Έρχoνται Μεγάλες «Φουpτούνες» MEΣA Στoν Ioύνιο! Aυτά Θα Εivαι Τα Πιο ‘ΑΤYΧΑ’ Ζώδια Του Mήvα

0
6770

Έρχoνται Μεγάλες «Φουpτούνες» MEΣA Στoν Ioύνιο! Aυτά Θα Εivαι Τα Πιο ‘ΑΤYΧΑ’ Ζώδια Του Mήvα

Ποια ζώδια θα έχουν τελικά “ζόρικο” Ιούνιο;

Mήπως και το δικό σου βρίσκεται στη “black list”; Όπως συμβαίνει πάντα, για άλλους είναι καλός μήνας ένας μήνας και για άλλους όχι. Το ίδιο ισχύει και για τον Ιανουάριο, που θα βάλει δύσκολα σε συγκεκριμένα ζώδια…

Mήπως και το δικό σου βρίσκεται στη “black list”;

Ποια ζώδια θα είναι τα πιο άτυχα τον φετινό Ιούνιο;

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια που θα αναφέρουμε παρακάτω, να ξέρεις ότι πρέπει να οπλιστείς με αρκετή υπομονή και ψυχραιμία, καθώς ο Ιούνιος δε θα σου φερθεί με το γάντι, αντίθετα, θα σου βάλει αρκετά εμπόδια που θα σε φτάσουν στα όριά σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Τρίγωvο Σελήνης-Ουραvού ΜΑΣ Φέρvει Aλλαγές: Γυpίζει ο «ΤΡ0Χ0Σ» Σε Έρwτα-Xρήμα Για Κριούς, Τοξότες & Άλλα 3 Ζώδια

Δεν χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια θέματα σου παρουσιαστούν!

Γκρίζος φαίνεται ο Ιούνιος, για τα παρακάτω ζώδια:

ΔΙΔΥΜΟΙ, ΤΟΞΟΤΗΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΣ, ΙΧΘΥΕΣ: Συννέφιασε, συννέφιασε

Πραγματικά ο Ιούνιος δεν είναι ο μήνας σου, για σένα που ανήκεις στο γ’ δεκαήμερο

των παραπάνω ζωδίων και δεν δείχνει να στρώνει παρά μόνο στο τέλος του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> 9 «Βpώμικα» Μυστικά Για Nα ‘K0ΛΛΗΣΕΙ’ Έvας Άvτρας Μαζi Σoυ! Με Tο 7ο Mάλιστα, Tov Δέσατε

Τι να πρωτοπούμε; Για τον Ήλιο και το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, στις 18, την ίδια μέρα που γίνεται και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους; Για το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, στις 25; Ρίχνετε άσφαιρα που λένε κι ό,τι κι αν κάνετε, εξαφανίζεται.

Από την άλλη, ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω, στις 11, και πιάνει νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Οικονομικά, ερωτικά, διαπροσωπικές σχέσεις, όλα θα μπουν και πάλι στο μικροσκόπιο, ενώ ο Άρης με το τετράγωνό του με τον Ουρανό, στις 25, προκαλεί χοντρά προβλήματα σε εργασιακά, μεταφορές, μετακινήσεις και επικοινωνία. Εσύ του α’ δεκαημέρου έχεις τον Κρόνο στους Ιχθύς να σου κουνά το δάχτυλο και με το τετράγωνό του με τον Ερμή, στις 15, δεν παίζει να κάνεις του κεφαλιού σου, αλλιώς θα σου έρθει η τιμωρία του. Υπό το αυστηρό του βλέμμα θα είσαι μέχρι και την τελευταία μέρα του μήνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λένε «ΑNTI0» Στην Εργέvικη Ζωή Mέσα Στον Iούνιο: Αυτά Tα 4 Ζώδια BΡΙΣΚ0ΥΝ Eπιτέλους Τον Mεγάλο Έρwτα

ΛΕΩΝ, ΥΔΡΟΧΟΟΣ, ΤΑΥΡΟΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια απογοήτευση

Κι εσύ που ανήκεις σε κάποιο από τα παραπάνω ζώδια έχεις γκαντεμιά, ανάλογα

με το δεκαήμερο που ανήκεις και εξηγούμαστε αμέσως για να μη μας πεις μετά ότι σε κοροϊδεύουμε! Αν είσαι του γ’ δεκαημέρου, με το τετράγωνο του Ήλιου στις 18 με τον Ποσειδώνα και ταυτόχρονα πάνω στη Νέα Σελήνη και του Ερμή, στις 25, τα πράγματα φαίνονται να χειροτερεύουν στα οικονομικά, τα ερωτικά και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Επιπλέον, απογοητεύσεις αλλά και εξαπατήσεις παίζουν δυνατά, γι’ αυτό μην προσδοκάς να… ρεφάρεις και να πάρεις ζεστό χρήμα στα χέρια σου γιατί θα χάσεις κι αυτά που σου έμειναν, ΑΝ έμειναν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> O Φετιvός Ioύνιος Θα ‘ΚΑΨΕΙ’ Πoλλές Καpδιές: Φτάνoυν «ΔYΝΑΤΕΣ» Επαvασυνδέσεις Για 5 Ζώδια

Από την άλλη, έχεις και τον Άρη στον Λέοντα, υποσχόμενος να ταράξει ακόμα περισσότερο την ερωτική, επαγγελματική, οικογενειακή και προσωπική σου ζωή, αφού θα κάνει τετράγωνο με τον κύριο “Ανατροπή στο παρά ‘5”, Ουρανό, που κι αυτός βρίσκεται στο γ’ δεκαήμερο κι από μόνος του έχει βαλθεί να σε ξεβολέψει. Για εσένα που ανήκεις στο α’ δεκαήμερο, αν εξαιρέσεις την αντίθεση της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, στις 5 και το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, στις 15, δε θα ταλαιπωρηθείς ιδιαίτερα. Ο Άρης θα είναι από τις 8 έως τις 23 στο β’ δεκαήμερο, οπότε, αν ανήκεις σε αυτό, φρόντισε να μαζέψεις όσα περισσότερα όπλα γίνεται για να αμυνθείς από τη στενή πολυορκία του… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...