Λέvε Avτίο Στην Μοvαξιά Aυτά Tα 3 Ζώδια: Ο Nέος Αvάδρομος Eρμής Ιαvουαρίου «ΞYΠNΑ» Παλιά Πάθη

0
3549

Λέvε Avτίο Στην Μοvαξιά Aυτά Tα 3 Ζώδια: Ο Nέος Αvάδρομος Eρμής Ιαvουαρίου «ΞYΠNΑ» Παλιά Πάθη

Δες τι λέει για το ζώδιο σου- Για ποια ζώδια “χτυπάει” τελικά το καμπανάκι;

Ο νέος Ανάδρομος Ερμής, μας γεμίζει πλέον με ενθουσιασμό και θάρρος να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας. Θα ζήσεις απρόβλεπτες στιγμές και σιγά σιγά αποφορτίζεσαι και από την δύσκολη Πανσέληνο που βίωσες….

Ανάδρομος Ερμής από 14 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου 2022,

στα Ζώδια του Αιγόκερω και του Υδροχόο.

Πέρα από τις επικοινωνιακές αναποδιές και τα προβλήματα στις μετακινήσεις μας, μπορούμε να αναμένουμε και πολλές επικοινωνίες με άτομα, από το ερωτικό σου παρελθόν! Με την βοήθεια και της Ανάδρομης Αφροδίτης, η επανασύνδεση, είναι στο χέρι μας.

Ας Δούμε Τι Φέρνει Στα 12 Ζώδια:

Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου & Καρκίνε, Παρθένε και Αιγόκερε του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, η επανασύνδεση είναι σχεδόν σίγουρη αυτήν την περίοδο! Ένας παρελθοντικός έρωτας επιστρέφει σε εσένα και σε διεκδικεί πίσω!

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου & Ταύρε, Σκορπιέ και Ιχθύ του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, μπορείς να αναμένεις πολλά τηλεφωνήματα, συναντήσεις, εξομολογήσεις, μηνύματα και ερωτικές συνομιλίες, με παλαιούς έρωτες!

Καρκίνε, Αιγόκερε και Ιχθύ του 1ου δεκαημέρου & Δίδυμε, Τοξότη και Υδροχόε του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, ετοιμάσου για καυτές και παθιασμένες στιγμές με έναν παλαιό έρωτα! Αν χειριστείς σωστά αυτό το πισωγύρισμα, μπορεί να έχεις ευκαιρία και για επανασύνδεση!

Ταύρε, Σκορπιέ και Ιχθύ του 1ου δεκαημέρου, μην ασχολείσαι με το ερωτικό σου παρελθόν! Ο έρωτας θα σου φέρει νέες γνωριμίες, ξεκινήματα και ίσως έναν μεγάλο, ξαφνικό, καινούργιο έρωτα!

Κριοί και Ζυγοί του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, το παρελθόν ίσως επιστρέψει, αλλά ενδεχομένως και πάλι να πληγωθείς! Μην μπλέξεις και πάλι σε τοξικούς έρωτες, επειδή παρασύρεσαι από το πάθος και το συναίσθημα!

Λέοντα του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, τρέχεις για επαγγελματικά και πρακτικά θέματα, υποχρεώσεις και τακτοποιήσεις εκκρεμοτήτων! Δεν είναι και η πιο ιδανική περίοδος για ερωτικές εξελίξεις, ούτε με κάτι νέο, ούτε με κάτι παρελθοντικό… πηγή 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...