Iκαρία- Αvατριχιάζει η Αποκάλυψη Για τη Nαταλi: «Έπεσε Aπό τον Bράχο, Aγκαλιά με το…»

0
352

Iκαρία- Αvατριχιάζει η Αποκάλυψη Για τη Nαταλi: «Έπεσε Aπό τον Bράχο, Aγκαλιά με το…»

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο.

Ανατριχιάζει νέα αποκάλυψη για τη Ναταλί που «έσβησε» στην Ικαρία – «Έπεσε από τον βράχο αγκαλιά με το…» αναφέρει ο ιατροδικαστής. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας…

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νίκος

Καρακούκης και οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, που προέβησαν σε λεπτομερή αυτοψία του χώρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πρoβλέψεις της Παρασκευής! Ξαφvική Επανασύvδεση Φέρvει «Αvατροπές» Φωτιά σε 4 Zώδια

Η Νάταλι Κρίστοφερ έπεσε στο κενό μαζί με το μεγάλο πέτρινο όγκο που βρέθηκε πάνω της.

Αυτός ήταν η αιτία της μοιραίας πτώσης με την αποκόλλησή του, παρασύροντας την 35χρονη Αγγλίδα αστροφυσικό, η οποία έκανε λάθος επιλογή να τον χρησιμοποιήσει για την αναρρίχηση ή καταρρίχηση.

Σε ποσοστό 98% αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας από τους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και το κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Το 2% της επιφύλαξης αφορά στα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων που θα γίνουν μετά τη νεκροτομή, δηλαδή την περίπτωση δηλητηρίασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κι Oμως Tο Έκαvε η Χρηστίδου στο Mαραvτίνη!! Η Απiστευτη Κiνηση Πoυ Δεν Περiμεvε Kανεiς

Από την πρώτη στιγμή δεν φαίνονταν ίχνη πάλης της 35χρονης Αγγλίδας αστροφυσικού

με άλλο άτομο, κάτι που επιβεβαίωσε και ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας κ. Καρακούκης. Με απόλυτη βεβαιότητα διαπιστώθηκε επίσης ότι το σημείο που βρέθηκε η άτυχη γυναίκα ήταν αυτό της πτώσης και του ακαριαίου θανάτου και δεν υπήρχε καμία πιθανότητα μεταφοράς της από άλλο σημείο και «σκηνοθεσία» σκηνικού πτώσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Nέα Σελήvη Αύριο στο Τoξότη Φέρvει «Ανατρoπές»: Καpμικές Συvαντήσεις & Νέoι Έpwτες Για 5 Ζώδια

«Μακροσκοπικά, φαίνεται ότι όλη η κατάσταση συνάδει με πτώση. Υπάρχουν στοιχεία και από την αυτοψία του χώρου και από τη νεκροψία, από την εξωτερική επισκόπηση, που συνάδουν με πτώση από ύψος. Ακαριαίος θάνατος, ναι, ακαριαίος. Εχει βαρύτατο τραύμα», δήλωσε χθες στους δημοσιογράφους του νησιού ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας.

«Δεν υπάρχουν δορυφορικές κηλίδες. Υπάρχει μια πρωτογενής κηλίδα, η οποία είναι κάτω από το κεφάλι του θύματος και από εκεί και πέρα δορυφορικές κηλίδες, που να σημαίνει ότι η σορός εσύρθη εν ζωή, δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα και άλλα στοιχεία τα οποία συνάδουν με πτώση από ύψος», συνέχισε στις δηλώσεις του ο γνωστός ιατροδικαστής

«Ρωτούσε πληροφορίες για το νησί, ορεινό το νησί κι αυτή είχε μανία με τις ορειβασίες»,

δήλωσε στην απεσταλμένη δημοσιογράφο του Ελεύθερου Τύπου, Αναστασία Βαμβακά, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου όπου διέμενε το ζευγάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι, που ήταν περίπου 10 χρόνια μαζί, τη νύχτα πριν από την πτώση της Βρετανίδας διασκέδαζε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η καμαριέρα του ξενοδοχείου ανέφερε πως το βράδυ πριν από την πτώση της είχε ακούσει φωνές από το δωμάτιο, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει κάτι.

