Γιώργoς Λιαγκάς: Η Απiστευτη Πρώτη «Αvτίδραση του» Στην Eίδηση της Nέας Σχέσης της Φαiης Σκoρδά

0
1079

Γιώργoς Λιαγκάς: Η Απiστευτη Πρώτη «Αvτίδραση του» Στην Eίδηση της Nέας Σχέσης της Φαiης Σκoρδά

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του παρουσιαστή;

Το μεσημέρι της Τετάρτης, μεγάλο μέρος του κοινού είχε συντονιστεί στον ΣΚΑΪ προκειμένου να δει την πρώτη αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα, σχετικά με τη δημοσιοποίηση της νέας σχέσης της πρώην συζύγου του….

Το μεσημέρι της Τετάρτης, μεγάλο μέρος του κοινού είχε συντονιστεί στον ΣΚΑΪ

προκειμένου να δει την πρώτη αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα, σχετικά με τη δημοσιοποίηση της νέας σχέσης της πρώην συζύγου του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ας Αρχiσουν Να Προετοιμάζοvται! Τα 3 Ζώδια Που θα Σταθoύν «Tυχερά» Του Αγiου Βαλεvτίνου

Ήδη από το απόγευμα της Τρίτης το περιοδικό Hello είχε προμοτάρει το θέμα, το οποίο είναι σαφές πως η ίδια η Φαίη έδωσε ως αποκλειστικό, μιας και ο διευθυντής του περιοδικού, Άκης Καβατζίκης, είναι πολύ καλός της φίλος. (ΔEITE> EΔΩ)

Το περιβάλλον της, όμως, ήδη το γνώριζε.

Ο Γιώργος, όμως, ήταν προετοιμασμένος να… το παίξει αλλιώς.

Το ίδιο και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μπορεί σε παλιότερη συνέντευξή του να είχε δηλώσει πως με την πρώην σύζυγό του μιλούν καθημερινά για τα παιδιά και τη δουλειά τους αλλά όχι για τα προσωπικά τους, ήταν από την πρώτη στιγμή ενήμερος για τη νέα της σχέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> 5 Eλληvες Γόηδες Πoυ Xωρiς Τα Μoύσια ΔEN Βλέποvται! Φωτo

Η ίδια, εξάλλου, γνώριζε τον τωρινό της αγαπημένο από την εποχή που ήταν παντρεμένη

με τον Λιάγκα, με τους δυο τους να έχουν επαγγελματική σχέση μιας και ο Νίκος Ηλιόπουλος ήταν ο άνθρωπος που τη βοήθησε στη δημιουργία του site της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Φαiη Σκoρδά: Ο Έpwτας της Πάει Πoλύ! Η Πρώτη Δημόσια Εμφάvιση Mετά της Φήμες της Σχέσης της! Φωτό

Δικές μας πληροφορίες αναφέρουν, πως ο παρουσιαστής είχε ζητήσει από τους συνεργάτες του να μην υπάρξει οποιοσδήποτε σχολιασμός για το θέμα, όχι λόγω θυμού ή αμηχανίας μα διότι οι δυο τους -ως γονείς- επιθυμούσαν να κρατήσουν αυτή τη στάση.

Η Σκορδά φέρεται να είχε συζητήσει μαζί του την κίνησή της να δημοσιοποιήσει με αυτόν τον τρόπο τη σχέση της, κάτι που είναι απολύτως λογικό.

Το πρώην ζευγάρι επιθυμεί να διασφαλίσει την ηρεμία των παιδιών του με κάθε τρόπο, ωστόσο εκείνη δεν επιθυμούσε άλλο να κρύβει τον νέο της αγαπημένο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πάτpα: Aυτή Είvαι η Mητέρα Τoυ Mωρoύ Πoυ το Πέταξε Στην θάλασσα! Βίντεο

Στο κομμάτι «Λιάγκας», λοιπόν, ίντριγκα δεν υπάρχει. Όπως γνωρίζουμε, ο μόνος που μοιάζει να… εξοργίστηκε από τη δημοσιοποίηση του θέματος είναι ο ΑΝΤ1 κι αυτό διότι η Σκορδά χάρισε το «λαβράκι» σε αντίπαλο στρατόπεδο..…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...