Γι’ Aυτά τα 4 Ζώδια Φτάvουν Αvατροπές «Φωτιά» Του Αγίoυ Βαλεvτίνου

0
1377

Γι’ Aυτά τα 4 Ζώδια Φτάvουν Αvατροπές «Φωτιά» Του Αγίoυ Βαλεvτίνου

Ποια ζώδια θα ζήσουν μεγάλες αλλαγές του Αγίoυ Βαλεvτίνου;

Αναρωτιέσαι κι εσύ πώς θα περάσεις τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Εάν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια που θα δεις, να περιμένεις μεγάλες αλλαγές. Τι μας επιφυλάσσει τελικά ο φτερωτός και μυστήριος θεός του έpwτα;

Αναρωτιέσαι κι εσύ πώς θα περάσεις τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Είτε συναντήσετε κάποιον καινούργιο έpwτα είτε βγείτε ένα φανταστικό ραντεβού … οι αστρολόγοι λένε πως υπάρχουν μερικά ζώδια, που θα έχουν την πιο πετυχημένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φέτος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Φαiη Σκoρδά Ξανά Ερωτευμέvη! Η Πρώτη Φωτo με Τον Άvτρα Πoυ της «Eκλεψε» την Kαρδιά

Αν φαίνεται πως συμβαίνουν εκπληκτικά πράγματα….είναι επειδή προβάλλονται αυτά τα ζώδια!

Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στον 5ο οίκο – του έpwτα – και τον 7ο οίκο – του γάμου και της δέσμευσης. Ο Δίας – το κέρδος και οι ευκαιρίες- που διελαύνει τον 5ο οίκο, συνήθως φέρνει νέες ευκαιρίες για να συναντήσετε τον/την μια και μοναδική… κι αυτό συμβαίνει μόνο μια φορά κάθε 12 χρόνια.

Αλλά ο Δίας, δεν είναι ο μόνος πλανήτης που επηρεάζει. Ο Κρόνος μπορεί να φέρει επίσης, διαχρονικές σχέσεις. Και αν ο Ουρανός βρίσκεται στον 5ο οίκο ενός ζωδίου, μπορεί να σημαίνει ότι θα εμφανιστεί από το πουθενά…ένας ξαφνικός και απροσδόκητος έpwτας.

Τα 4 ζώδια που θα δουν αλλαγές του Αγίoυ Βαλεvτίνου:

1. Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Με την Αφροδίτη στο σημάδι του, ο Κριός θα βιώσει κάθε είδους νέες ευκαιρίες στις σχέσεις του.

Σας περιμένει μια διασκεδαστική ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, Κριέ. Θα ζήσετε υπέροχα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φέτος, καθώς η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και του ρομαντισμού, βρίσκεται στο ζώδιό σας, αυτό το μήνα. Θα είστε ιδιαίτερα τυχεροί αν γεννηθήκατε μεταξύ 30 Μαρτίου και 1 Απριλίου, καθώς η Αφροδίτη πέφτει στον Ήλιο σας σήμερα, φέρνοντας ευκαιρίες για διασκέδαση, αγάπη και όμορφες στιγμές.

Μην απορείτε καθόλου! Γιατί η Αφροδίτη που διέρχεται από το Κριό και τον 1ο οίκο σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα τονίσει την ανάγκη σας να δραστηριοποιηθείτε σ’ αυτόν το τομέα. Μπορεί να είστε ένα πολύ ξεχωριστό κι ανεξάρτητο ζώδιο, αλλά επειδή η Αφροδίτη διέρχεται το ζώδιό σας, θα σας προσφέρει μια πολύ εpwτική απόδραση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mόλις Ανακοιvώθηκε: Επίδομα Αvάσα 200 Eυρώ τον Μήvα! Πoιοι το Δικαιoύνται

2. Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Ταύρος θα δημιουργήσει μια απρόσμενη σχέση την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2020.

Προτιμάτε να αφήνετε τη ζωή να εξελίσσεται με τον δικό της ρυθμό! Και αν αυτό σημαίνει να περιμένετε για τη σωστή σχέση, θα το κάνετε χωρίς δισταγμό.

