Εξοpγιστικός Όσo Πoτέ: Η Απάντηση «Έπoς» Τoυ Κpητικού Nταή Τoυ Big Brother Mετά Τον Σάλo

0
8790

Εξοpγιστικός Όσo Πoτέ: Η Απάντηση «Έπoς» Τoυ Κpητικού Nταή Τoυ Big Brother Mετά Τον Σάλo

Απίστευτη στην κυριολεξία η απάντηση του.

Τα πρώτα του λόγια μετά την αποβολή του δεν ήταν αυτά που θα περίμενε κανείς. Την απάντησή του έδωσε δύο μέρες μετά την αποβολή του από το «Big Brother» o Αντώνης Αλεξανδρίδης, που αποχώρησε…

Τα πρώτα του λόγια μετά την αποβολή του

δεν ήταν αυτά που θα περίμενε κανείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας: Ξαφvική Eπανασύvδεση Φέρvει Aλλαγές «Φωτιά» Σε 5 Ζώδια

Την απάντησή του έδωσε δύο μέρες μετά την αποβολή του από το «Big Brother» o Αντώνης Αλεξανδρίδης, που αποχώρησε από την Αθήνα και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι κλεισμένος στο σπίτι του στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη.

Μετά την εξωφρενική δήλωση περί «καθημερινού αδειάσματος του δοχείου του», ο ίδιος έχει δεχτεί απίστευτες επιθέσεις διαδικτυακά και όχι μόνο, καθώς όπως παραδέχτηκε ούτε η οικογένειά του βγήκε αλώβητη από όλο αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Με Aυτόν Στο 50% Η Τηλεθέαση: Ο Σωσiας Του Θέμη Mπήκε Στο GNΤΜ & Έγιvε Xαμoς! (Pics)

Σύμφωνα με τον Νάσο Γουμενίδη, ο ίδιος δήλωσε μετά τον σάλο:

«Αυτό που δεν μπορούν κάποιοι να καταλάβουν είναι πώς σε αυτή τη ζωή δεν είμαι μόνος μου. Έχω πίσω μου μια οικογένεια. Μάνα πατέρα και αδέρφια. Έκανα λάθος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λίτσα Πατέρα Για Σύvοδο Άpη Mε Kριό: Έρχοvται Εpwτικές «Επαvασυνδέσεις» Για 4 Ζώδια

Δεν κατάλαβα ποτέ πόσο μεγάλο ήταν. Δεν μπορώ να ανεχτώ άλλο αυτή την ανθρωποφαγία. Είναι μέσα στις προθέσεις μου να κινηθώ νομικά εναντίον όσων γράφουν όσα γράφουν χωρίς να με γνωρίζουν».

Αργότερα, βέβαια, μιλώντας στο TLife αποφάσισε να απολογηθεί λέγοντας:

«Ως Αντώνης, θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Δεν μπορώ να ξεκινήσω αλλιώς, παρά ζητώντας

μια ειλικρινή, τεράστια συγγνώμη. Ζητώ συγγνώμη από το γυναικείο φύλο, που προσέβαλα με λέξεις απερίσκεπτες, ζητώ συγγνώμη από την κοινωνία, που έγινε δέκτης τέτοιων μηνυμάτων και ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου, που εξέθεσα με την ανόητη συμπεριφορά μου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έρχoνται Mεγάλες «Φουρτoύvες» Mέσα Στoν Σεπτέμβpιο: Γι’ Aυτά Τα Ζώδια Θα Είvαι Ο Δυσκoλότερoς Mήνας

Κλεισμένος σε ένα σπίτι με αγνώστους, με ένα μικρόφωνο στο λαιμό και μια κάμερα στο κεφάλι μου 24 ώρες το 24ωρο, έκανα ένα τραγικό αστείο με πράγματα για τα οποία δεν κάνουμε αστεία και χωρίς να το καταλάβω, χωρίς να βουτήξω τη γλώσσα μου στο κεφάλι μου, πριν μιλήσω, όπως θα με συμβούλευε η μητέρα μου, κατάφερα να προσβάλλω την κοινωνία ολόκληρη με δύο κουβέντες. Και αυτό, δεν βρίσκω τον τρόπο να μου το συγχωρήσω ούτε εγώ ο ίδιος.

Δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος, δεν είναι αυτά τα πιστεύω μου και θέλω μαζί με το λάθος μου να ακουστεί και αυτό. Να ακουστεί ότι ντρέπομαι για όσα είπα, που δεν σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει ούτε μικρή δόση χιούμορ σε τέτοια τραγικά λόγια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Kώστας Λεφάκης ΜΑΣ Πρoειδoποιεί Για Σεπτέμβριo: Φτάvουν «Eξελiξεις» Σε Έpwτα-Χpήμα Για 5 Ζώδια

Ντρέπομαι που δεν σκέφτηκα ότι τέτοιες κουβέντες δεν λέγονται ούτε για αστείο, γνωρίζοντας τόσα τραγικά γεγονότα που έχουν συμβεί σε γυναίκες σε όλο τον κόσμο, από άνδρες που αυτά, πράγματι, τα πιστεύουν»…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...