Ευθεία Επiθεση Σε Kοψιάλη Για 24χροvη Γεωργiα: «Της Eστειλε Μήvυμα & Πpοσπάθησε Να Την Πεiσει Να… » (Pic)

0
2154

Ευθεία Επiθεση Σε Kοψιάλη Για 24χροvη Γεωργiα: «Της Eστειλε Μήvυμα & Πpοσπάθησε Να Την Πεiσει Να… » (Pic)

Πλήγμα στους λογαριασμούς δεκάδων influencers.

Την ώρα που το hashtag #cancel_kopsialis παραμένει στην κορυφή των trends στο Twitter. Ευθεία επίθεση στον instagrammer Αλέξανδρο Κοψιάλη εξαπέλυσε ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, κατηγορώντας τον…

Πλήγμα στους λογαριασμούς δεκάδων influencers.

Την ώρα που το hashtag #cancel_kopsialis παραμένει στην κορυφή των trends στο Twitter.

Ευθεία επίθεση στον instagrammer Αλέξανδρο Κοψιάλη εξαπέλυσε ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, κατηγορώντας τον πως προσπάθησε να… ανακτήσει το χαμένο έδαφος σε ό,τι αφορά στη δημοφιλία του στα social media, προσεγγίζοντας την 24χρονη Γεωργία Μπίκα, η οποία έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Τρίγωvο Σελήvης-Ουραvού MAΣ Φέρvει Ανατροπές: Συνάvτηση Mε Παλιo Έρwτα «Aλλάζει» Πoρεία Σε 3 Ζώδια

Ο ίδιος τις τελευταίες ημέρες δέχεται πληθώρα επιθέσεων στα social media και κυρίως στο Twitter, με χρήστες του διαδικτύου να τον αποκαλούν «πλυντήριο για τους δράστες» στο έγκλημα του βιασμού της 24χρονης, με τον ίδιο να απέχει από το instagram, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα.

Φυσικά, ο Κοψιάλης δεν είναι ο μοναδικός που δέχεται αρνητικά σχόλια που αφορούν

στη «σιωπή» του σχετικά με την υπόθεση της 24χρονης, καθώς πολλοί ακόμα δημοφιλείς -στη νεολαία κυρίως- λογαριασμοί έχουν βρεθεί στο στόχαστρο.

Μεταξύ αυτών, οι λογαριασμοί της Ιωάννας Τούνη, της Super Kiki, της Δήμητρας Αλεξανδράκη και πολλοί ακόμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Φτάvουν «Σκληpές» Δoκιμασίες, Γι’ Aυτά Τα Ζώδια Στις Aρχές Του 2022

Ο Ηλίας Γκιώνης, από τη μεριά του, το πήγε ένα βήμα παραπέρα, καλώντας δημόσια τον Γιάννη Αντετοκούμπο να αποσύρει τον μεγάλο διαγωνισμό με έπαθλο ένα σπίτι από το προφίλ του Κοψιάλη, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος προσπαθεί επί σκοπού να προσεγγίσει την Γεωργία Μπίκα… πηγή

Δείτε την ανάρτηση-φωτιά που αποτέλεσε… βούτυρο στο ψωμί των χρηστών του Twitter:

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=X-E8KO_8q1w

Οι Αντετοκούνμπο «τελείωσαν» τον Κοψιάλη

Εισακούστηκαν οι χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι με συνεχή mentions στους αδερφούς Αντετοκούνμπο ζητούσαν να απομακρυνθεί ο Αλέξανδρος Κοψιάλης από τον μεγάλο τους διαγωνισμό με δώρο ένα πλήρως εξοπλισμένο σπίτι.

Όλα αυτά μετά την εμπλοκή του ονόματος του Κοψιάλη στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, για την οποίο η ίδια παρουσιάζει ως ενόχους άτομα που φέρονται να διατηρούν φιλικές σχέσεις με τον γνωστό instagrammer.

Οι αδερφοί Αντετοκούνμπο, οι οποίοι δέχτηκαν πληθώρα μηνυμάτων κατά του Κοψιάλη, αποφάσισαν να συνεχίσει ο διαγωνισμός χωρίς τη στήριξη του συγκεκριμένου instagrammer, δηλώνοντας δημόσια με insta story τους πως ο διαγωνισμός συνεχίζεται μόνο μέσω εκείνων.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...