Και όμως, αυτή η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα μπορούσε να φέρει κάτι εκπληκτικό το δρόμο σας. Στις 14 Φεβρουαρίου, ο Ουρανός είναι στο ζώδιό σας, οπότε ειδικά αν γεννηθήκατε στα τέλη Απριλίου, οι πιθανότητες είναι μεγάλες, για να συναντήσετε κάποιον, εντελώς ξαφνικά.

Θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια σχέση που θα σας φανεί λίγο γρήγορη, αλλά μην το αφήσετε να σας σοκάρει. Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, το να σκέφτεστε υπερβολικά…χαλάει όλη τη διασκέδαση. Ακολουθείστε το ρεύμα και μην αναλύετε υπερβολικά….το πόσο εύκολα μπορούν να γίνουν τα πράγματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Aπόλυτη Θεά: Η Eλευθερiα του GΝΤΜ Aλλαξε τα Πάvτα & 2 Mήνες Mετά «Kλείνει» Στoματα! Φωτo

3. Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός θα νιώθει εξαιρετικά ρομαντικός την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και θα τον οδηγήσει σε μια εκπληκτικά διασκεδαστική μέρα.

Η Σελήνη θα είναι στο ζώδιο του Σκορπιού την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, κι αυτό θα σας κάνει να νιώσετε άνετα με τον κόσμο γύρω σας. Αλλά εκτός από αυτό…. το ωραίο υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού, έχει και τον Λέοντα να διέρχεται από το 7ο οίκο του- των συνεργασιών. Ο Λέοντας είναι ζώδιο που ενδιαφέρεται για ρομαντισμό και διασκέδαση! Επομένως, θα είναι μια ιδιαίτερα ζεστή μέρα για τους Σκορπιούς.

Θα έχετε τη διάθεση να βγείτε και να συμμετάσχετε σε διάφορες δραστηριότητες του Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου… όπως να κάνετε κράτηση για ένα φανταστικό δείπνο ή να περπατήσετε χέρι-χέρι με το σύντροφό σας, παρόλο που αυτό είναι συνήθως, εκτός του δικού σας χαρακτήρα. Δεν σας αρέσουν τα πράγματα να είναι πολύ ωραία και ήρεμα. Αλλά η καινούργια σας δεκτικότητα, θα οδηγήσει σε μια εκπληκτικά μεγάλη ημέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Bαρύ Πένθος Στον Kαλλιτεχvικό Xώρο: Νεκpός Αγαπημέvος Nεαρός ηθοπoιός

4. Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ο Αιγόκερως θα έχει μια διασκεδαστική και τυχερή μέρα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σύμφωνα με τους αστρολόγους.

Οι Αιγόκεροι που γεννήθηκαν από τις 5-10 Ιανουαρίου θα περάσουν μια ιδιαίτερα ευτυχισμένη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Κι αυτό γιατί θα κάνει την εμφάνισή του ο Δίας.

Ο Δίας, ο πλανήτης της ευτυχίας, του κέρδους και της επέκτασης είναι στο ζώδιό σας φέτος, φέρνοντας τύχη και ευκαιρίες! Κι αυτό συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 12 χρόνια .. Όταν ο Δίας είναι στον Ήλιο σας (ζώδιο) δεν μπορείτε, παρά να νιώσετε θετικά κι αισιόδοξα, προσελκύοντας τους ανθρώπους και τα πράγματα που επιθυμείτε.

Για να εκμεταλλευτείτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, δεν πρέπει να φοβηθείτε να βγείτε έξω, να δείτε ποιους θα συναντήσετε και να αξιοποιήσετε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Βγαίνοντας έξω, και εκπέμποντας αυτή την καλή ενέργεια, θα μπορέσετε να ζήσετε μεγάλες καταστάσεις…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έγκυος η Πασίγvωστη Ελληvίδα Hθοπoιός: Πoζάρει Πρώτη Φoρά με Φουσκωμέvη κoιλiτσα! Φωτo

Και αυτό είναι κάτι, που μπορεί να κάνει οποιοδήποτε ζώδιο…. ανεξάρτητα από το αν αναμένεται να είναι τυχερή η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γι’ αυτό, ή όχι. Αυτή η γιορτή, μπορεί να καταλήξει να είναι διασκεδαστική, για όσους είναι πρόθυμοι να βγουν, να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες και να γνωρίσουν νέους ανθρώπους….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...