Γιώργoς Λιάγκας: Mόλις «Eσκασε»! Με Nέα Γυvαίκα στο Πλευρo του! Εiχε Συvεργαστεi Με την Σκoρδά

0
371

Γιώργoς Λιάγκας: Mόλις «Eσκασε»! Με Nέα Γυvαίκα στο Πλευρo του! Εiχε Συvεργαστεi Με την Σκoρδά

Δείτε το πρόσωπο της- Φωτό.

Μόλις «έσκασε» η είδηση ότι ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας συνεχίζει με νέα γυναίκα στο πλευρό του- Σύμφωνα με πληροφορίες γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής, με νέα γυναίκα ο παρουσιαστής – Δείτε πρώτοι το πρόσωπο της…

Μόλις «έσκασε» η είδηση ότι ο Γιώργος Λιάγκας

συνεχίζει με νέα γυναίκα στο πλευρό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η «Aκραiα» Φάρσα του Πoύμπoυρα, στην Hμίγ..μvη Tσαγκριvού Για την Οποiα Mιλάει Oλη η Eλλάδα

Παρελθόν πλέον από τη μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, αλλά και από τον ΣΚΑΪ γενικότερα, αποτελεί η Ελεάννα Τρυφίδου.

Η επί χρόνια συνεργάτης του Γιώργου Λιάγκα και συμπαραγωγός του στη ραδιοφωνική του εκπομπή απομακρύνθηκε από το κανάλι του Φαλήρου ανοίγοντας τη θέση της αρχισυντάκτριας της εκπομπής που απασχόλησε όσο καμία άλλη την επικαιρότητα μετά το τεράστιο πρόστιμο και την τιμωρία που δέχτηκε από το ΕΣΡ για τη θεματική και τα σχόλιά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Avείπωτη Tραγωδiα Πριν Λiγο: Σκoτώθηκε Σε Τροχαίο ο Θεoδωρος Nιτσιάκος

Μετά την απομάκρυνση της Ελεάννας Τρυφίδου, από την αρχισυνταξία της εκπομπής

«Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», στον ΣΚΑΪ, μια άλλη γυναίκα, είναι αυτή που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αναλαμβάνει στη θέση της.

Η γνωστή δημοσιογράφος, έχει συνεργαστεί με πολλές εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση, ενώ υπήρξε αρχισυντάκτρια και της Φαίης Σκορδά στο Alter, όπως και του Μένιου Φουρθιώτη στα «Αποκαλυπτικά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Niκος Kατσαφάρoς: Το Αvατριχιαστικό Μήνυμα του Νεκpού στο Τρoχαiο της Kηφισιάς Λiγο ΠΡIN την κηδεiα του

Σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», αυτή που επιλέχθηκε τελικά ανάμεσα και σε άλλους υποψηφίους για να ηγηθεί της συντακτικής ομάδας του Γιώργου Λιάγκα, είναι η Γωγώ Σαμπάνη

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...