Έμειvε Άφωvη η Ελένη Μεvεγάκη: «ΔEN Εiμαι Έγκυoς, ΤPΩΩ Κι Έχω Πάpει Kιλά» (Pics)

0
1946

Έμειvε Άφωvη η Ελένη Μεvεγάκη: «ΔEN Εiμαι Έγκυoς, ΤPΩΩ Κι Έχω Πάpει Kιλά» (Pics)

Δεν το περίμενε η Ελένη Μενεγάκη.

Τα δάκρυά της για τα αρνητικά σχόλια για το βάρος της. «Μου στέλνουν μηνύματα πως είμαι έγκυος». Με αφορμή σχετικό ρεπορτάζ, εξομολογήθηκε πως βιώνει μία δύσκολη περίοδο γεμάτη βάρος, καθώς ο κόσμος της στέλνει συνεχώς μηνύματα πως…

Δεν το περίμενε η Ελένη Μενεγάκη.

Τα δάκρυά της για τα αρνητικά σχόλια για το βάρος της.

Με αφορμή σχετικό ρεπορτάζ, εξομολογήθηκε πως βιώνει μία δύσκολη περίοδο γεμάτη βάρος, καθώς ο κόσμος της στέλνει συνεχώς μηνύματα πως… είναι έγκυος, διότι η ίδια τον τελευταίο καιρό έχει βάλει κιλά και δεν είναι πια στο βάρος που την είχαμε συνηθίσει.

Όπως είπε, τρώει και είναι φυσιολογικό να έχει πάρει κιλά, ωστόσο ήταν σαφές πως το συγκεκριμένο θέμα την επηρεάζει αρνητικά και τη στεναχωρεί καθώς αισθάνεται πίεση τόσο για την εικόνα της όσο και για την απόκτηση ενός παιδιού.

Η εξομολόγηση στην εκπομπή «Ελένη».

Στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το μεσημέρι της Πέμπτης, με την ίδια να ανοίγει ένα πολύ ευαίσθητο θέμα.

«Κάθε μέρα έχω μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Όλο αυτό εμένα μου προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μια πίεση και λέω ‘είμαι 34, θα προλάβω;”.

Αυτή η πίεση είναι μεγάλη. Όχι παιδιά, τρώω.

Τρώω και έχω πάρει κιλά. Και είναι φυσιολογικό.

Και θα τα χάσω όταν εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος μπορεί να σ’ αγαπάει αλλά όλο αυτό που σου προσθέτει είναι βάρος», είπε δακρυσμένη στον αέρα τον εκπομπής…

Δείτε την εξομολόγηση της στο παρακάτω βίντεο:
Κάποιες από τις φωτό που σχολιάζονται πιο πολύ:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...