Κατερίvα Λέχoυ: Τα Εiπε «Xύμα» Οn Αir στην Ναταλiα Γερμανού! ‘Kόκκαλο’ η Παρoυσιάστρια

0
668

Κατερίvα Λέχoυ: Τα Εiπε «Xύμα» Οn Αir στην Ναταλiα Γερμανού! ‘Kόκκαλο’ η Παρoυσιάστρια

Το βίντεο που ακολουθεί τα λέει όλα.

Ο εκνευρισμός της ηθοποιού on air και η συγνώμη της Ναταλίας Γερμανού – Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Κώστας Τσουρός της έκανε μια ερώτηση, σχετικά με την πρόταση που είχε δεχθεί η ηθοποιός για να συμμετάσχει στις…

Η Κατερίνα Λέχου ήταν καλεσμένη της εκπομπής

«Καλύτερα δε Γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Bαρύ Πέvθος στο Xώρο του Θεάματoς: Νεκpός ο Σταύρος Kαπλαvίδης

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο Κώστας Τσουρός της έκανε μια ερώτηση σχετικά με την πρόταση που είχε δεχθεί η ηθοποιός για να συμμετάσχει στις «Άγριες Μέλισσες».

Τότε η Κατερίνα Λέχου -όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο- δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της, όταν είπε στην παρουσιάστρια πως δεν το σχολίασε καλά αυτό την προηγούμενη φορά.

Ανάθεμα την ώρα που μίλησα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αvάσα- Eγκρiθηκε το Επίδομα: Έως 210 Eυρώ Στoυς Λoγαριασμoύς Mέχρι 25 του Μήvα

Η Ναταλία Γερμανού ξαφνιάστηκε, με την ηθοποιό να της απαντά πως:

«Αυτό για τις Άγριες Μέλισσες. Έχω στεναχωρηθεί λίγο με αυτό και δε θέλω να το συζητήσω. Κάτι λέγατε την προηγούμενη φορά και λέγατε ότι δεν είναι ωραίο να λέμε τι μας έχουν προτείνει. Είμαστε όλοι καθόλου αναντικατάστατοι και είμαστε όλοι υπό κριτική. Μας διαλέγουν. Αυτές οι δουλειές δεν έχουν κάτι δεδομένο. Ανέφερα αυτό για τις Άγριες Μέλισσες και έγινε μια ανακύκλωση… Δε ξέρω, ανάθεμα την ώρα που μίλησα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> ‘Aγριες Μέλισσες’: Η Kόpη της «Μυρσίvης» Είvαι Μια Καλλοvή! Δεiτε Φωτo

Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Σε μια κουβέντα που κάνατε εδώ είπατε ότι δεν είναι ωραίο οι άνθρωποι να αναφέρουν τι τους έχουν προτείνει και τι όχι… Εγώ το είπα αυθόρμητα. Δε με ζήτησαν κιόλας απλά με πήραν τηλέφωνο, δεν μεταφράστηκε σωστά, παραφράστηκε.

Βγήκε σαν να το είπα ότι θέλανε εμένα και καμία άλλη, μπορεί να είχαν πάρει άλλες είκοσι. Δεν είμαι μοναδική, είσαι μαζί με άλλους και αναμετριέσαι κάθε φορά για έναν ρόλο. Δεν μπορούσα να πάρω γιατί έκανα πρόβες για το θέατρο…. Δε ξέρω καν αν θα με παίρνανε και ποτέ.. Η παραγωγή όταν ετοιμάζει κάτι βολιδοσκοπεί πολύ κόσμο. Όπως και στο νησί, είχαμε περάσει από οντισιόν όλο το ελληνικό θέατρο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πρoβλέψεις Σαββατοκύριακου!! Το Παρελθόv «Xτυπάει» Δυvατά τηv Πoρτα σε 4 Ζώδια

Δείτε όλα όσα τις είπε στο παρακάτω βίντεο:

Στο τέλος όμως αποδείχθηκε πως πρόκειται για παρεξήγηση με την παρουσιάστρια να τονίζει πως δεν ήταν πρόθεση της εκπομπής να θίξει την ηθοποιό….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...