Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Αυτά τα Ζώδια θα ΛΙΩΣΟΥΝ από τον Epωτα

0
277
Ζώδια, https://viralnewsgr.eu//

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Αυτά τα Ζώδια θα ΛΙΩΣΟΥΝ από τον Epωτα

Δείτε ΕΔΩ τι λέει για το ζώδιο σας…

.

Ποια Ζώδια επηρεάζονται θετικά από την Αφροδίτη στον Αιγόκερω?

Έρχονται μεγάλες εξελίξεις στα αισθηματικά, γιατί η Αφροδίτη δεν θα κάτσει φρόνιμη από αυτή τη θέση, αλλά θα σχηματίσει όψεις με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα …

Οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που επηρεάζονται θετικά από την Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι κατά πρώτο λόγο τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και στη συνέχεια τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς). Θετική εύνοια θα έχουν και όσοι έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Πανικός σε Γνωστό Κομμωτήριο με την Μενεγάκη! Οι Φωνές της Ελένης Ακούστηκαν παντού

Ας δούμε τις Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ:

Αγαπημένε μου Κριέ, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σου, στον τομέα που αντιπροσωπεύει την καριέρα και τους στόχους σου. Από αυτή τη θέση λοιπόν, θα σε βοηθήσει να επανεξετάσεις ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου εξέλιξη, ενώ παράλληλα θα σου δώσει την δυναμική έκφραση να διεκδικήσεις, να κατακτήσεις και να κάνεις πιο όμορφο αλλά και σταθερό το κλίμα της επαγγελματικής σου ζωής. Αν το επάγγελμά σου συνδέεται με την τέχνη, τότε τώρα είναι η ευκαιρία σου να αποδείξεις έμπρακτα την αξία σου! Στον αισθηματικό τομέα, θα αναπτυχθεί ένα ερωτικό ειδύλλιο σε χώρο επαγγελματικό ή θα ξεκαθαριστεί τώρα μία ερωτική ιστορία η οποία συνδεόταν και με τα επαγγελματικά σου! Επιπλέον στον ερωτικό τομέα, πολλές από τις συνθήκες και που προϋπήρχαν, θα αρχίσουν να αλλάζουν, γιατί πολύ απλά εσύ αλλάζεις τακτική, στάση και «θέλω»!

ΤΑΥΡΟΣ:

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω σε ευνοεί αγαπημένε μου Ταύρεκαι σου δίνει τα «φτερά» για να ανοίξεις νέους ορίζοντες, για να ικανοποιήσεις επιτυχώς μεγάλες επιθυμίες σου, οι οποίες σχετίζονται με την προσωπική σου επέκταση! Ευνοείσαι σε θέματα που αφορούν σπουδές, σεμινάρια, γνώση, πνευματική αναζήτηση, ταξίδια, γνωριμίες και επικοινωνίες. Αυτοί οι τομείς μπορούν πραγματικά να «ομορφύνουν» την καθημερινότητά σου και να σου δώσουν νέα κίνητρα δημιουργικής δράσης. Παράλληλα στον αισθηματικό τομέα, είναι πολύ πιθανό να αναπτυχθεί ένα ερωτικό ειδύλλιο με ένα άτομο που σας χωρίζει απόσταση (χιλιομετρική, ηλιακή κτλ), ενώ δεν αποκλείεται ο έρωτας να κρύβεται αυτό τον καιρό πίσω από την οθόνη σου, δηλαδή στο διαδίκτυο! Ακόμα και σε σχέση να είσαι,τώρα μπορείς με το ταίρι σου να ταξιδέψεις και να ανανεώσεις τον ερωτικό σας δεσμό, βρίσκοντας κοινά σημεία ταύτισης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:>  Τραγική Ειρωνεία: Σοκάρει το Τελευταίο Ποστ του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο facebook ΠΡΙΝ τον δολοφονήσουν

ΔΙΔΥΜΟΣ:

