Ιωάvvα Tούvη: Η Απάvτηση Στο Πpώην της! Η Φωτo Στο Κpεβάτι τον ΝΕΟ της Σύvτροφο

0
373

Ιωάvvα Tούvη: Η Απάvτηση Στο Πpώην της! Η Φωτo Στο Κpεβάτι τον ΝΕΟ της Σύvτροφο

Για πρώτη φορά μας “συστήνει” το νέο της σύντροφο.

Τον νέο της σύντροφο αποκάλυψε το απόγευμα της Κυριακής η Ιωάννα Τούνη. Το γνωστό μοντέλο φωτογραφήθηκε μαζί του στο κρ3βάτι και όπως ενημέρωσε τους ακολούθους της, με τον νέο της σύντροφο είναι μαζί μερικούς…

Όπως έγινε την περασμένη Τετάρτη γνωστό στο Πρωινό, ο Νώντας Παπαντωνίου

μετά τον χωρισμό του από την Ιωάννα Τούνη, “πέταξε για αλλού”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Kώστας Λεφάκης Πρoειδοπoιεί Για Δεκέμβριο: Γυρiζει ο «Τρoχός» Σε Εpwτικά-Οικοvομικά Για 5 Ζώδια

Συγκεκριμένα, βρήκε ξανά τον έpwτα στο πρόσωπο της Ασημίνας Χαρίτου, η οποία συμμετέχει στον φετινό κύκλο του GNTM. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Τυχαία ή όχι, πριν λίγη ώρα, το γνωστό μοντέλο φωτογραφήθηκε μαζί του στο κρ3βάτι και όπως ενημέρωσε τους ακολούθους της, για τον νέο της σύντροφο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Μνημόσυνο Πάvου Zάρλα: Η Hχηρή Απουσία & το Δημoσιο Kράξιμο: «To Γράφω Δημoσια, Για Έναν Μόvον Λόγo…»

Τον νέο της σύντροφο αποκάλυψε το απόγευμα της Κυριακής η Ιωάννα Τούνη.

Το γνωστό μοντέλο φωτογραφήθηκε μαζί του στο κρ3βάτι και όπως ενημέρωσε τους ακολούθους της, με τον νέο της σύντροφο είναι μαζί μερικούς μήνες και συγκατοικούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εγκρiθηκε το Επίδομα! Πάvω Από 400 Eυρώ Στους Λoγαριασμούς σας Τις Επόμεvες Mέρες

Συγκεκριμένα, η infuencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της Χρήστο Τσεβρεντζή.

«Και είναι νομίζω αλήθεια πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσω σήμερα, από το να σας δείξω μερικά παραπάνω πράγματα για εμένα!! Έχω ακούσει -όπως φαντάζομαι και εσείς- πολλά σενάρια για το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή σήμερα!

Δεν νιώθω πως θέλω πλέον να το κρύβω όλο αυτό. Θα το μοιραστώ μαζί σας λοιπόν! Εδώ και μερικούς μήνες είμαι σε σχέση και συγκατοικώ με αυτόν τον υπέροχο άντρα! Σίγουρα έχετε δει σε ιστορίες μου πως ξημεροβραδιάζομαι στο Apallou, για να σας λυθεί και αυτή η απορία λοιπόν, είναι το μαγαζί του αγοριού μου και το πλέον αγαπημένο μου στέκι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Νώvτας Παπαντωvίου: Kατά «Λάθoς» Απoκάλυψε τη Σχέση του Με την Ασημίvα του GΝΤΜ- Φωτό

Αυτά τα λίγα και αληθινά από εμένα για τώρα, μαζί με ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη που μου δίνετε καθημερινά εδώ μέσα #400kfollowers Και που είστε; Μην μου το γλωσσοφάτε το αγόρι μου και έχει πονοκέφαλο σήμερα σας έφαγα», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη…πηγή

Δείτε αυτούσια την ανάρτησή της:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...