Mεγάλη Αvάσα: Kαταβάλλεται Αύριo Tετάρτη το Επίδομα 250 Eυρώ! Ποιοι το δικαιούvται

0
644
Επίδομα, https://viralnewsgr.eu//

Mεγάλη Αvάσα: Kαταβάλλεται Αύριo Tετάρτη το Επίδομα 250 Eυρώ! Ποιοι το δικαιούvται

Ποιοι θα λάβουν αύριο 250 ευρώ επίδομα;

Το επίδομα είναι απαλλαγμένο από κάθε κράτηση ή φόρο. Όσοι κρίθηκαν δικαιούχοι του επιδόματος και για οποιοδήποτε λόγο το επίδομα αυτό δεν καταβληθεί την ανωτέρω ημερομηνία, μπορούν να ζητήσουν την καταβολή…

Όπως ανακοίνωσαν πρόσφατα τα υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών αύριο,

Τετάρτη, 10 Ιουλίου θα καταβληθεί ολόκληρο το επίδομα αεροθεραπείας των 250 ευρώ για τη θερινή περίοδο 2019 στους δικαιούχους συνταξιούχους του Δημοσίου και του ΕΦΚΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Δέσπoινα Καμπούρη: To Πρόβλημα Υγεiας της 3χροvης Κόpης της & το Δημόσιο μήvυμα

Tο επίδομα θα καταβληθεί:

-Στους δικαιούχους συνταξιούχους

-Στους συνταξιούχους οι οποίοι σύμφωνα με γνωμάτευση της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής των ετών 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 και 2019 κρίθηκαν ότι έχουν ανάγκη του επιδόματος αυτού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Προβλέψεις της Τρίτης!! Παλιές Aγάπες «Avατρέπoυν» Kαταστάσεις σε 4 Ζώδια

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι

Το επίδομα είναι απαλλαγμένο από κάθε κράτηση ή φόρο. Όσοι κρίθηκαν δικαιούχοι του επιδόματος αεροθεραπείας και για οποιοδήποτε λόγο το επίδομα αυτό δεν καταβληθεί την ανωτέρω ημερομηνία, μπορούν να ζητήσουν την καταβολή της παροχής αυτής, με αίτηση που θα υποβληθεί στο Ε΄ Τμήμα της Δ/νσης Εισοδηματικής Πολιτικής του Γ.Λ.Κ. ή στη Διεύθυνση Απονομής Συντάξεων Δημοσίου Τομέα του Ε.Φ.Κ.Α., κατά περίπτωση, το αργότερο έως τις 31 Οκτωβρίου του 2019.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ζέvια Σολδάτου: Πρώτη Φoρά Κάvει Δημόσια ‘Βούκιvο’ τοv Σαvτριά: «Χωρiσαμε Eπειδή ο Bill…»

Οι εξαιρέσεις

Δεν δικαιούνται να λάβουν το επίδομα αεροθεραπείας:

α) οι ανάπηροι οι οποίοι έλαβαν ή δικαιούνται να λάβουν επίδομα αεροθεραπείας και από άλλη πηγή (Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου, π.χ. πρώην ΙΚΑ, Κοινωφελείς Οργανισμούς κ.λ.π.),

β) οι ανάπηροι που δικαιούνται λουτροθεραπεία το έτος 2019 από τη Διεύθυνση Εφέδρων Πολεμιστών Αγωνιστών Θυμάτων και Αναπήρων Πολέμου (ΔΕΠΑΘΑ) του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας,

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ξαvά Έγκυoς η Σiα Κοσιώνη: Δεν Mπορεί Να το Kρύψει πια! Οι Φωτo ντoκουμέντο

γ) οι νέοι συνταξιούχοι που η σύνταξή τους είναι πληρωτέα μετά την 30.09.2019 ή που η διαταγή εγγραφής τους στα Μητρώα των συνταξιούχων θα εκδοθεί μετά την 31 Οκτωβρίου του 2019 (παρ. 2 του άρθρου 6 του ν. 4605/1966)…πηγή

Εγκρiθηκε το Επίδομα: 600 Eυρώ στους Λoγαριασμούς Mέχρι τις 25 Ιoυλίου

Ποιους αφορά αυτό το επίδομα.

Ήδη έχει εγκριθεί το κονδύλι ύψους 200 εκατ. ευρώ, σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οικονομικού έτους 2019.

Αναμένεται να καταβληθεί κανονικά στις 25 Ιουλίου

με την προϋπόθεση ότι θα έχει υποβληθεί η νέα φορολογική δήλωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τζέvη Μπαλατσινού: Ανακoινώθηκαν τα Eυχάριστα! Παvευτυχής ο Bασίλης Κικiλιας

Υπενθυμίζεται ότι το το επίδομα πληρώνεται πλέον ανά δίμηνο

Η Γ’ δόση αναμένεται να καταβληθεί κανονικά στις 25 Ιουλίου με την προϋπόθεση ότι θα έχει υποβληθεί η νέα φορολογική δήλωση.

Ήδη έχει εγκριθεί το κονδύλι ύψους 200 εκατ. ευρώ, σε βάρος των πιστώσεων

του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οικονομικού έτους 2019.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πες Moυ το Ζώδιο του Nα σoυ Πω, 5 Aτάκες Πoυ Θα τον Κάvουν να «Λιώvει» για Σέvα

Συγκεκριμένα, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής του επιδόματος παιδιού Α21 Γ΄ διμήνου 2019, καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Εργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι το το επίδομα παιδιού Α21 πληρώνεται πλέον ανά δίμηνο…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.