Το Μαχαiρι Στο Kόκκαλο: Θα Ισχύoυν Από Aύριο! Τα Nέα «Σκληpά» Μέτρα Χαpδαλιά

0
6527

Το Μαχαiρι Στο Kόκκαλο: Θα Ισχύoυν Από Aύριο! Τα Nέα «Σκληpά» Μέτρα Χαpδαλιά

Όσα θα ισχύσουν για όσους παρακούσουν στα νέα μέτρα.

«Μόνο έτσι θα αποφύγουμε τα χειρότερα»- Τονίζεται δε ότι αν η κατάσταση συνεχίσει να ανησυχεί Κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους, θα τεθούν σε ισχύ νέα, ακόμα πιο σκληρά μέτρα. Η σκληρή απόφαση Χαρδαλιά για…

Όσα θα ισχύσουν για όσους παρακούσουν στα νέα μέτρα.

Το νέο αυτό μέτρο θα ισχύσει μέχρι τις 23/8

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Προβλέψεις Nέας Εβδoμάδας! Ξαφvική Eπανασύvδεση «Aλλάζει» Το Παpών Σε 5 Ζώδια

Η σκληρή απόφαση Χαρδαλιά για όσους δεν τηρήσουν το μέτρο απαγόρευσης. Αν η κατάσταση συνεχίσει να ανησυχεί Κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους, θα τεθούν σε ισχύ νέα, ακόμα πιο σκληρά μέτρα.

Οι ειδικοί το λένε εδώ και μέρες και μετά το νέο αρνητικό ρεκόρ των 262 νέων κρουσμάτων κορονοϊού το επαναλαμβάνουν. Ο «μονόδρομος» για μάσκα παντού, η μεγάλη ανησυχία για τους νέους και οι κατηγορηματικές συστάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kορωvοϊός: Συvαγερμός Mετά Την Άvοδο Διασωληvομένων! Τα Νέα ΠIO «Σκληρά» Mέτρα Μέχpι Tέλος Της Eβδoμάδας

Κι όταν λέμε παντού, εννοούμε… οπουδήποτε εκτός του σπιτιού μας!

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η Αθηνά Λινού, καθηγήτρια επιδημιολογίας, ανέφερε ότι όλοι θα πρέπει να αισθανθούν την ατομική και κοινωνική ευθύνη που φέρουν, τόσο απέναντι στον εαυτού τους, όσο και απέναντι στην κοινωνία, και να τηρούν τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Βiκυ Παγιατάκη Για Εpμή Στον Λέοvτα: Αvέλπιστη «Tυχή» Σε Εpwτικά & Χpήμα Για 3 Ζώδια

Γενικευμένη χρήση μάσκας

Η καθηγήτρια επιδημιολογίας τόνισε ότι η χρήση της μάσκας θα πρέπει να είναι υποχρεωτική από την στιγμή που κάποιος βγαίνει από το σπίτι του και να χρησιμοποιείται παντού.

«Θα έπρεπε να έχουμε γενικευμένη χρήση μάσκας υποχρεωτική παντού».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> O Γιώpγος Λιάγκας ΔΕΝ Είvαι Μόvος: Διακoπές Με Την Nέα «Εvτυπωσιακή» Σύvτροφο τoυ! Φωτo

«Μόνο έτσι θα αποφύγουμε τα χειρότερα», τόνισε ο Χαρδαλιάς αναφερόμενος στη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού και τη μη τήρηση των μέτρων προστασίας από μεγάλο μέρος των πολιτών κυρίως κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Ήδη από τις 00:00 καλούνται από χθες, Τρίτη 11 Αυγούστου, να κλείνουν τα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος και να παραμένουν εκτός λειτουργίας μέχρι τις 7:00 το πρωί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> O Kώστας Λεφάκης ΜΑΣ Πρoειδoποιεi: Mεγάλη «Αvάσα» Σε Έpwτα-Xρήμα Για 5 Ζώδια

Ποιες περιοχές αφορά το νέο μέτρο

Μέχρι στιγμής, το νέο αυτό μέτρο θα ισχύσει μέχρι τις 23/8, αφορά στις Περιφέρειες Κρήτης, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Λάρισας και Κέρκυρας αλλά και στους Δήμους Μυκόνου, Πάρου, Σαντορίνης, Βόλου, Κατερίνης, Ρόδου, Αντιπάρου, Ζακύνθου, Κω.

Η σκληρή απόφαση για όσους δεν τηρήσουν το μέτρο

Σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά, όσοι δεν υπακούσουν στο νέο αυτό μέτρο και επιλέξουν

να κρατήσουν τα καταστήματά τους ανοιχτά, θα κληθούν να πληρώσουν διοικητικό πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ, με τον υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων να προσθέτει ότι σε περίπτωση δεύτερης παράβασης, η Κυβέρνηση θα προχωρά σε αναστολή λειτουργίας του καταστήματος για 20 ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Πρoβλέψεις Tης Τετάρτης: Συvάντηση Με Παλιά Aγάπη «Σβήvει» Πληγές Σε 4 Ζώδια

Τονίζεται δε ότι αν η κατάσταση συνεχίσει να ανησυχεί Κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους, θα τεθούν σε ισχύ νέα, ακόμα πιο σκληρά μέτρα…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...