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σε ευνοήσει κυρίως σε θέματα που αφορούν τον οικονομικό σου τομέα, όπου εκεί θα δεις άνοδο, εξέλιξη και θα μπορέσεις να ευνοηθείς! θα μπορέσεις επιτυχώς να έχεις κέρδος σε υποθέσεις που αφορούν νομικά, κληρονομικά, τραπεζικά, δικαστικά, φοροτεχνικά ζητήματα, ενώ παράλληλα μπορεί να δεχτείς κάποιο δώρο ή να έχεις οικονομικό όφελος μέσω τρίτων. Στον ερωτικό τομέα, είναι φανερό ότι αυτό τον καιρό φουντώνει το πάθος σου για ένα άτομο ή για την σχέση σου, όμως περνάς από «μικροσκόπιο» το κάθε τι που συμβαίνει με αποτέλεσμα να προσπαθείς τις ορμές και τα θέλω σου! Αν είσαι σε σχέση, δείξε προσοχή, γιατί ενδέχεται να δημιουργηθεί ένα νέο ερωτικό πάθος για ένα άτομο και όλη αυτή η διαδικασία να σου δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σου,φλερτάροντας με τον Ήλιο σου! Σε αυτό τον τομέα του ωροσκοπίου σου επηρεάζει άμεσα τον τομέα του γάμου και των σταθερών σχέσεων της ζωής σου! Διανύεις λοιπόν μία περίοδο που θα αναζητάς και θα επιδιώκεις την πλήρη, ουσιαστική δέσμευση. Θα θελήσεις να βάλεις όρους και κανόνες στη σχέση σου, θα δεις με πιο σοβαρό τρόπο τον ερωτικό σου δεσμό και αν δεν έχεις κάποιο σύντροφο τότε υπάρχουν οι προοπτικές να κάνεις μία νέα σχέση, η οποία θα έχει καλές προοπτικές και θα μπορεί να ικανοποιεί τις απαιτήσεις σου! Τις περιόδους που η Αφροδίτη θα κάνει «δύσκολες» όψεις με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, θα υπάρξει ο κίνδυνος συγκρούσεων και αποστάσεων με τον δεσμό σου (θα σε ενημερώσουμε σχετικά)! Κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης, θα μπορείς να πραγματοποιήσεις ερωτικά σχέδια του παρελθόντος, ενώ μπορεί να επανασυνδεθείς με ένα άτομο του παρελθόντος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Ζωντανός ο Μικρός Άλεξ που Είχε εξαφανιστεί

ΛΕΩΝ:

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται για 4 ολόκληρους μήνες στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σου, στον τομέα δηλαδή που αντιπροσωπεύει την καθημερινότητα, την εργασία σου και την φυσική σου κατάσταση. Αρχικά λοιπόν θα θελήσεις να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, πιθανότητα να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να διατηρείσαι σε φόρμα ή θα μπεις σε κάποιο ειδικό πρόγραμμα διατροφής. Επιπλέον, θα θελήσεις να δημιουργήσεις στην καθημερινότητά σου τις κατάλληλες συνθήκες για να επικρατεί γύρω σου η αρμονία και η ομορφιά..Στον τομέα της εργασίας σου, θα έχεις πολύ δημιουργικότητα και θα μπορέσεις να αποδώσεις ουσιαστικό έργο το οποίο και θα αναγνωριστεί. Στον ερωτικό τομέα, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, φρενάρει το φλογερό ερωτικό σου ταμπεραμέντο και σε κάνει να αναζητάς κάτι πιο ουσιαστικό … Θέλεις κοντά σου έναν άνθρωπο με τον οποία θα ταιριάζει και θα συμβαδίζει η καθημερινότητά σας, που θα έχετε τους ίδιους στόχους … Ο έρωτας αυτός είναι πολύ πιθανό να προκύψει από το εργασιακό σου περιβάλλον ή με άτομο που έχεις κοινή επαγγελματική δράση και ενδιαφέροντα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι σε μία πολύ ευνοϊκή θέση για σένα αγαπημένε μου Παρθένε! Έρχονται αλλαγές στον ερωτικό τομέα, οι οποίες θα σου δώσουν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση και είναι φανερό ότι ο τομέας των αισθηματικών σου θα αλλάξει ριζικά. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω επηρεάζει τον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σου, τον τομέα που συμβολίζει τον έρωτα, την τέχνη, την δημιουργία και τα παιδιά! Διανύεις λοιπόν μία περίοδο που θα θέλεις να δημιουργήσεις όμορφες συνθήκες στη ζωή σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ερωτευτείς, να κάνεις μία όμορφη σχέση, να προχωρήσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου και να βελτιώσεις τις συνθήκες της αισθηματικής σου ζωής! Η θέση της Αφροδίτης θα σε ευνοήσει σε κάθε ζήτημα που αφορά την δημιουργικότητα, επομένως θα μπορέσεις να λειτουργήσεις αποδοτικά και σε επαγγελματικά θέματα! Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να αναπτύσσου μία σταδιακή άνοδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Ναταλία Λιονάκη: Σοκάρει ο Λόγος που Kλείστηκε στο μοναστήρι! ΑΥΤΟΣ Ειναι ο Aντρας που την Oδήγησε εκεί

