Φτάvουν Avατρoπές «ΦΩTIA» Πριν Φύγει ο Αύγoυστος: Αυτά Εiναι Τα Ζώδια Που Θα Έχoυν ΞΑΦNIKΗ Επαvασύvδεση

0
3623

Φτάvουν Avατρoπές «ΦΩTIA» Πριν Φύγει ο Αύγoυστος: Αυτά Εiναι Τα Ζώδια Που Θα Έχoυν ΞΑΦNIKΗ Επαvασύvδεση

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Ποια θα είναι αυτά τα τυχερά ζώδια;

Όλο το προσεχές διάστημα, θα χαρακτηριστεί από κινητικότητα στον τομέα των αισθηματικών. Παρελθόν και παρόν θα προσφέρουν ευκαιρίες και λύσεις, για επανασυνδέσεις, αναζωπύρωση του πάθους…

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση μέσα στov Aύγουστο του 2023;

Όλο το προσεχές διάστημα, θα χαρακτηριστεί από κινητικότητα στον τομέα των αισθηματικών.

Παρελθόν και παρόν θα προσφέρουν ευκαιρίες και λύσεις, για επανασυνδέσεις, αναζωπύρωση του πάθους αλλά και δεσμεύσεις που θα έχουν πλέον μόνιμο χαρακτήρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ>

Κάποια ζώδια λοιπόν, μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο, θα έχουν εκπλήξεις στη ζωή τους. Μια ξαφνική επανασύνδεση, ή μια επανεμφάνιση αγαπημένου θα χτυπήσει την πόρτα σας.

Τι μπορεί να συμβεί στις διακοπές σας; Μπορεί να επανεμφανιστεί

το ταίρι σας που πρόσφατα χωρίσατε; Μπορεί να επιστρέψει ένας πρώην;

Για αυτά τα ζώδια η επανασύνδεση είναι προ των πυλών:

Λέων

To ζώδιο αυτό γιορτάζει το κατακαλόκαιρο επομένως οι ευγενικοί του πρώην θα μπουν στη διαδικασία να του στείλουν ένα μήνυμα για να του ευχηθούν.

Ως γνωστόν τα γενέθλιά του είναι πιθανότατο να πέφτουν κάπου εκεί γύρω στο Δεκαπενταύγουστο και ο πρώην ή η πρώην που θα ήθελε και κάτι παραπάνω από ένα απλό χρόνια πολλά θα εμφανιστεί. Απο εκεί και πέρα είναι στο χέρι του Λέοντα για το πως θα το χειριστεί.

Αιγόκερως

Στο ζώδιο αυτό αρέσουν τα πισωγυρίσματα και ειδικά τα ερωτικά.

Αν το όνομά του γιορτάζει το Δεκαπενταύγουστο πιθανόν να δεχτεί ευχές ή αν γιορτάζει το όνομα του ή της πρώην είναι πάντα μια καλή αφορμή για να στείλει και αυτό τις ευχές του οι οποίες βέβαια δεν θα είναι ανιδιοτελείς αλλά θα είναι φορτισμένες συναισθηματικά με στόχο να κερδίσουν πίσω το χαμένο τους έρωτα.

Ο χαμένος έρωτας ανάλογα με το σε τι φάση βρίσκεται θα το χειριστεί και ανάλογα.

Ιχθείς

Το ζώδιο αυτό θα πάει ανέμελο διακοπές μετά από ένα δύσκολο χειμώνα

και ένα ακόμη πιο δύσκολο καλοκαίρι κι εκεί θα πετύχει εντελώς τυχαία τον ή την πρώην του. Μπορεί αυτός ο πρώην σύντροφος να είναι τόσο πρώην που να έχει ξεχάσει ο ένας την ύπαρξη του άλλου, αλλά μια επανασύνδεση θα έρθει είτε ως summer lovers είτε ως κάτι παραπάνω ανάλογα πάντα τα κέφια.

Τα τρία αυτά ζώδια θα πρέπει να αποφασίσουν εάν τελικά θα δώσουν μία ακόμη ευκαιρία! Άλλωστε το καλοκαίρι λειτουργεί διαφορετικά στα ζητήματα καρδιάς! Είμαστε πιο ανοιχτοί και δεκτικοί! Και ποτέ δεν ξέρετε τι θα γίνει; Άλλωστε γι’ αυτό υπάρχουν οι δεύτερες ευκαιρίες…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...