Έφτασε Η Nέα Σελήvη Οκτωβρioυ & Φέρvει Αvατρoπές: Το Παpελθόv Eπιστρέφει Κι «Αvαστατώνει» Aυτά Τα 3 Ζώδια

0
17688

Έφτασε Η Nέα Σελήvη Οκτωβρioυ & Φέρvει Αvατρoπές: Το Παpελθόv Eπιστρέφει Κι «Αvαστατώνει» Aυτά Τα 3 Ζώδια

Δες τι λέει για το ζώδιο σου- Για ποια ζώδια “χτυπά” τελικά το καμπανάκι;

Θα έρθουμε κοντά σε συγκεκριμένα άτομα που θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης μας προς το καλύτερο και θα μας κάνουν πιο εγκρατείς και σίγουρους για αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Θα θέσουμε στόχους και ιδέες που θα…

Θα έρθουμε κοντά σε συγκεκριμένα άτομα που θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης μας προς το

καλύτερο και θα μας κάνουν πιο εγκρατείς και σίγουρους για αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Θα θέσουμε στόχους και ιδέες που θα γίνουν αποδεκτοί από τους άλλους και αυτό θα ανεβάσει την διάθεση στα ύψη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πρoβλέψεις Σαββατοκύριακου: Ξαφvική Eπαvασύνδεση «Φoυvτώνει» Πάθη Για 5 Ζώδια

Η Σελήνη τα ξημερώματα σήμερα περνάει στον Λέοντα ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) τα βγάζει από το καβούκι τους και τα ωθεί σε δημιουργικό οίστρο.

Ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα 11/10/2020

Κριός♈

Κριέ, η αυτοπεποίθησή σου μπορεί να κλονιστεί καθώς νιώθεις ότι βρίσκεις εμπόδια στην εξέλιξη των στόχων σου. Είναι σημαντικό να μην απογοητευτείς και να πιστέψεις στον εαυτό σου δημιουργώντας με δυναμισμό τις προϋποθέσεις για σημαντικά βήματα που θα σε φέρουν κοντά στα όνειρά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανακατατάξεις μπορεί να υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε επηρεάζουν σημαντικά τόσο ψυχολογικά όσο και σε ότι αφορά το εισόδημά σου. Είναι πιθανό να σου ζητηθεί να δουλέψεις σκληρότερα για να πετύχεις τους στόχους σου, κάτι που μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία να αμφισβητήσεις τι πραγματικά αξίζεις.

Αισθηματικά:

Η εξαιρετική διάθεση που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή θα βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες προσωπικές αμφιβολίες. Το ταίρι σου είναι εδώ για να σε στηρίξει και να φτιάξει τη διάθεση σου. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σε γεμίζει χαρά καθώς τα παιχνίδια του μυαλού σε βοηθούν να βρεις το κέφι σου!

Ταύρος♉

Ταύρε, οι αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια με ένταση και καλείσαι να αντιμετωπίσεις απωθημένα και ενοχές που διαταράσσουν την ψυχολογία σου. Έχεις την ευκαιρία να λειτουργήσεις αναγεννησιακά και να αφήσεις στην άκρη ότι σε πληγώνει προσπαθώντας για κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εμπορικές συμφωνίες που έρχονται στο προσκήνιο ξανά καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα που θέλουν να κερδίσουν εις βάρος σου. Δεν είναι η καλύτερη ημέρα για σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν τα επαγγελματικά σου καθώς οι αυταπάτες και οι ανασφάλειες κυριαρχούν.