Στο τελευταίο στάδιο ερευνών οι αστυνομικοί και οι ερευνητές των εγκληματολογικών εργαστηρίων βρέθηκαν στην κορυφή του απόκρημνου βράχου σε μία προσπάθεια να αποκλείσουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Χραvιώτης-Αβασκαντήρα: Eπιτέλους, η Πρώτη Δημόσια Εμφάνιση Mετά την Aνακοίνωση της εγκυμοσύvης

Εξερεύνησαν λεπτομερώς όλο το μήκος του, σε μία προσπάθεια να διαπιστώσουν αν υπήρχε άλλη παρουσία πάνω στο βράχο εκτός από την 35χρονη αστροφυσικό και ίχνη απώθησής της στο κενό. Οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής αναζήτησαν αποτυπώματα παπουτσιών, σύρσιμό τους, ίχνη πάλης, κομμάτια υφάσματος, αντικείμενα που δεν ταίριαζαν με το φυσικό τοπίο, ακόμη και αποτσίγαρα. Το αποτέλεσμα της παραπάνω έρευνας ήταν αρνητικό, αποκλείοντας την εγκληματική ενέργεια.

Οι αστυνομικοί αναφέρουν πως η πτώση και ο θάνατος προήλθαν από την παράτολμη προσπάθεια της 35χρονης να καταρριχηθεί ή αναρριχηθεί σε αυτόν τον απότομο βράχο. Επεσήμαναν πως η άτυχη γυναίκα έπεσε «αγκαλιά» με το μεγάλο πέτρινο όγκο που βρέθηκε πάνω της, ο οποίος ήταν η αιτία της πτώσης της με την αποκόλλησή του. Ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν και πραγματογνώμονες με γνώση τέτοιων ατυχημάτων, προκειμένου να εξακριβώσουν τη μοιραία πορεία του σώματος της 35χρονης αστροφυσικού, που κατέληξε στη θανατηφόρα πτώση…πηγή

Ικαρiα: Tραγική Ειρωvεία! Συγκλονiζει η Tελευταία Ανάρτηση της 34χροvης Αστρoφυσικού που Bρέθηκε νεκpή

Tραγική ειρωνεία στην κυριολεξία η ανάρτηση της- Φωτό…

Με τον χειρότερο τρόπο μπήκε τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 35χρονης αστροφυσικού, τα ίχνη της οποία χάθηκαν τη Δευτέρα στην Ικαρία, όπου έκανε διακοπές με τον σύντροφό της. H τελευταία ανάρτηση της μάλιστα…

Με τον χειρότερο τρόπο μπήκε τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 35χρονης

αστροφυσικού, τα ίχνη της οποία χάθηκαν τη Δευτέρα στην Ικαρία, όπου έκανε διακοπές με τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με το ant1news.gr, η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από αστυνομικούς, πυροσβέστες και εθελοντές, κατά τη διάρκεια ερευνών στο χώρο που συνήθιζε να τρέχει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πως Αvτιδρoύν Tα 12 Ζώδια Όταv «Δαγκώσoυν» τη Λαμαρίvα? Για Τoν Zυγo ΔEN το Περιμέvαμε

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία και έτσι όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Η άτυχη Natalie Christopher μάλιστα, ήταν αρκετά ενεργή στα social media

και η τελευταία της ανάρτηση ήταν από τις διακοπές της στην Ικαρία.

Συγκεκριμένα, η αδικοχαμένη Natalie, είχε δημοσιεύσει εντυπωσιακές φωτογραφίες από παραλία που επισκέφθηκε την Κυριακή 4 Αυγούστου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Σε Πελάγη Eυτυχiας Βαλαβάνη-Βασάλoς!! Η Πρώτη Δήλωση της Ευρυδiκης Για την Eγκυμοσύvη

Με την ίδια μάλιστα να αποθεώνει τα καταγάλανα νερά του νησιού

«Υπέροχο μέρος για κολύμπι και βαθιά νερά! Πέρασα τόσο όμορφα εδώ σήμερα…», είχε γράψει μεταξύ άλλων η Natalie Christopher…πηγή

Δείτε πιο κάτω την τελευταία ανάρτησή της:


Ι

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...