Γιάvvης Βούρος: «Θέμα Χρόvου η Ταυτoποίηση, Aυτών των Aξιολύπητων Nεαρών κοpιτσιών»

0
686

Γιάvvης Βούρος: «Θέμα Χρόvου η Ταυτoποίηση, Aυτών των Aξιολύπητων Nεαρών κοpιτσιών»

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση του Δήμαρχου.

Για «γελοία υποκείμενα» κάνει λόγο σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος – Καταγγέλλει ότι τα κορίτσια που… πρωταγωνίστησαν στο δρώμενο, παρείσφρησαν στην παρέλαση. Ένα τουλάχιστον…

Ένα τουλάχιστον περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη μαθητική παρέλαση για

την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Συγκλοvίζει ο Xάρης Ρώμας: «Εφόσoν Δεν Έκαvα Παιδi, Aυτό Είvαι το Παιδi μoυ»

Προκαλώντας… θυμηδία και ποικίλα σχόλια στα social media, μια ομάδα κοριτσιών, ντυμένες με τα ρούχα της παρέλασης, φαίνεται να παρωδεί το τελετουργικό, κάνοντας βηματισμό αλά… Μόντι Πάιθον.

Στην αρχή ειπώθηκε ότι επρόκειτο για μαθήτριες Λυκείου της Χαλκηδόνας, ωστόσο το οπτικό υλικό προκαλεί πολλά ερωτήματα, καθώς την ώρα του… δρώμενου, μοιάζει να μην τις κοιτάζει κανείς από το κοινό που παρακολουθούσε την παρέλαση, ενώ το βίντεο «κόβεται» σε ένα σημείο, δημιουργώντας την αίσθηση ότι πρόκειται για υλικό μοντάζ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λίτσα Πατέρα! Σύvοδος Σελήvης-Αφροδίτης Στο Σκoρπιό: Ξαφvικές Συvαντήσεις & Nέοι Έpwτες Για 4 Ζώδια

Δημοσιογράφος του filadelfia-xalkidona.gr, που επικαλείται η ιστοσελίδα της Athens Voice,

εξήγησε ότι «μία ομάδα με δική της σημαία παρεισέφρησε, χωρίς να το καταλάβει κανείς, στην αρχή της παρέλασης, ανάμεσα σε δύο σχολεία. Ήταν οργανωμένες απ’ ό,τι φάνηκε. Όπως είδατε και εσείς, δεν γέλαγε καμία. Ήταν σχεδιασμένο όλο αυτό και, το σημαντικότερο, δεν τις γνώριζε κανείς».

Δείτε το βίντεο:
Όπως είπε, τα κορίτσια άρχισαν να περπατούν με βηματισμό που παραπέμπει στον Τζον Κλιζ και το θρυλικό σκετς των Μόντι Πάιθον, «The Ministry of Silly Walks», μπροστά στους επισήμους. Μέχρι στιγμής, προσέθεσε, κανείς δεν γνωρίζει ποια ήταν τα άτομα που παρήλασαν με αυτό τον τρόπο και ποιος ήταν ο σκοπός τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Χαvιά-Παρέλαση: Τους “Κoύφαvε” Όλoυς με Aυτό Που Έκαvε Μπρoστά στην Eξέδρα των Eπισήμων

Την… παρωδία παρέλασης σχολίασε πριν λίγη ώρα μέσω Facebook και ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, σε μια ανάρτηση γεμάτη οργή, έγραψε:

«Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του ’40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας. Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του»……πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...