Έρχovται Mεγάλα «Δράματα» Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια: Το Τετράγωvο Κρόvoυ-Ουραvoύ Φέρvει Κόvτρες Kαι Xωpισμούς

0
5205

Έρχovται Mεγάλα «Δράματα» Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια: Το Τετράγωvο Κρόvoυ-Ουραvoύ Φέρvει Κόvτρες Kαι Xωpισμούς

Δείτε τι λέει για το ζώδιο σας- Για ποια ζώδια “χτυπάει” το καμπανάκι;

Προσοχή στις συμπεριφορές. Tο Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, θέλει υπερβολική προσοχή από μέρους σου, γιατί θα πλήξει με ανατροπές, ξαφνικά γεγονότα και απρόσμενες αλλαγές, τις σημαντικές για σένα διαπροσωπικές σχέσεις…

Κρόνος σε τετράγωνο με τον Ουρανό

φέρνει αντιδραστικές συμπεριφορές στα ζώδια.

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ουρανό είναι μία δύσκολη όψη για τα ζώδια. Ελλοχεύει κίνδυνος για ακρότητες, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να μείνουν οριοθετημένοι μέσα σε πλαίσια και κανόνες θα υπάρξουν αντικομφορμιστικές τάσεις. Από τη Σμάρω Σωτηράκη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Τρίτης: Παλιά Ερwτικά Πάθη «Φoυντώvουν» ΠAΛI Για 4 Ζώδια

Δεν θα λείψουν οι εκκεντρικές ενέργειες και επιλογές, οι αντιδραστικοί χαρακτήρες θα θελήσουν να εναντιωθούν στο κατεστημένο, θα είναι δύσκολο για αυτούς να κινηθούν μέσα σε καθιερωμένες συνθήκες.

Σε εξουσιαστικές συμπεριφορές θα υπάρξει έντονη αντίδραση, στον επαγγελματικό τομέα

οι αντιπαραθέσεις θα οδηγήσουν σε ρήξεις που δεν αποκλείεται να βάλουν σε κίνδυνο σχέσεις συνεργασίες και επαγγελματικές θέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Απiστευτος «Xαμός» Στα Σχόλια Για Το ΝEO Κοpμί Της Πληθωpικής Αντζελίvας Τoυ Βachelοr (Pics)

Απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση, οι ηγετικοί χαρακτήρες θα πρέπει να είναι σε θέση να οριοθετήσουν την ανάγκη τους για επιβολή και εξουσία.

Ημερήσιες Προβλέψεις Για Σήμερα 15/06/2021

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σε αποπροσανατολίζει! Δεν αποκλείεται να έχεις υψηλές προσδοκίες για πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος ή να δώσεις υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να κρατήσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να μην προβείς σε σημαντικές συμφωνίες ή συναλλαγές που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σου δώσουν λανθασμένη εικόνα της οποίας κατάσταση σε ενδιαφέρει, για αυτό φρόντισε να είσαι προσεκτικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου καθώς τα λεγόμενα και οι υποσχέσεις δεν θα έχουν ρεαλιστική βάση και αργότερα μπορεί να απογοητευτείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να φαίνεται άκρως επικοινωνιακή όμως δεν έχεις ευθυκρισία για να διακρίνεις πιθανά χαρακτηριστικά που δεν θα σου ταιριάζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σε καλεί να στραφείς στο κοντινό σου περιβάλλον και να αξιολογήσεις με ψυχραιμία θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Καλό είναι να προσέξεις τη συμπεριφορά σου γιατί είναι πιθανό να γίνεις σκληρός και αδιάλλακτος επηρεάζοντας τις κοντινές σου σχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δυσκολίες και εμπόδια μπορεί να προκύψουν σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν, καλά θα κάνεις όμως να δείξεις επιμονή και να σκεφτείς ρεαλιστικές λύσεις ώστε να ξεπεράσεις ότι σε προβληματίζει. Η ωριμότητα και η λογική προσέγγιση στα πράγματα θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε θετική κατεύθυνση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν έχεις διάθεση για συζητήσεις και αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το ταίρι σου. Καλό είναι να εξηγήσεις τι νιώθεις για να μην υπάρχουν προβλήματα και παρερμηνείες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο στη ζωή σου μέσα από το κοντινό περιβάλλον, η αποστασιοποίηση θα σε βοηθήσει για να δεις αν πραγματικά σου ταιριάζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άvτα Λεούση ΜΑΣ Πρoειδοπoιεί: Ερwτικές Επιστρoφές «Σημαδεύoυν» Τηv Zωή Σε 5 Ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο που αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Είναι σημαντικό να βρεις τα πατήματά σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να χτίσεις βήμα βήμα την προσωπική σου εξέλιξη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα θα σε προβληματίσουν έντονα καθώς μπαίνουν εμπόδιο σε μελλοντικά σχέδια που έχεις. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου και να βάλεις τις κατάλληλες προτεραιότητες έτσι ώστε να μπορέσεις να ασχοληθείς με αυτά που σε ενδιαφέρουν χωρίς να υπάρχουν προβληματισμοί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι αμφιβολίες που έχεις για τον εαυτό σου επηρεάζουν τη σχέση σου και δεν αφήνουν περιθώρια για να χαρείτε τις στιγμές με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου που μπορεί να σε ιντριγκάρει για να πραγματοποιήσεις σημαντικά βήματα προς το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα εντείνει τον συναισθηματισμό, τη μελαγχολία, πιθανές ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια και σε ταλαιπωρούν. Επικέντρωσε την προσοχή σου στην τέχνη και την δημιουργία που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις ψυχολογικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην καθημερινότητα και σε πιθανές υποχρεώσεις ή αγγαρείες που πρέπει να διεκπεραιώσεις καθώς το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να σε οδηγήσει σε σημαντικά λάθη. Καλά θα κάνεις να μην πάρεις καταλυτικές αποφάσεις καθώς πιθανότατα να μην είναι οι ενδεδειγμένες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έντονος συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπει να δεις ρεαλιστικά σε ποιο πλαίσιο κινείται η σχέση σου και πιθανά συναισθηματικά ξεσπάσματα θα την επηρεάσουν έντονα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφοσιωθείς σε νέες γνωριμίες καθώς το μυαλό ταξιδεύει και η εσωστρέφεια κυριαρχεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> H Άση Μπήλιου Πρoειδoποιεί Για Τετράγωvο Κρόvου-Ουραvού: Ερwτικές Επιστpοφές «Αιφvιδιάζουν» Το Παρόν Σε 5 Ζώδια

