για τους πολίτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έρχovται Mεγάλες «Φoυρτoύvες» Mέσα Στoν Μάpτιο: Γι’ Aυτά Τα Ζώδια Φέτoς Θα Εivαι Ο Δυσκoλότερoς Mήvας

ΕΛΑΣ: Τα 2 χιλιόμετρα δεν ισχύουν εντός δήμων

Τα δύο χιλιόμετρα δεν έχουν να κάνουν με το όριο στους δήμους διευκρίνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Θοδωρής Χρονόπουλος τονίζοντας ωστόσο πως η Αστυνομία αναμένει την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τα νέα μέτρα του lockdown ωστε να δώσει και τις σχετικές οδηγίες στους αστυνομικούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λένε «Avτίο» Στην Moναξιά MEΣΑ Στο Mάρτιο: Καpμικές Συναvτήσεις & Eπανασυvδέσεις Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

Σύμφωνα με τον ίδιο, μέσα στους δήμους η μετακίνηση θα επιτρέπεται ανεξαρτήτως χιλιομετρικών αποστάσεων για αγαθά ή τράπεζες, με αυτοκίνητο ή μηχανάκι. Αν οι υπηρεσίες αυτές είναι εκτός δήμου, θα ισχύουν τα 2 χιλιόμετρα…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...