ΖΥΓΟΣ:

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα πιεστείς σημαντικά φίλε μου Ζυγέ, προκειμένου να βάλεις σε μία τάξη, ισορροπία και σειρά τα θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή, το σπίτι και την οικογένειά σου! Ενδέχεται να πάρεις την απόφαση να συμβιώσεις με το ταίρι σου ή θα έχεις μία αλλαγή στον τρόπο της ζωής σου. Ένα νέο μέλος στην οικογένεια μπορεί τώρα να εισέλθει και παρόλο που θα χαρείς για αυτό, θα αναγκαστείς να επωμιστείς παραπάνω ευθύνες. Μία μετακόμιση ή μία αλλαγή στο χώρο του σπιτιού θα σε εξαντλήσει, αλλά στην πορεία θα σε ανταμείψει. Σε γενικότερο πλαίσιο, η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σε φορτώσεις με ευθύνες, θα σε αναγκάσει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις και για τον τομέα των αισθηματικών σου, θα σε κάνει να περιορίσεις τον αυθορμητισμό σου, όμως στο τέλος θα βγείς κερδισμένος γιατί θα έχεις καταφέρει να βάλεις τη ζωή σου σε μία σειρά.ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Ανήκεις στα ζώδια που δέχονται εύνοια από την Αφροδίτη στον Αιγόκερω! Μπαίνεις λοιπόν σε ένα τετράμηνο, όπου η Αφροδίτη θα σε δραστηριοποιήσει και θα κάνει πιο θετικές τις εξελίξεις στον τομέα των επικοινωνιών σου! Θα υπάρξουν νέα φλερτ, καλές γνωριμίες με προοπτικές, θα μπορείς να κάνεις καλύτερες οικονομικές διαπραγματεύσεις, θα μπορέσεις πιο εύκολα να προχωρήσεις κάποια προσωπικά σου σχέδια γιατί θα μπορείς να «πλασάρεις» με καλύτερο τρόπο τον εαυτό σου! Ο έρωτας μπορεί να προκύψει αυτή την περίοδο σε ένα ταξίδι, ή αν έχεις ήδη σχέση, ευνοείσαι στο να ταξιδέψεις με τον σύντροφό σου! παράλληλα, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη σχέση σου με τα αδέλφια ή πιο μακρινούς συγγενείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Ώθηση στα οικονομικά σου θα χαρίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω αγαπημένε μου Τοξότη. Θα μπορέσεις να επιτύχεις καλύτερους όρους τόσο στα οικονομικά όσο και στα αισθηματικά σου και θα επιτύχεις την σταθεροποίηση και την δημιουργία ενός πιο ασφαλούς περιβάλλοντος. Η διαδικασία αυτή δεν θα είναι ξαφνική αλλά ούτε και εύκολη, τίποτα δεν θα σου χαριστεί αλλά θα το πετύχεις με την αξία σου! Για τους μήνες που ακολουθούν θα κινηθείς με έναν πιο σοβαρό και λογικό τρόπο, θα αλλάξουν οι αξίες σου, οι επιθυμίες σου και θα πιεστείς αρκετές στιγμές γιατί θα αναγκαστείς να περιορίσεις τον αυθορμητισμό, την επιπολαιότητα και την επιθυμία σου για ρίσκο, προκειμένου να κατακτήσεις κάποιους από τους οικονομικούς αλλά και τους αισθηματικούς σου στόχους! Απ΄όλη αυτή την διαδικασία θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένος…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> ΑΠΟΨΕ η νύχτα θα είναι ΠΟΛΥ περίεργη !! Δείτε τι θα ΣYMBEI σε λίγες ώρες