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει παρεξηγήσεις με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος. Είναι σημαντικό να μην περιμένεις περισσότερα από όσα μπορούν να δώσουν καθώς είναι βέβαιο ότι θα απογοητευτείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν υπάρχει η ευθυκρισία που είναι απαραίτητη σε σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις ή κινήσεις για αυτό είναι προτιμότερο να μην επιδιώξεις να κάνεις βήματα που αργότερα θα ανακαλύψεις ότι είναι λανθασμένα. Προσοχή γιατί πρόσωπα που εμπιστεύεσαι στο επαγγελματικό περιβάλλον θα σε απογοητεύσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Χάνεις το μέτρο και η ανάγκη ανεξαρτησίας διογκώνεται μέσα σου. Πρόσεξε γιατί μπορεί να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου δίνοντας λάθος μηνύματα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σε εντυπωσιάσουν, καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι γιατί τα φαινόμενα απατούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα μπορεί να σε οδηγήσει σε υψηλές προσδοκίες σε ότι αφορά την κοινωνική καταξίωση. Πρόσεξε γιατί οι επιλογές σου θα είναι λανθασμένες και τελικά θα απογοητευτείς πιθανότατα με τον εαυτό σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου επιλογές δεν είναι ρεαλιστικές για αυτό είναι προτιμότερο σήμερα να είσαι προσεκτικός και να αποφύγεις πιθανές αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία σου. Πρόσωπα μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να σε υπονομεύουν, περιόρισε την επιστημοσύνη που δείχνεις για να μην πληγωθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επαγγελματικά προβλήματα μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις να μην εκτονωθεί σε αυτό δημιουργώντας επιπλέον ζητήματα που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο να υπάρξουν πρόσωπα που θα εκδηλώσουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα, όμως μπορεί να μην είναι ειλικρινές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας: Ξαφvική Eπαvασύvδεση «Ξυπvάει» Αvαμvήσεις Για 5 Ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που θα σου στοιχίσουν. Προσοχή σε υπερβολές καθώς είναι εύκολο να χάσεις το μετρό στη διασκέδαση και να εκτεθείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Επαγγελματικές επαφές που μπορεί να έχεις σήμερα δεν αποκλείεται να υπόσχονται πολλά. Η υπέρμετρη αισιοδοξία σου είναι πιθανό να μη σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα ότι κάποια από αυτά δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Προσοχή σε αυτούς που θέλοντας να σε πείσουν μπορούν να σου υποσχεθούν πράγματα που δεν θα είναι αληθινά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου απολαμβάνοντας την παρέα του και την θετική ατμόσφαιρα μεταξύ σας χωρίς απαιτήσεις και όνειρα που μπορεί να μην έχουν ρεαλιστική βάση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο, είναι σημαντικό να αφήσεις τον χρόνο να περάσει για να δεις τι πραγματικά θέλει από εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα ενισχύει ανασφάλειες και απωθημένα με υπερβολικό τρόπο. Προσπάθησε να περιορίσεις την υπέρμετρη καχυποψία που μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα και ακραίες συμπεριφορές απογοητεύοντας τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να προχωρήσεις σε συνεργασίες οικονομικής φύσεως ή επιχειρηματικές δράσεις καθώς πιθανότατα τα πρόσωπα που εμπλέκονται να έχουν βλέψεις που δεν είναι εύκολο να αντιληφθείς. Η διαίσθησή σου θα σε εμποδίσει σε όποια κίνηση, καλά θα κάνεις να την ακούσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ζήλια και οι αμφιβολίες μπορεί να οδηγήσουν σε σκηνές και κόντρες που θα επηρεάσουν αρνητικά το ταίρι σου, φρόντισε να αποφύγεις τις οποίες εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα προκαλέσει μοναδικά συναισθήματα, μην δείξεις όμως άμεσα εμπιστοσύνη γιατί μπορεί να εξαπατηθείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Kώστας Λεφάκης ΜΑΣ Πρoειδοπoιεί: Mετά Από Kαιρό «TYΧΗ» Σε Έpwτα-Χρήμα Για 5 Ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και αυταπάτες για πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Χάνοντας την πραγματική αίσθηση μπορεί να περιμένεις πράγματα που δεν θα έρθουν ποτέ, κάτι που θα σε πληγώσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς το πιθανότερο είναι να μην έχεις αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων και να κάνεις λάθη. Ωραιοποιώντας τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι δεν σε βοηθά να κάνεις τα σωστά βήματα στην επαγγελματική σου ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι υπερβολικές προσδοκίες από το ταίρι σου δεν έχουν ρεαλιστικό χαρακτήρα. Φρόντισε να περιορίσεις τις ευαισθησίες και τον συναισθηματισμό που σε οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι μία γνωριμία που μπορεί να σας ενθουσιάσει, όμως είναι σημαντικό να δώσεις χρόνο για να δεις αν έχει ειλικρινείς προθέσεις για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να σε αποπροσανατολίσει στην καθημερινότητα, δημιουργώντας πρόβλημα στον προγραμματισμό και στην πορεία των υποθέσεων σου. Περιόρισε τον εκνευρισμό και προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος σε ότι πρέπει να διαχειριστείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αποπροσανατολίζεσαι με ευκολία στη δουλειά και αυτό μπορεί να έχει κόστος καθώς μπορεί να οδηγηθείς σε λάθος επιλογές και αποφάσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές κινήσεις που θα καθορίσουν τις εξελίξεις σε ότι έχεις αναλάβει και αφουγκράσου αν χρειαστεί την διαίσθηση σου που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τους μπελάδες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένταση, άγχος και γκρίνια μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή και να προκληθούν σφοδροί καυγάδες με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς η κούραση και ο εκνευρισμός της καθημερινότητας δεν αφήνουν περιθώρια για χαλαρές στιγμές και φλερτ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα οδηγεί σε υπερβολές και αμετροέπεια που θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Αξιοποίησε την ημέρα ασχολούμενος με δημιουργικές δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν και μπορούν να αποδώσουν σημαντικά αποτελέσματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε καθημερινά ζητήματα καθώς το μυαλό τρέχει. Θέλεις να περάσεις όμορφα και αυτό δεν σου επιτρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Προσπάθησε να είσαι επικεντρωμένος καθώς τα λάθη είναι πιθανά και οι κόντρες που θα προκύψουν θα σε ενοχλήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι ευαισθησίες απογειώνονται και δεν αποκλείεται να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από το ταίρι σου, χωρίς να μπορείς να διακρίνεις ότι δεν είναι ρεαλιστικές και επίτευξη μέσα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να σε εντυπωσιάσει, καλά θα κάνεις όμως να μην βιαστείς να βγάλει συμπεράσματα γιατί το πιθανότερο είναι αργότερα να απογοητευτείς.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε προσωπικό επίπεδο, τα παιδιά, σε δημιουργικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να σε προβληματίσουν και να εκτονωθούν με απότομο τρόπο στο περιβάλλον σου, προσοχή καθώς δεν αποκλείεται η ένταση να δημιουργήσει αποστάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εκκρεμότητες από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστούν και να λειτουργήσουν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου. Πρακτική σκέψη και δημιουργικότητα θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από πιθανές δυσκολίες και να βρεις με κατάλληλη διέξοδο για να δώσεις λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις να κάνεις μία νέα αρχή μακριά από προβλήματα που εκκρεμούν και επηρεάζουν τη σχέση σου, όμως η ψυχολογία και οι φόβοι σου είναι έντονη και μπορεί να απομακρυνθείς από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή, μην εγκλωβίζεσαι σε αναμνήσεις και πληγές…… πηγή 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...