Φαiη Σκοpδά: Διέppευσε η «Εvτυπωσιακή» Φωτογράφιση Με Mαγιό Πάvω Σε Πoλυτελές Γιoτ! Φωτo

0
650

Φαiη Σκοpδά: Διέppευσε η «Εvτυπωσιακή» Φωτογράφιση Με Mαγιό Πάvω Σε Πoλυτελές Γιoτ! Φωτo

Άκρως εντυπωσιακή η φωτογράφιση της.

Η γνωστή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, μετά το τέλος της φετινής σεζόν, παραμένει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει τις διακοπές της…

Άκρως εντυπωσιακή η φωτογράφιση της.

Η Φαίη Σκορδά πιο σ3ξι και λαμπερή από ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Προβλέψεις Tης Κυριακής: Παλιές Aγάπες «Αvατρέπoυν» Kαταστάσεις Σε 4 Ζώδια

Η Φαίη Σκορδά είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, μετά το τέλος της φετινής σεζόν, παραμένει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει τις διακοπές της, παρέα με τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο, αλλά και τα δύο παιδιά της, τον Γιάννη και τον Δημήτρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τα Πέvτε Λεπτά Της Φpίκης: Διέppευσε Βivτεο Από Την Επίθεση Στην Εφοpία Kοζάvης

Πρόσφατα, η οικοδέσποινα της εκπομπής «Το Πρωινό» βρέθηκε στην υπερσύγχρονη

μαρίνα του Λαυρίου, από όπου μπορεί κανείς να εξερευνήσει τις εκπληκτικές Κυκλάδες και το υπέροχο Αιγαίο, η οποία αποτελεί επίσης ένα ασφαλές καταφύγιο για τα σκάφοι καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, προκειμένου να πραγματοποιήσει μια φωτογράφιση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kώστας Λεφάκης Για Εpμή Στον Καρκίvο: Kάθετες «Aλλαγές» Σε Έpwτα-Χpήμα Για 5 Ζώδια

Φορώντας υπέροχα καλοκαιρινά ρούχα σε έντονα χρώματα και ιδιαίτερα μαγιό, η Φαίη πόζαρε στον φακό της Μαρίας Δελάκου με αέρα μοντέλου σε λήψεις που θα ζήλευαν ακόμα και τα πιο διάσημα μοντέλα, κλέβοντας τις εντυπώσεις με την απαράμιλλη ομορφιά της.

Το όλο styling της επιμελήθηκε η Ειρήνη Βάσσου, το μακιγιάζ της η Γωγώ Νικηφοράκη και τα μαλλιά της ο Στέφανος Βασιλάκης. Η deam team της Φαίης για ακόμα μια φορά έκανε την παρουσιάστρια να δείχνει πιο σ3ξι και λαμπερή από ποτέ…πηγή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Ιoύλιoς ΠΡΙΝ Bγει Φέρvει Αvατρoπές: Το Εpwτικό Παρελθόv «Γίvεται» Παpών Για 6 Ζώδια

Δείτε την στις παρακάτω φωτό και θα καταλάβετε: