Φρiκη σε Νεκρoταφείο στο Ναύπλιο!! Mόλις το Εiδαν, Kάλεσαν Aμέσως την Αστυvομία

0
566

Φρiκη σε Νεκρoταφείο στο Ναύπλιο!! Mόλις το Εiδαν, Kάλεσαν Aμέσως την Αστυvομία

Πάγωσαν με αυτό που είδαν σε Νεκρoταφείο στο Ναύπλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Παρασκευής 9 Αυγούστου 2019, γυναίκες στην Άρια Ναυπλίου. Τρομοκρατημένες από το θέαμα που αντίκρισαν και σε κατάσταση σοκ, ειδοποίησαν την αστυνομία που κατέφθασε στο σημείο….

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Παρασκευής 9 Αυγούστου 2019, γυναίκες

στην Άρια Ναυπλίου στην Αργολίδα, που πήγαν για να ανάψουν τα καντήλια των θανόντων συγγενών τους στο νεκροταφείο της περιοχής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Προβλέψεις Σαββατoκύριακου!! Συvάντηση με Παλιά Aγάπη Φέρvει Aλλαγές «Φωτιά» σε 5 Ζώδια

Άναυδες οι γυναίκες αντίκρισαν το αποκρουστικό θέαμα, σε φρεσκοσκαμμένο και εκτός τάφου, μέσα σε μαύρη σακούλα, το πτώμα ενός νεκρού εμβρύου. Ενώ κάτι παρόμοιο έχει ξανα συμβεί.

Τρομοκρατημένες από το θέαμα και σε κατάσταση σοκ ειδοποίησαν την αστυνομία που κατέφθασε στο σημείο για το πρωτόγνωρο αυτό γεγονός που έχει προκαλέσει την φρίκη και τον αποτροπιασμό στους κατοίκους της Άριας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ξεχάστε την Κλαούντια του Power0fLονe! Μεταμoρφώθηκε Σε Miα «Aλλη»… Για τα Mάτια του Kούκλου συvτρόφου της

Στο σημείο κλήθηκε και ιατροδικαστής για να διαλευκάνει την υπόθεση που ερευνάται

εξονυχιστικά από την αστυνομία για το πως ακριβώς βρέθηκε το νεκρό έμβρυο στο σημείο, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο πρόσφατης ταφής από γραφείο τελετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το ‘Πε & το ‘Καvε ο Bill Σαντριάς: «Kαρφώνει» Δημόσια Την Αιτiα Χωρισμoύ Ρέvιας Τσακiρη-Παύλoυ Τερζόπoυλου

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια των εμπείρων αξιωματικών της αστυνομίας που εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και όλους τους πιθανώς εμπλεκόμενους στην τρομακτική αυτή υπόθεση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια καθώς η αστυνομία κατέληξε μετά τις έρευνες πως το βρέφος ετάφη στις 3 Αυγούστου το οποίο είχε γεννηθεί νεκρό την 1η Αυγούστου και δύο μέρες αργότερα έγινε η ταφή του στο νεκροταφείο της Άριας σε μικρό βάθος και χωρίς φέρετρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια ο Aύγουστoς, Θα Eίναι ο Πιο «Δύσκολoς» Mήνας της Xρoνιάς

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αποκαλύφθηκε η σορός του νεκρού εμβρύου…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...