Εικόvες Aπόλυτης Ντρoπής: «Pημάζει» ο Τάφoς Toυ Ψάλτη 2 Xρόvια Mετά τον 8άvατo τoυ

0
626

Εικόvες Aπόλυτης Ντρoπής: «Pημάζει» ο Τάφoς Toυ Ψάλτη 2 Xρόvια Mετά τον 8άvατo τoυ

Δείτε φωτό που ακολουθούν – Πως είναι τάφος του Στά8η Ψάλτη;

Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε στο νεκροταφείο Ζωγράφου, προκειμένου να διαπιστώσει ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί στον τάφο του αείμνηστου ηθοποιού. Δείτε λοιπόν πιο κάτω αυτά που κατέγραψε…


Η απώλεια του Στάθη Ψάλτη είναι μεγάλη τόσο για το κοινό που όλα

αυτά τα χρόνια τον ακολουθούσε πιστά, όσο και για τους δικούς του ανθρώπους.

Εικόνες εγκατάλειψης στο τάφο του αγαπημένου ηθοποιού Στάθη Ψάλτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Προβλέψεις της Παρασκευής! Παλιές Aγάπες «Ζωvτανεύουν» Πάλι Για 4 Ζώδια

Το καντήλι στον τάφο του δεν είναι αναμμένο, τα λουλούδια είναι μαραμένα, το θυμιατό έχει κολλήσει από τη βάση του, και το μνήμα δεν είναι πλέον ολόλευκο αλλά λερωμένο.

Ο φωτογραφικός φακός του «Χάι» βρέθηκε στο νεκροταφείο Ζωγράφου, προκειμένου να διαπιστώσει ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί στον τάφο του αείμνηστου ηθοποιού.

Το πρώτο πράγμα που κοιτά κανείς φτάνοντας εκεί είναι η φωτογραφία του πρωταγωνιστή, όπου πάνω της είχε γράψει ο ίδιος:  «Με αγάπη Στάθης Ψάλτης» και η οποία προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Spoiler-Avατροπή Που ΔΕΝ Περίμεvε Καvείς: Εκτός GΝΤΜ τα ΔΥΟ Mεγάλα Φαβoρί- Φωτo

Στην συνέχεια, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το περιοδικό

το άλλοτε ολόλευκο μάρμαρο έχει πλέον αφεθεί στο έλεος του χρόνου. Σκόνη, ξερά φύλλα, πρασινάδες και διάφορες ακαθαρσίες, υπάρχουν παντού σκορπισμένα πάνω στο μνήμα, ενώ το καντήλι που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία του Στάθη είναι σβηστό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ιωάvvα Tούvη: Η «Σκληρή» Απάντηση Στην Aσημίvα του GΝΤΜ Για την Σχέση Με τον Πpώην της

Ενώ θα περίμενε κανείς πως ο τάφος θα είναι περιτριγυρισμένος από τα αγαπημένα πολύχρωμα λουλούδια του ηθοποιού, τα οποία θα σκόρπιζαν την ευωδιά τους σε ολόκληρο το κοιμητήριο, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

Οι λιγοστές γλάστρες είναι πεσμένες, τα κυκλάμινα είναι μαραμένα, ενώ τα ψεύτικα άνθη που υπάρχουν στο βάζο, έχουν ξεθωριάσει από τον ήλιο.

Ακόμη και το θυμιατό είναι σπασμένο και έτοιμο να ξεκολλήσει από τη βάση του, γεγονός που μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει… Φωτογραφίες Χάι Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.