Καλλιθέα: Aυτή Είvαι η Aτυχη 34χροvη Πoυ Δέχτηκε «Eπiθεση» με Βιτpιόλι! Φωτo

0
496

Καλλιθέα: Aυτή Είvαι η Aτυχη 34χροvη Πoυ Δέχτηκε «Eπiθεση» με Βιτpιόλι! Φωτo

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτό της.

Σοκ έχει προκαλέσει η επίθεση με βιτριόλι, εναντίον μιας 34χρονης γυναίκας στην Καλλιθέα με αποτέλεσμα να χάσει το μάτι της. Πρόκειται για μια πανέμορφη ξανθιά γυναίκα που είχε βρεθεί τον Ιανουάριο του 2019 και στο…

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτό της.

Σοκ έχει προκαλέσει η επίθεση με βιτριόλι εναντίον μιας 34χρονης γυναίκας στην Καλλιθέα με αποτέλεσμα να χάσει το μάτι της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mελαχριvή Θεά: Το Kοpiτσι Τoυ Σταυpή Τoυ MasterChef Bάζει Τα Γυαλιά & Στoν Γιώpγο! Φωτo

Πρόκειται για μια πανέμορφη ξανθιά γυναίκα που είχε βρεθεί τον Ιανουάριο του 2019 και στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου, καθώς είχε συμμετάσχει ως παίκτρια από την Αιτωλοακαρνανία, στο παιχνίδι του Alpha “Deal”.

Η 34χρονη γυναίκα είναι από το Λουτρό Αμφιλοχίας και έχει εργαστεί στα λογιστικά γραφεία μεγάλων εταιρειών τροφίμων και αγαπάει τον χορό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε η Nέα Σελήvη Στoυς Διδύμoυς: Τα 6 Τυχεpά Ζώδια Πoυ Θα Δoυν Aλλαγές Σε Έpwτα-Χpήμα

Έχασε το αριστερό της μάτι

«Την παρέλαβα και ούρλιαζε. Ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Είδαμε ότι είχε γίνει επίθεση εναντίον της με χημική ουσία. Τα τραύματά της ήταν στο πρόσωπο, στον τράχηλο (σ.σ. στο λαιμό) και στα άνω άκρα της. Έχει άσχημο έγκαυμα στον αμφιβληστροειδή», τόνισε ο διευθυντής επειγόντων του νοσοκομείου που νοσηλεύεται η 34χρονη, σημειώνοντας πως «είναι δύσκολη η κατάσταση για το μάτι αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Γυναικάρα, Ό,τι & Να Λέvε: Διέppευσαν Nέες Φωτo Της Μαpίας Mπέη Eκτός MasterChef

Τι είπε η ίδια

Ο ίδιος μετέφερε τα πρώτα λόγια της άτυχης γυναίκας. Όταν τη ρώτησε αν η επίθεση ήταν εσκεμμένη, ώστε να κληθεί η αστυνομία, η κοπέλα υποφέροντας από τους πόντους, του είπε: «δεν ξέρω τι έγινε. Μία με μαύρα μου έριξε κάτι».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ποια είναι:

Σύμφωνα με το nassosblog.gr, πρόκειται για την πανέμορφη Ιωάννα Παλιοσπύρου με καταγωγή από το Λουτρό Αμφιλοχίας είχε βρεθεί, μάλιστα, τον Ιανουάριο του 2019 και στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου, καθώς είχε συμμετάσχει ως παίκτρια από την Αιτωλοακαρνανία, στο παιχνίδι του Alpha «Deal».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Χάvεται Μπpοστά η Μαpία Mπέη: Aυτή Είvαι η ‘Κoύκλα’ Αδερφή Τoυ Πάvου Ιωαvvίδη! Φωτo

Το γεγονός πως η επίθεση στην 34χρονη έγινε με βιτριόλι και μάλιστα από άλλη γυναίκα

(σύμφωνα με όλες τις μέχρι στιγμής πληροφορίες) οδηγεί την αστυνομία, σε πρώτη φάση, στην εκτίμηση πως ίσως πρόκειται για επίθεση λόγω προσωπικών διαφορών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Bασiλης Κούκουρας: Κι Όμως ο ‘Μάvθος’, Έχει ΠAIΔΙ με Ηθοπoιό Τoυ «Kωνσταντivου & Eλέvης»! Φωτo

Περισσότερες απαντήσεις θα δώσει η ίδια η 34χρονη όταν καταθέσει.

Για την ώρα και καθώς η νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται στην Εντατική βαριά τραυματισμένη αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της, οι αστυνομικοί περιμένουν το «πράσινο φως» των γιατρών για να της πάρουν κατάθεση…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...