Αισθηματικά:

Οι ευαισθησίες σου μπορεί να δράσουν ανεξέλεγκτα στην διάθεσή σου επηρεάζοντας αρνητικά την σχέση σου και την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος ταλαιπωρείσαι από έντονη εσωστρέφεια και καχυποψία που δεν αφήνουν περιθώρια να λύσεις ζητήματα με πρόσωπο από το παρελθόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έpχoνται Mεγάλες «Φουρτoύνες» Mέσα Στoν Oκτώβpιο: Γι’ Aυτά Τα Ζώδια Θα Είvαι Ο Χειpότερoς Mήνας

Δίδυμοι♊

Δίδυμε, η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη από ποτέ καθώς η μέρα δεν βοηθά να απεγκλωβιστείς από την εσωστρέφεια. Τα πράγματα που έχεις βιώσει σε έχουν στιγματίσει καθοριστικά και παίζουν ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αν εργαστείς σε ομαδικό επίπεδο είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να κάνεις τα κατάλληλα βήματα για να έρθεις πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου. Το περιβάλλον που στηρίζεσαι είναι αυτό που θα βοηθήσει στην επίτευξη στόχων που έχεις θέσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σημείωσε όμως ότι πρέπει να προσπαθήσεις σκληρά.

Αισθηματικά:

Θέλεις τον προσωπικό σου χώρο σχέση χωρίς να διαταράξεις τις ισορροπίες της και αυτό είναι κάτι που θα διεκδικήσεις από τον/η σύντροφό σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπο που ανοίγει νέους ορίζοντες μπροστά σου και δημιουργεί πλαίσιο σταθερότητας στη ζωή σου.

Καρκίνος♋

Καρκίνε, η μέρα μπορεί να εγείρει καχυποψία και ανασφάλειες που θα κλονίσουν για τα καλά τις φιλικές σου σχέσεις. Φρόντισε να δείξεις ωριμότητα στην συμπεριφορά σου καθώς δεν αποκλείεται οι αντιπαραθέσεις που θα προκαλέσεις να οδηγήσουν στο να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σχέδια φαίνεται να βρίσκουν εμπόδια καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχει οικονομική εμπλοκή που δεν βοηθά στην εξέλιξη τους. Φρόντισε να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν και σε απασχολούν καθώς αυτά θα δώσουν την ώθηση που απαιτείται για να δείξεις πραγματικά τις δυνατότητες που έχεις.

Αισθηματικά:

Το ταίρι σου αντιλαμβάνεται τις ανησυχίες που μπορεί να έχεις και βοηθάει με την τρυφερότητα και το ρομαντισμό να ανακουφίσει την διάθεσή σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθει σε επαφή με πρόσωπο που δημιουργεί υπέροχη ατμόσφαιρα μεταξύ σας και φαίνεται ιδανικό για να γίνει ταίρι σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κoρωvoϊός: Είναι Πλέoν Οριστικό! Τα Νέα «Σκληpά» Μέτρα Πoυ Έρχονται Από Δευτέρα

Λέων♌

Λέοντα, η μέρα μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την διάθεσή σου καθώς διακατέχεται σε από κατήφεια και αμφιβολίες για το τι μπορείς να πραγματώσεις. Η επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος σου θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να δεις με αισιοδοξία τις όποιες προσπάθειες σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επαγγελματικά εμπόδια μπορεί να σε προβληματίσουν καθώς φαίνεται ότι οι συνεργάτες σου δεν αντιλαμβάνονται ή δεν θέλουν να σου δώσουν την ελευθερία των κινήσεων. Μην πεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων καθώς θα γίνεις σκληρός και αυτό θα επηρεάσει τη μετέπειτα πορεία των συνεργασιών σου.

Αισθηματικά:

Η επικοινωνία στη σχέση σου παίζει καθοριστικό ρόλο καθώς μέσα από αυτήν βρίσκεις την αυτοπεποίθηση και τη θετική διάθεση. Το ταίρι σου είναι εκεί για να σε στηρίξει και να φτιάξει την ψυχολογία σου. Ο αδέσμευτος επικεντρώνεσαι στην επικοινωνία με πρόσωπο που σου δίνει χαρά καθώς είναι απαραίτητο για να ξεφύγεις από πιθανές υποχρεώσεις που σε πιέζουν!

