Μηv Το Xάσετε: Nέο Επίδομα Αvάσα Mέχρι 240 Eυρώ! Πoιοι θα το Λάβoυν

0
1060

Μηv Το Xάσετε: Nέο Επίδομα Αvάσα Mέχρι 240 Eυρώ! Πoιοι θα το Λάβoυν

Δείτε πιο κάτω ποιοι & πως μπορούν να διεκδικήσουν το επίδομα.

Το βοήθημα ισούται, με 15 ημερομίσθια και με την αύξηση του κατώτατου μισθού ανέβηκε από τα 215,85 ευρώ στα 240 ευρώ. Δικαιούχοι της ειδικής αυτής επιδότησης, είναι ασφαλισμένοι οι οποίοι δεν διαθέτουν….

Ειδικό επίδομα σε ανέργους που δεν δύνανται
να ενταχθούν στη 12μηνη επιδότηση έχει θεσπίσει ο ΟΑΕΔ.

Οι δικαιούχοι πρέπει να παραμένουν άνεργοι και εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ για τρεις μήνες.

Το ειδικό βοήθημα ισούται με 15 ημερομίσθια και με την αύξηση του κατώτατου μισθού ανέβηκε από τα 215,85 ευρώ στα 240 ευρώ, ενώ αν δοθεί μέχρι και τρεις φορές το εκάστοτε έτος, οι συνολικές απολαβές φτάνουν τα 720 ευρώ.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις

Για να καταστούν δικαιούχοι του βοηθήματος οι άνεργοι, πρέπει:

-Να πραγματοποιήσουν στην ασφάλιση ανεργίας εξήντα (60) τουλάχιστον ημέρες εργασίας στο έτος που προηγείται της έναρξης του τριμήνου.

-Να μην υπάγονται στις κατηγορίες του άρθρου 22 του Ν. 1836/89 (όπως οικοδόμοι, λατόμοι, ασβεστοποιοί, μουσικοί, τραγουδιστές, εργαζόμενοι σε τουριστικά και επισιτιστικά επαγγέλματα κ.λπ.).

-Το ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα του άνεργου ασφαλισμένου να μην υπερβαίνει ένα συγκεκριμένο ποσό, όπως αυτό αποδεικνύεται από το πλέον πρόσφατα διαθέσιμο έγγραφο της οικείας οικονομικής εφορίας. Για το έτος 2019 το ποσό αυτό ανέρχεται σε 11.738,81 ευρώ.

Πώς να κάνετε αίτηση

Η αίτηση του ανέργου για το ειδικό βοήθημα μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

-Αυτοπροσώπως στις αρμόδιες Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ του τόπου κατοικίας τους ή της τελευταίας απασχόλησής τους, εφόσον η αίτηση υποβάλλεται ταυτόχρονα με την έκδοση του δελτίου ανεργίας.

-Ηλεκτρονικά, μέσω του e-services

-Μέσω των ΚΕΠ

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:

-Πρόσφατο εκκαθαριστικό ή αντίγραφο

-Δελτίο ανεργίας σε ισχύ

-ΙΒΑΝ δικαιούχου… πηγή

980€ Mισθός (Mικτά) Για Δύo Xρόνια! Κάvτε Αίτηση Tώρα

Δείτε ποιος φορέας τα δίνει και κάντε αίτηση.

Φτιάξτε έγκυρο και ορθό φάκελο υποψηφιότητας – Η συγκεκριμένη προκήρυξη προσελκύει, ήδη, το ενδιαφέρον χιλιάδων υποψηφίων, δεδομένου ότι οι προσληφθέντες θα υπογράψουν συμβάσεις διάρκειας τουλάχιτον 2 ετών….

Ολοκληρώνεται τη Δευτέρα, (26/8), η διαδικασία υποβολής αιτήσεων

για τις 136 θέσεις που προσφέρει το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Θα επιλεγεί προσωπικό καθαριότητας, κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Σύμβουλοι του γραφείου και της υπηρεσίας συμπλήρωσης αιτήσεων weconsult αναφέρουν στο workenter ότι οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να σπεύσουν, προκειμένου να συγκεντρώσουν εγκαίρως τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

Η συγκεκριμένη προκήρυξη προσελκύει, ήδη, το ενδιαφέρον χιλιάδων υποψηφίων, δεδομένου ότι οι προσληφθέντες θα υπογράψουν συμβάσεις διάρκειας δύο ετών.

Οι συμβάσεις αυτές αποφέρουν στους υπαλλήλους μικτό μηνιαίο εισόδημα 980 ευρώ, το οποίο αναλύεται ως εξής:

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις είναι καλό να γνωρίζουν ότι η επιτυχία κρύβεται στις λεπτομέρειες.

Για να μεγιστοποιήσουν οι υποψήφιοι τις πιθανότητες επιτυχίας θα πρέπει να αξιοποιήσουν όλες τις ιδιότητές τους.

Το πρώτο και βασικό βήμα για το διορισμό είναι η σωστή και έγκυρη αίτηση συμμετοχής, καθώς και ένας πλήρης φάκελος με δικαιολογητικά.

Το γραφείο και η υπηρεσία weconsult εγγυάται την ορθή συμπλήρωση αιτήσεων και την κατάρτιση έγκυρου φακέλου υποψηφιότητας.

Μεγιστοποιείστε τις πιθανότητες επιτυχίες. Καλέστε, τώρα, στο τηλέφωνο 211 9555 050 και κλείστε ραντεβού. Ο χρόνος, μέχρι την εκπνοή της προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων, τρέχει…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.