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δικό σου για 4 ολόκληρους μήνες και το πέρασμα αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για την πορεία σου! Θα ομορφύνεις, θα ανανεωθείς, θα σοβαρέψεις, θα νοικοκυρευτείς και θα μπορέσεις να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά! Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου, η έννοια της συναισθηματικής δέσμευσης, θα πάρει τώρα έναν πιο βαθύ και ουσιαστικό ρόλο στη ζωή σου! Μπορεί να θελήσεις να παντρευτείς και να ξεκινήσεις να κάνεις σχέδια για αυτό, αν δεν έχεις σχέση μπορεί τώρα να μπει ένα πρόσωπο στη ζωή σου που θα σου «ξυπνήσει» το ενδιαφέρον να πραγματοποιήσεις έναν πιο μόνιμο , σοβαρό δεσμό! Ωστόσο σε προειδοποιώ, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κρύβει και κάποιες παγίδες , δεδομένου ότι θα σχηματίσει και δυσαρμονικές όψεις οι οποίες θα σε επηρεάσουν «στενά»! Θα διατηρήσεις στη ζωή σου μονάχα ότι αξίζει και πολλές φορές θα δοκιμαστούν οι σχέσεις σου, προκειμένου να παραμείνει κοντά σου μόνο ότι στηρίζεται σε γερές βάσεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται για 4 ολόκληρους μήνες στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σου και από αυτή τη θέση θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες ψυχολογικές αδυναμίες και θα σε βοηθήσει να τα βρεις με τον ίδιο σου τον εαυτό ! Θα ξεπεράσεις καταστάσεις του παρελθόντος, θα κλείσεις τους ανοιχτούς λογαριασμούς που είχες αφήσει από παλιά … θα καταφέρεις να νιώσεις πολύ πιο όμορφα και δημιουργικά! Στην αισθηματική σου ζωή θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις υποθέσεις που αφορούν το παρελθόν σου, τα απωθημένα σου αλλά θα γίνουν και κάποια «ξεσκεπάσματα» μυστικών, που θα σε βοηθήσουν να αναγνωρίσεις την αλήθεια, έστω και αν αυτή σε πονέσει! Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να δημιουργηθεί ένας κρυφός έρωτας, ή να νιώσεις αισθήματα τα οποία όμως δεν θα μπορείς να εκφράσεις, γιατί οι συνθήκες γύρω σου δεν θα σε ευνοούν!

ΙΧΘΥΣ:

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σου, έφτασε η στιγμή να δικτυωθείς, να κάνεις νέες ουσιαστικές γνωριμίες, να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο αλλά και να ακολουθήσεις πιο συνετά βήματα που θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη μίας προσδοκίας σου! θα γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους, θα φλερτάρεις, θα κάνεις γνωριμίες μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον, θα θελήσουν να σου κάνουν κάποιο «προξενιό», ενώ μία φιλία μπορεί τώρα να γίνει έρωτας και ένας έρωτας να εξελιχθεί σε φιλία! Παράλληλα, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σε συνετίσει, θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις πιο ισορροπημένα τα ζητήματα που αφορούν την αισθηματική σου ζωή και αυτή η διαδικασία θα σε βοηθήσει να λογικέψεις και να ωριμάσεις… oroskopos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.