Παρθένος♍

Παρθένε, η μέρα μπορεί να σε επηρεάσει σημαντικά περιορίζοντας την αισιοδοξία και την θετική ψυχολογία. Φρόντισε να χαλιναγωγήσεις τον αρνητισμό και τις ανασφάλειές σου που μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις στο περιβάλλον του κινείσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να τακτοποιήσεις σε απασχολούν έντονα. Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και να κινηθείς με βάση τη διαίσθησή σου για να μπορέσεις να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Στο εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα για συζητήσεις που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Αισθηματικά:

Το ταίρι σου βοηθά να ξεφύγεις από την καχυποψία και να απολαύσεις κάθε στιγμή μαζί του που θα σε γεμίσει συναισθηματική ασφάλεια, κάτι που είναι απαραίτητο για εσένα σήμερα. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που εγείρει μοναδικά συναισθήματα, φροντίζει όμως με τη στάση του να μην επηρεαστείς από τους προσωπικούς σου φόβους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λίτσα Πατέρα Για Τρίγωνο Αφροδίτης: Mετά Από Kαιρό, Τύχη Σε Έpwτα-Χρήμα Για 3 Ζώδια

Ζυγός♎

Ζυγέ, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι σημαντικές και μπορεί να καθορίσουν την ψυχολογία σου. Η μέρα επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία σου καθώς φαίνεται να γίνεται έντονα καχυποψία για τις κινήσεις προσώπων που είναι σημαντικά για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Στο εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψουν δυσκολίες που θα σε προβληματίσουν έντονα. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να κρατήσεις ψηλά το ηθικό και να χρησιμοποιήσεις την απαιτούμενη διπλωματία για να ξεφύγεις από αντιπαραθέσεις ή επιβλητικές διαθέσεις που θα δημιουργήσουν ένταση με πρόσωπα του συναδέλφου περίγυρου.

Αισθηματικά:

Ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου μπορεί να σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις δυσκολίες της καθημερινότητας και να δεις πόσα μπορεί να σου προσφέρει η συντροφικότητα και η αγάπη. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σε γεμίζει αισιοδοξία και σε βοηθά να αντιμετωπίσεις με θετική διάθεση την δύσκολη ρουτίνα που έχεις.

Σκορπιός♏

Σκορπιέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα που θα επηρεάσουν σημαντικά τις διαπροσωπικές σχέσεις. Καλά θα κάνεις να μην είσαι απόλυτος στις σκέψεις σου και να προσπαθήσεις με ωριμότητα και καλή διάθεση να λύσεις τις όποιες αντιθέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κόντρες μπορεί να προκύψουν στις συνεργασίες σου καθώς είναι πιθανό να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις δικές σου απόψεις με έμμεσο τρόπο. Αυτό θα δημιουργήσει ένταση και δεν θα αφήσει να ξεδιπλωθούν οι δυνατότητες που μπορεί να υπάρξουν αν προσπαθήσεις σκληρά και δείξεις διάθεση για να υπάρξει αρμονία.

Αισθηματικά:

Η ψυχρότητα μπορεί να επικρατήσει στη σχέση σου αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις την ανάγκη να επιβάλλει στους δικούς σου όρους με πλάγιο τρόπο. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς οι προβληματισμοί και οι φόβοι που έχεις σε προσωπικό επίπεδο επηρεάζουν τον τρόπο που επικοινωνείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το «Tερμάτισε» Tελικά Ο Θέμης Στο Big Brother: Θύελα Αvτιδράσεεων Για Την ΝEA Τoυ Εμφάvιση! (Pics)

Τοξότης♐

Τοξότη, μην χάσεις την θετική ματιά στα πράγματα καθώς είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες της ημέρας. Η μέρα επηρεάζει σημαντικά τις κινήσεις σου καθώς το άγχος κυριαρχεί στην καθημερινότητα και στο να τακτοποιήσεις πιθανές εκκρεμότητες που έχεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητα και κυρίως στη δουλειά σου μπορεί να σε προβληματίσουν καθώς φαίνεται να μπλοκάρεις και να μην μπορείς να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει. Η θετική διάθεση θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς και να ξεφύγεις από την κατήφεια που μπορεί να σε καταβάλει.

Αισθηματικά:

Ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου αποτελεί στήριγμα για εσένα σε πιθανές δυσκολίες καθώς σε βοηθά να μην χάσεις το κέφι και την αισιοδοξία για τη ζωή. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθει σε επαφή με πρόσωπο που θα φροντίσει να φτιάξει την ψυχολογία σου και να δημιουργήσει όμορφες προϋποθέσεις για το μέλλον.

Αιγόκερως♑

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα αυτοπεποίθησης και προσωπικής αξίας. Καλά θα κάνεις να μην κάνεις κινήσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με το περιβάλλον σου, φρόντισε να απολαύσεις τη ζεστασιά και την τρυφερότητα της οικογένειας πού θα λειτουργήσει ανακουφίστηκα στην διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές υποθέσεις μπορεί να σε προβληματίζουν καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν έξοδα που προκαλούν ανασφάλεια για το εισόδημα σου. Μην επιτρέψεις στην απαισιοδοξία να κυριαρχήσει, αντιμετώπισε με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση τις οποίες καταστάσεις για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα για εσένα.

Αισθηματικά:

Η οικειότητα στη σχέση παίζει σημαντικό ρόλο για να νιώσεις όμορφα και να ξεπεράσεις τις οποίες ανασφάλειες που κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις κατάματα φόβους που μπορεί να επηρεάζουν πιθανή νέα γνωριμία που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος♒

Υδροχόε, η μέρα μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις σχέσεις με οικογενειακά πρόσωπα καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις απόλυτος και σκληρός μαζί τους. Αυτό θα οδηγήσει στην απομάκρυνση αν δεν καταφέρεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία τις οποίες καταστάσεις και γίνεις απότομος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπαθείς να δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτή σου η προσπάθεια είναι σκληρή. Καλά θα κάνουν να αποφύγεις την απολυτότητα και να δώσεις την ευκαιρία στους συνεργάτες σου να εκφράσουν πιθανές απόψεις που τελικά μπορεί να βρεις ενδιαφέρουσες και να σε κινητοποιήσουν.

Αισθηματικά:

Το ταίρι σου μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες εντάσεις νιώθεις. Είναι αυτό που θα σε γεμίσει χαρά και θα σε βοηθήσει να βρεις το πραγματικό νόημα της ζωής. Ο αδέσμευτος φρόντισε να έρθεις σε επαφή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει την διάθεσή σου και θα σε γεμίσει αισιοδοξία και κέφι.

Ιχθύες♓

Ιχθύ, σήμερα δεν αποκλείεται ζητήματα αυτοπεποίθησης να έρθουν στην επιφάνεια και να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να αποφύγεις τις υπερβολές καθώς το πείσμα και η αδιαλλαξία θα οδηγήσουν σε αντιπαλότητες με τους γύρω σου που καλό είναι να αποφύγεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να είσαι προσεκτικός σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν καθώς η καχυποψία μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές που θα ανατρέψουν τα δεδομένα. Σκέψου καλά πριν κάνεις τα επόμενα βήματα καθώς δεν αποκλείεται να υπερβάλλεις επικεντρωμένος αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον σου.

Αισθηματικά:

Οι ανασφάλειές σε οδηγούν στις συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν σφόδρα το ταίρι σου, καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί πεισματικά να οδηγήσεις την σχέση σου σε δύσκολες καταστάσεις. Ο αδέσμευτος οι φόβοι και το έλλειμμα αυτοεκτίμησης μπορεί να επηρεάσουν την διάθεσή σου στην επικοινωνία με νέο πρόσωπο……..πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...